Rekrutteringsfirma

AFDELINGSCHEF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

–med reference til direktionen

Orloff Firmatøj A/S
Roholmsvej 10A
DK - 2620 Albertslund

Web: www.orloff.dk

VIRKSOMHEDEN

Virksomheden, som har fire afdelinger i Odense, Aarhus, Kolding og København, leverer dagligt til butikskæder, erhvervsvirksomheder, kommuner og offentlige institutioner i hele landet.

Arbejdsbeklædning handler ikke kun om at gå sikkert og ens klædt. Det handler om identitet, tillid og genkendelighed - både for dem, der bærer tøjet og for de kunder, som de møder.

Arbejds- og profiltøj med firmalogo afspejler hvem man er som kunde og ikke mindst hvad de repræsenterer. Det er med til at give en markant identitet, der indgår i virksomhedens profil og øvrige branding. Uanset om det er en virksomhed med en eller 1000 medarbejdere.

Orloff tilbyder mere end de fleste og rådgiver om det rigtige valg: Om broderi eller tryk. Farver og størrelser. Og om sikkerhed og komfort. Deres brancheuddannede konsulenter og deres salgsteam er altid parate ved telefonen, på mail og i Orloff Workwear Stores.

Kompetent rådgivning omkring sortiment, funktion, lovgivning, samt support på brug af webshoppen er en garanti. Orloff sørger for det hele. Fra første idéoplæg og indtil tøjet er leveret til den enkelte afdeling og medarbejder i virksomheden.

Kunderne er forskellige og har derfor brug for unikke løsninger. Med fleksible webbestillingssystem kan kunderne få lige netop det set-up, der passer bedst til deres specifikke behov.

Orloffs klare mission er at skabe værdi for kunderne og arbejder samtidig for at skabe en bæredygtig forretning. Det betyder, at de bl.a. tager et socialt ansvar i forhold til omverdenen, at de tænker på miljø & mennesker både internt og eksternt.

WE CREATE VALUE – er ikke bare noget de siger – det er noget de gør!

Orloff Firmatøj har ca. 60 ansatte og dækker hele Danmark med hovedkontoret i Odense og 3 afdelinger i Aarhus, Kolding og København. Alle afdelinger har administration, showroom, lagerfaciliteter og eget tekstiltrykkeri.

For at styrke organisationen med den vækst virksomheden er inde i nu, leder vi efter en ny AFDELINGSCHEF, der bliver den overordnede leder af driften for afdelingen i Albertslund, der på en række væsentlige områder skal understøtte virksomhedens værkstrategi – hovedsageligt i København området / Sjælland.

STILLINGEN

Stillingen som AFDELINGSCHEF vil rapportere til CEO, der er placeret i Odense og indgå i ledergruppen, sammen med de ansvarlige for de øvrige afdelinger, regnskabschefen, IT- og marketingchefen og selvsagt CEO.

Pt. er der 9 medarbejdere i afdelingen i København.

Der forventes en dynamisk, nytænkende person, der har en indstilling til at løse opgaverne, også ”hands on”, med en positiv attitude.

Det er yderst vigtigt, at den nye AFDELINGSCHEF formår at begå sig i og udnytte det ”lokale” netværk i alle henseender.

Det afgørende er, at AFDELINGSCHEFEN har løst lignende (ledelses-) opgaver med succes og at der ”brændes” for stillingen og ikke mindst, at der er en god forretningsmæssig forståelse.

Det overordnede fokusområde bliver at styre og gennemføre virksomhedens strategi for udvikling af forretningsenheden i København - populært kan det beskrives som ambassadør for Orloff” i København/ Sjælland.

Hovedansvarsområderne:

  • Motivering og udvikling af medarbejderne i afdelingen
  • Overordnet ansvarlig for driften i afdelingen (P/L)
  • Udarbejdelse og opfølgning på budgettet
  • Udarbejdelse og opfølgning på handlingsplaner
  • Ansvarlig for salget i København / Sjælland
  • Udvikle og vedligeholde kundeporteføljen – heriblandt egne kunder

Desuden

  • Daglig opfølgning på købs- og salgsordrer med det formål at ordrer leveres til tiden
  • Kontakt til logistikchefen i tilfælde af restordre – opfølgning på ordrer
  • Kontakt til kunder for opflg. på alt udestående
  • Rullende status/estimater på salget
  • Overordnet ansvarlig for returvarer og reklamationer
  • Samarbejde med virksomhedens controller ved udarbejdelse af rapporter og statistikker

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat sidder i dag i en tilsvarende stilling i en handelsvirksomhed eller sidder med et mindre ansvar og har ambitioner om et større.

Vi forestiller os, at du er erfaren kommercielt orienteret leder med dokumenteret salgserfaring og ledelse.

Kandidaten skal være forretningsorienteret og kan lide at være med til at påvirke og arbejde som en del af et team og som en yderst vigtig del af virksomheden.

Kandidaten har været med til at oprette systemerne som underbygger forretningen og har minimum 3-5 års erhvervserfaring som leder af en salgsafdeling, med hovedparten af ovennævnte ansvarsområder.

Kandidaten, som er en rigtig god leder, skal være en fleksibel, dynamisk og handlekraftig personlighed, der forfølger både kort og langsigtede mål og som er forhandlingsvant på højt niveau

Han/hun er en god "intern" sælger, dvs. skal være i stand til at formidle kundernes ønsker og krav internt i organisationen - god til at kommunikere på alle niveauer

Yderligere kvalifikationer:

  • Evne at inspirere og optimere et stærkt salgsteam
  • Forretningsmæssig forståelse
  • Evne til at se nye løsninger i et ellers velfungerende koncept
  • Serviceminded - skal kunne yde en dedikeret service over for kundekredsen
  • Kendskab til beklædning eller relaterede produkter vil være en fordel, men intet krav

IT

Indgående kendskab til IT generelt, samt Nav/BC og CRM-systemer, samt solid praktisk erfaring med MS Pakken.

UDDANNELSE

Handelsuddannet Cand.merc. HD, HA eller lign. vil være ideelt. Uddannelsesniveauet er dog ikke noget krav, men absolut en fordel. Din personlighed, samt din praktiske erfaring er altafgørende.

SPROG

Dansk til fulde i såvel skrift som tale, samt engelsk i skrift og tale på et ”ordentligt niveau”.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Hos Orloff bliver den nye AFDELINGSCHEF en del af en kultur, hvor man giver dét, man ønsker at få igen. I virksomheden prioriteres de små ting, der styrker samarbejdet, sammenholdet og arbejdsmiljøet. Orloff har et trygt og spændende arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, men samtidig med et klart, resultatorienteret sigte. Der er fokus på vækst, ud fra en kontrolleret tilgang.

Orloff tilbyder desuden:

  1. Ekspert i at sammensætte kundens blandede behov fra mange områder /Leverandører
  2. Fleksibilitet
  3. Godt, økonomisk fundament
  4. Gode medarbejderforhold – stabile – flad organisation – uformel tone
  5. Kort beslutningsproces

Der er store muligheder for såvel personlig som faglig udvikling og selvsagt store muligheder for at præge den kommercielle udvikling i virksomheden på både strategisk og taktisk plan.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1