Brænder du for ledelse af bæredygtig udvikling i Allerød Kommune ? Vi søger natur-, miljø- og klimachef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Beskyttelse af miljø og natur og sikring af klimaet er højt på dagsordenen i Allerød Kommune. Der er netop vedtaget en ambitiøs Natur-, Miljø og Klimapolitik, som også er fulgt op af en DK2020 klimaplan. Realiseringen af dette står for døren i den kommende tid sammen med mange andre spændende opgaver. Vi lægger vægt på god ledelse og søger nu en dygtig leder.

Om jobbet
Allerød Kommune er en grøn kommune nord for København med god økonomi og langtrækkende visioner for udvikling og en bæredygtig udvikling af kommunen. Vi lægger vægt på miljøbeskyttelse, bevaring af biodiversitet og på at håndtere klimaudfordringer.

Der arbejdes derfor med en bæredygtig udvikling og oplevelser i naturen til glæde for de ca. 26.000 borgere, der bor i kommunen samt de relativt mange virksomheder, der også er i kommunen. Byrådets vision er "Tæt på hinanden – tæt på naturen" og vi arbejder med FN’s 17 verdensmål. Som natur- miljø og klimachef vil du få det strategiske ansvar for den bæredygtige udvikling, og du vil skulle understøtte realiseringen af byrådets visioner og beslutninger. Det er en vigtig opgave at få løst myndighedsopgaverne så professionelt som muligt, dvs. fagligt funderet, effektivt og med sans for service over for virksomheder og borgere. Du vil stå i spidsen for en velfungerende afdeling med kompetente medarbejdere, som du skal sætte retning for, udvikle, motivere og skabe gode rammer for.

Kompetenceudvikling er en naturlig del af hverdagen og sker altid tæt på kerneopgaven. Vi lægger vægt på de tværgående processer i udviklingen af kommunen, herunder koordinering af løsningen af myndighedsopgaver mellem afdelinger. Vi søger kort sagt en dygtig leder til en god afdeling, hvor en stabil drift og fortsat udvikling skal balanceres.

Afdelingen med 23 medarbejdere har ansvaret for myndighedsopgaver på miljøbeskyttelse, naturbeskyttelse, jord og grundvand, håndtering af affald og spildevand samt udviklingsopgaver for natur, miljø og klima. Der er ligeledes en naturvejleder og en grøn guide tilknyttet afdelingen. Natur-, miljø og klimachefen er en del af chefgruppen og refererer til Direktionen. Der er et godt samarbejde i chefgruppen og mellem kommunens 10 afdelinger.

Allerød Kommune tilbyder
Allerød Kommune er kendetegnet ved at have en høj social kapital i hele organisationen. Der er en uformel tone og nem adgang til kolleger i andre afdelinger og direktion. Vi tilbyder en spændende og udfordrende chefstilling i en afdeling, der er præget af høj faglighed, stort engagement og en rar tone. Vi lægger vægt på ledelse, på høj social kapital og på derigennem at få skabt resultater.

Rådhuset er en spændende og inspirerende bygning med storrumskontorer, hvor afdelingen sidder sammen med kollegerne i Plan og Byg samt Teknik og Drift.

Vi forventer
Vi forventer, at du har viden om fagområdet. Du har en relevant videregående uddannelse samt en relevant lederuddannelse (eller at du er i gang hermed). Vi forventer, at du har et strategisk overblik, god dømmekraft og kan dokumentere resultater. Du skal ligeledes have erfaring med fremlæggelse af politiske sager.

Der er naturligvis fokus på at nå de politiske mål og overholde de økonomiske rammer. Det sker ved, at du er en god personaleleder, der kan bringe fagligheden og de mange kompetencer i afdelingen i spil. Vi ønsker ledelse, som motiverer og skaber trivsel, med en naturlig autoritet, som betyder, at du er troværdig og skaber tillid omkring dig.
Vil du vide mere?

Job- og personprofil: Klik her
Yderligere oplysninger om Allerød Kommune fås på hjemmesiden www.alleroed.dk

Ansøgningsfristen er den 30. maj 2022. Du er velkommen til i fortrolighed at kontakte direktør Agnete Thomsen på 48 10 30 00 eller 23 71 32 55.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ad29a00b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Allerød
  • Mandag den 30. maj 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Farum

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Farum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Project Portfolio Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with multiple projects & highly skilled colleagues excite you? And do you thrive..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vi søger en visionær PPR leder, som brænder for at gøre en forskel for børn, unge og familier i udsatte positioner. [xxxxx] har en ambition om, at flere børn og unge skal deltage i almen..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gentofte

    JOB TITLE - Head of Internal Communications LOCATION - Copenhagen (HQ) HOURS - Full Time ABOUT THE ROLE: We have an exciting opportunity for a Head of Internal Communications to joi..
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Allerød over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2