Rekrutteringsfirma

Sektionsleder til server- og netværksinfrastruktur til Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Brænder du for at arbejde med din it-faglighed og være en dygtig personaleleder? Vil du være med til at drive et stort moderniseringsprojekt af kommunens netværksinfrastruktur? Har du lysten og evnerne til at operere i en stor politisk organisation med mange interessenter? Så har vi det helt rette job til dig hos vores kunde, Aarhus Kommune, Fælles Service.

Drift og udvikling af et af Danmarks største sammenhængende netværk

Server- og netværksservices er en del af kommunens fælles it-afdeling, som har ansvar for it-driftsleverancen til et fiberopkoblet netværk med ca. 1.000 lokationer og ca. 25.000 it-arbejdspladser. Med reference til chefen for it- og digitalisering får du ansvaret for at lede 10-15 dygtige og engagerende medarbejdere i et område i rivende udvikling. En afdeling, der bl.a. i øjeblikket er ved at modernisere et af Europas største sammenhængende Cisco-baserede netværk.

Du udvikler medarbejdere og tager fagligt ansvar

Du kommer til at stå i spidsen for et hold af dygtige fagspecialister, som har store forventninger til dine evner til at lede og udvikle området i tæt dialog med dem. Din involverende væremåde og din stærke netværksfaglige forståelse gør, at dine medarbejdere er innovative og deltager aktivt i udviklingen af infrastrukturen. Som person er du dygtig til at samarbejde på tværs, og du har fokus at gøre it mere kundevendt, sikker og stabil.

Dine faglige opgaver koncentrerer sig især om:

  • At levere stabil og sikker drift på netværk, trådløse netværk, firewall, linjer til institutioner – herunder DNS, internet og DHCP. Desuden server og printområdet.
  • Udarbejdelse af strategi for udvikling af server- og netværksservices samt medvirke i arkitekturarbejdet
  • Leverandørstyring og deltagelse i udbud
  • Styring, optimering og opfølgning på leverancer inden for vedligehold og support (2. level)
  • Udvikling af gode kunderelationer og en klar kundeorienteret tilgang til services leveret af Fælles Service
  • Personaleledelse

Du ved, at du ikke kan nå i mål alene. Så du vil være en aktiv medspiller i dit lederteam, hvor projektet med at skabe en IT organisering, der giver værdi for kunden, vægter højest

Din profil

Du er en kompetent og engageret leder med en stærk infrastruktur baggrund. Du har lyst at arbejde med mennesker og får folk omkring dig til at yde deres bedste ved at være opmærksom på den enkelte medarbejders viden, kompetencer og udviklingspotentiale. Du kan sætte en retning og nå i mål, og du har erfaringer med forandringsledelse.

Du har erfaring fra en stor it-organisation og kender til udfordringerne, når arbejdsprocesser går på tværs af flere afdelinger. Kommunens arbejde tager udgangspunkt i ITIL processerne, så det er en fordel, at du har et solidt kendskab hertil. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har væsentlig erfaring inden for it, som gør dig i stand til at styre opbygningen af vores nye netværk. Gerne suppleret med en lederuddannelse.

Som person er du ligefrem, åben og inddragende. Du tager ansvar og er god til at træffe beslutninger, når det er nødvendigt. Du mestrer at skabe relationer, forhandle og samarbejde med nøgleinteressenter i formelle og uformelle samarbejdsmønstre. Du har en robusthed, der gør, at du bevarer overblikket i en hverdag præget af stor variation, skiftende problemstillinger, benhårdt arbejde og rigtig mange bolde.

Du ved, at du ikke kan nå i mål alene. Så du vil være en aktiv medspiller i dit lederteam, hvor projektet med at skabe en IT organisering, der giver værdi for kunden, vægter højest.

Derfor skal du vælge jobbet hos Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus V
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to become part of the Supply Chain & Logistic Management Team in Salling Group to further develop the future SC&L setup? Do you have substantial experience with logistical warehouse man..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0