Stilling som Projektkoordinator ved Christianskirken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at fremme menighedsfulde fællesskaber og mindske ensomhed og mistrivsel blandt unge studerende i Aarhus? Er du visionær og kan du få ting til at ske?

Så er det måske dig vi leder efter…

Christianskirken i Aarhus søger en projektkoordinator til et stort og spændende projekt på Katrinebjerg.

Katrinebjergprojektet er et projekt, der overordnet set har til formål at understøtte meningsfulde fællesskaber og mindske ensomhed og mistrivsel blandt unge studerende.

Mere konkret er målet med projektet etableringen af en fysisk lokation på Katrinebjerg, der kan fungere som ramme for et folkekøkken, hvor fællesspisning udgør omdrejningspunktet for meningsfulde fællesskaber på kryds og tværs. Lokationen skal endvidere danne ramme om forskellige fællesaktiviteter for og med unge, samt fungere som studiecafe i dagtimerne. På denne måde ønsker vi at være kirke på en relevant måde for denne målgruppe.

Stillingen som projektkoordinator er på 30 timer ugentligt, eller efter aftale. Stillingen slås op med forventet tiltrædelse pr. 1. januar 2024 og er tidsbegrænset i et år, med evt. mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne, men aftenarbejde må påregnes i varierende omfang.

Som projektkoordinator ved Christianskirken, skal du overordnet set være med til at udleve kirkens vision:

Christianskirken - et livstræ med mange grene, der

  • Rækker synligt ud i sognet
  • Peger opad og inspirerer til at søge Gud
  • Styrker og engagerer den enkelte og menigheden

- for at gøre evangeliet kendt, troet og levet.

Du skal – i samarbejde med bl.a. projektledelsen, ungdomsrådet og menighedsrådet – være med til at etablere og udvikle en fysisk lokation på Katrinebjerg, der i praksis kan danne ramme for madproduktion/madsalg, samt fællesspisning og fælles aktiviteter.

Du skal ligeledes være med til at udvikle et godt studiemiljø i dagtimerne, samt sikre planlægning og afvikling af forskellige typer af aktiviteter på hverdagsaftener.

Endeligt vil du have en stor og vigtig opgave i forhold til rekruttering, fastholdelse og udrustning af frivillige, samt udviklingen af et godt og inspirerende miljø for frivillige.

Som person er du i stand til at omsætte tanker og ideer til praksis og kan få ting til at ske. Du formår at have blik for både helheden og detaljen og kan arbejde på både et konkret/praktisk og et strategisk plan.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret med tingene og kan skabe fremdrift i projektet.

Du er en dygtig kommunikator både skriftligt og mundtligt og kan kommunikere strategisk til forskellige modtagergrupper.

Du har en god økonomiforståelse. Du kan holde mange bolde i luften og kan samarbejde med - og aktivt inddrage - forskellige typer af interessenter.

Som ansat ved Christianskirken skal du kunne identificere dig med kirkens samspilsværdier - åbenhed, respekt, omsorg og engagement - samt evne at omsætte disse i relation til andre mennesker.

Du har en konstruktiv tilgang til tingene og kan samarbejde med både professionelle og amatører, herunder engagere, motivere og samarbejde med frivillige på en måde, så de føler sig påskønnede og som en aktiv del af kirkens liv og aktiviteter.

Om kirken:

Christianskirken er en aktiv kirke på Christiansbjerg. Kirkens arbejde præges af mere end 400 frivillige, der bidrager til kirkens liv og aktiviteter på forskellig vis.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Samarbejde med engagerede kolleger i et godt arbejdsmiljø, der vægter teamsamarbejdet højt
  • Godt besøgte gudstjenester, der i udtryk og stilarter rummer variation, tradition og fornyelse.
  • Et rigt menighedsliv med mange forskellige netværksgrupper og fællesskaber.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte daglig leder, Vibeke Dahmen på 41 72 71 06 og evt. at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Som ansat ved Christianskirken refererer du overordnet set til menighedsrådet som arbejdsgiver, repræsenteret ved menighedsrådets kontaktperson. I praksis er ledelseskompetencen delegeret til Christianskirkens daglige leder, Vibeke Dahmen, der vil forestå den daglige ledelsesopgave. Beskrivelse af sognet kan findes på kirkens hjemmeside www.christianskirken.dk

Ansøgningssted: Ansøgning, samt kopi af eksamensbevis, anbefalinger og referencer sendes via sikker mail til kirkekontoret, att. daglig leder Vibeke Dahmen. (Link findes på kirkens hjemmeside, nederst på forsiden).

Ansøgningsfrist: 4. november 2024.

Samtaler: Forventes afholdt d. 7. november 2024, i tidsrummet mellem kl. 16 og 21.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med gældende overenskomster på området. Disse kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er knyttet rådighedsforpligtelse til stillingen.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 14.10.2024
  • Afdelingsleder
  • Århus N
  • Mandag den 04. november 2024

Lignende jobs

  • CAD Specialist

    Are you ready to step into a Company with a vision to be the Global Leader of Sustainable Energy Solutions and take on an important role as CAD Specialist?Digital Solutions & Development Digita..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Design Quality Senior Functional Lead - Converter ...

    Ready to play a central role in [xxxxx]' quality journey? Interested in shaping the future design-for-quality methodology and contributing to the vision of designing best-in-class products? If..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Product Design Lead, User Management

    Are you ready to step into a Company with a vision to be the Global Leader of Sustainable Energy Solutions and take on an important role as Product Design Lead? Digital Solutions & Development .
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. oktober 2024 2
15. oktober 2024 3
14. oktober 2024 6
13. oktober 2024 6
12. oktober 2024 6
11. oktober 2024 7
10. oktober 2024 7
9. oktober 2024 7
8. oktober 2024 7
7. oktober 2024 7
6. oktober 2024 7
5. oktober 2024 7
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 5
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 57
26. september 2024 57
25. september 2024 57
24. september 2024 56
23. september 2024 56
22. september 2024 56
21. september 2024 56
20. september 2024 56
19. september 2024 56
18. september 2024 55
17. september 2024 55
16. september 2024 56