Vikarstilling: Barselsvikariat: Pårørendekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Pårørende i Hvidovre Kommune skal opleve at blive set, hørt og inddraget. Samtidig skal pårørende, der har behov for det, opleve et fokus kun på dem og deres behov for rådgivning og støtte. Center for Sundhed og Ældre ønsker at skabe øget trivsel og livskvalitet hos pårørende til borgere, der er alvorligt syge, svækkede eller af anden årsag har behov for støtte.

Til at indfri denne ambition søger Sundhed & Forebyggelse en barselsvikar for vores pårørendekoordinator. Pårørendekoordinatoren har arbejdsplads i Hvidovre Sundhedscenter, men opgaverne ligger i hele Center for Sundhed og Ældre.

Vi tilbyder
Du får kolleger, som også arbejder tværgående i Center for Sundhed og Ældre og de brænder for sundhed og forebyggelse. Du har mulighed for faglig udvikling og indflydelse på egen arbejdsdag. Du bliver ansat som selvledende, som betyder at du selv prioriterer i opgaverne og sammen med ledelsen træffer beslutning om retningen for dit arbejde. Alt sammen under hensyntagen til det, der er bedst for borgeren og organisationen.

Om arbejdet
En stor del af opgaven består af rådgivende samtaler til pårørende, oftest omkring balancen mellem at yde omsorg for den syge og passe på sig selv som pårørende, men også rådgive om de mange muligheder der er for aktiviteter, støtte og hjælp i Hvidovre.

Pårørendekoordinatoren samarbejder med frivillige om kurset "Lær at tackle hverdagen som pårørende" og i 2022 også om kurset "Lær at tackle hverdagen med angst og depression". Sidstnævnte i samarbejde med en kollega.

Pårørendekoordinatoren understøtter afdelingerne i Center for Sundhed og Ældre til at have pårørendesamarbejde af høj kvalitet. Det er fx Plejecentre og Hjemmeplejen, der får rådgivning fra pårørendekoordinatoren om at skabe endnu bedre pårørendesamarbejde og give supervision ved svære forløb.

Pårørendekoordinatoren holder oplæg, er synlig i Hvidovre Kommune og deltager ved forskellige events, dialogmøder mm. og fortæller om tilbuddet. Arbejdet bygger på Hvidovre Kommunes Ældre- og Værdighedspolitik samt Pårørendepolitik.

Om dig

Du er fx uddannet sygeplejerske, ergoterapeut eller socialpædagog med viden og erfaring med pårørendesamarbejde. Du skal kunne skabe mening for kolleger i din rådgivning om det gode pårørendesamarbejde, hvor du trækker på erfaring med vejledning og undervisning af kolleger og din viden om sundhedspædagogik.

Du har erfaring med rekruttering og ledelse af frivillige, sammensætning af grupper og gruppedynamik.

Erfaring med at håndtere svære samtaler er en vigtig kompetence. Du skal kunne vende samtalen til den gode og meningsfulde samtale, og vi lægger vægt på gode kommunikative og relationelle evner.

Du arbejder selvstændigt og kan have mange bolde i luften samtidig. Du skal være rummelig, imødekommende og fordomsfri i mødet med andre mennesker.

Vi har en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på åbenhed, dialog og engagement og har en anerkendende kultur blandt de ansatte i kommunen.

Det praktiske
Stillingen er på 37 timer ugentlig og ønskes besat 1. december 2021. Der må påregnes aftenarbejde. Weekendarbejde forekommer i begrænset omfang.

For nærmere oplysning om stillingen kontakt leder af Sundhed og Forebyggelse, Pia Jenfort tlf.: 4185 0221

Ansøgningsfrist fredag den 22. oktober. Samtaler finder sted torsdag den 28. oktober.

Du kan se mere om Sundhed og Forebyggelse her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e7b806e2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 5
2. juli 2024 6
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 4
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7