Relationsskabende afdelingsleder til [xxxxx], Business, Skat & Selskaber i Søften

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Vi søger dig, der brænder for både rådgivning og ledelse. Dig, som har lyst og evner til at være daglig leder for vores kompetente rådgivere og samtidig har interesse og kompetencer for strategi og forretningsudvikling af vores kunder. Hvor bæredygtighed, grøn omstilling og ESG vil være et vigtig fokus område, der forventes at vækste de kommende år.

Velas er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale indenfor landbrug. Vi er i dag 530 medarbejdere på syv lokationer og søger en ny afdelingsleder til vores afdeling i Business, Skat & Selskaber. Her bliver du en af 35-40 engagerede kollegaer fordelt i Jylland og på Fyn, der har fokus på de større landbrugsbedrifter. Stillingen vil være med udgangspunkt i Søften .

Arbejdsområder

Dit primære arbejdsområde vil være:

  • daglig leder af syv driftsøkonomer og virksomhedsrådgivere i Søften
  • arbejde med strategi- og forretningsudvikling – og udarbejde strategier for vores kunder, med særlig fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og ESG.
  • arbejde med salg til nye potentielle kunder, samt opstart af gårdråd og netværk
  • ansvar for mindre kundeportefølje
  • implementere afdelingens strategi og forretningsplaner sammen med ledelsesteamet og medarbejderne i Business, Skat & Selskaber
  • arbejde i et tværfagligt miljø, hvor faglig sparring på tværs af faggrene med fokus på kundens forretning er en naturlig del af hverdagen

Vi forventer

At du brænder for rådgivning og ledelse, og har energi og handlekraft til at bringe dig selv i spil hos de større landbrugskunder og dine medarbejdere. Du har en relevant økonomisk uddannelse. Din evne til forretningsforståelse er veldokumenteret. Du tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Din faglighed vægtes, men i lige så høj grad din personlighed.

Som person er du tillidsvækkende, lydhør og en stærk kommunikator, der formidler dine budskaber klart og tydeligt. Du tænker kommercielt, er forretningsdrevet og har en åben tilgang til kunder og medarbejdere, hvor du drives af at finde og gennemføre løsninger, der skaber resultater.

Vi har stillingen til dig, der vil videre i din karriere

Vi tilbyder en udfordrende og interessant stilling i en topmoderne rådgivningsvirksomhed med fagligt dygtige kollegaer, der tilsammen tilbyder rådgivning hele vejen rundt om kunden. Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor nogle dygtige, men også krævende medarbejdere og kunder. Der vil være en stor grad af selvstændighed i stillingen.

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job, så søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke komme i betragtning og vil ikke blive besvaret.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet de rette kandidater.

Du kan læse mere om os på www.Velas.dk. For yderligere oplysninger er du også velkommen til at kontakte VP/underdirektør Carsten Kragh Paulsen, Business, Skat & Selskaber på tlf. 51508515, mail [email protected].

Om Velas

Velas er en professionel rådgivningsvirksomhed med 530 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 400 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 11.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning indenfor en bred faglighed omfattende bl.a. økonomi, finansiering, skat, HR, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Vi har kontorer på 7 forskellige lokationer placeret i Års, Viborg, Søften, Horsens, Vissenbjerg, Samsø og på Ærø. Du kan læse mere om os på www.Velas.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1