Afdelingsleder til Landscape & Urbanism

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

C.F. Møller Architects tilbyder en unik og sjældent udbudt mulighed som leder for vores danske afdeling Landscape & Urbanism. Stillingen er til dig, der er forankret i en stærk faglighed indenfor landskabsarkitekturen, samtidig med at du drives af at motivere og lede et team af højt kvalificerede landskabsarkitekter og urbane designere.

I rollen som Afdelingsleder for Landscape & Urbanism, sætter du retningen og fungerer som kreativ leder for 15 medarbejdere, hvoraf de fleste sidder i Aarhus, men også i Aalborg og København. Du motiverer og inspirerer teamet og bidrager aktivt med faglig sparring, med henblik på at løfte projekterne til den højeste arkitektoniske kvalitet, der tilgodeser kundens vision, behov og økonomi for projektet. Som afdelingsleder, står du desuden i spidsen for at fastholde det gode tværfaglige samarbejde både internt i C.F. Møller Architects og med eksterne samarbejdspartnere og bygherrer.

Om jobbet:

  • Du får til opgave at udvikle en strategi og sætte retningen for Landscape & Urbanism, så afdelingen også i fremtiden er med helt i front både i forhold til landskabsarkitektur, urban design, bæredygtighed og klimatilpasning
  • Som afdelingsleder og kreativ sparringspartner for teamet, skal du sikre et motiverende og godt fagligt miljø i Landscape & Urbanism med fokus på faglig udvikling, den gode proces og tværfagligt samarbejde til den forventede tid og økonomi.
  • Du har et akkvisitivt fokus samtidig med, at du bliver kundernes tætteste samarbejdspartner som fastholder og udbygger langsigtede kunderelationer i både kommuner og med private bygherre.
  • Din dagligdag vil have udgangspunkt i Aarhus, og du får et tæt samarbejde med de øvrige afdelingsledere på tværs af lokationer. Her får du et rum for sparring og udvikling, når du indgår i faglig og kollegial dialog med lederkollegaer fra andre områder.

Du får reference til Partner Julian Weyer, der er ansvarlig partner for Landscape & Urbanism, og derudover vil du få et tæt samarbejde med Afdelingslederen for vores svenske afdeling for Landscape & Urbanism, som sidder i Stockholm.

Om dig:

  • Vi forestiller os, at du er uddannet Cand.Arch, Msc i Arkitektur og Design eller Landskabsarkitekt fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole. Vi forestiller os også, at du har en solid og bred erfaring indenfor arbejdet med landskabsarkitektur eller urban design. Du er en stærkt kreativ profil, som formår at fastholde den arkitektoniske idé igennem projektets faser.
  • Du har ledelseserfaring og tager ansvar for at sikre, at der i afdelingen er et godt arbejdsklima, hvor man både udfordres og udvikler sig samtidig med, at der leveres på et højt fagligt niveau.
  • Du er god til at give konstruktiv feedback, og går forrest med at skabe en kultur, hvor man opsøger hinanden for faglig sparring og videndeling.
  • Du har forretningsforståelse, og det er vigtigt for dig, at afdelingen har en sund økonomi. Du er vant til at indgå i kontraktforhandlinger og god til at træffe beslutninger, når der er behov for at prioritere.

I C.F. Møller Architects bliver du en del af et internationalt miljø, hvor vores stærke forankring i den skandinaviske tradition hver dag kommer til udtryk i både arkitekturen, måden vi samarbejder med hinanden og vores samarbejdspartnere, og i vores fokus på at sikre et inspirerende og sundt arbejdsmiljø. Du vil opleve, at vi har et dedikeret fokus på din fortsatte faglige, personlige og ledelsesmæssige udvikling, som vi blandt andet vil understøtte gennem vores store udbud af intern efteruddannelse, videndeling og netværk, som går under betegnelsen C.F. Møller Grow.

Hvis du kan se dig selv i rollen som vores kommende Afdelingsleder for Landscape & Urbanism, ser vi meget frem til at høre fra dig. Send din ansøgning og cv online, da vi ikke modtager ansøgninger hverken via mail eller fysisk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Koncern HR Chef Christina Gereon Riddersholm på +45 2893 8546.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Location: DK/SE/NO/Fi or BalticsMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are .
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus C over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. juli 2024 8
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 9
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 9
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 13
4. juni 2024 14
3. juni 2024 14