Rekrutteringsfirma

Head of Marketing, Nordic

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A/S og Deltaco, en Head of Marketing.

Vil du være med til at definere og deltage i den rejse, som Aurora Group & Deltaco er på i et yderst konkurrencepræget marked? Vil du være ansvarlig for en afdeling med dygtige mennesker i en virksomhed med lokale og internationale aspekter, og har du en solid kommerciel forståelse? Så læs videre her:

Jobbet

Som Head of Marketing får du en vigtig rolle i forhold til at udvikle marketingorganisationen og målrette indsatserne imod markedet og støtten til salgsorganisationen. Du vil komme til at forme den overordnede retning og skabe operationelle løsninger til kunderne digitalt, på butiksniveau og direkte til erhvervskunder. De primære marketing tiltag i jobbet foregår below the line.

Dine specifikke opgaver vil blandt andet indeholde:

  • Ledelse af afdelingens 10 medarbejdere herunder motivering og sparring
  • I samarbejde med dine kolleger, sætte den overordnede retning for marketing og sikre eksekvering. Digitalt såvel som analog.
  • Ansvarlig for samarbejde med salgsorganisation, kategori afdeling og Brands Owners
  • Understøtte kategoricheferne i egen udvikling af brands og eksekverende løsninger til produktintroduktioner og kampagner
  • Videreudvikle best in class værktøjer til at understøtte salg i deres udvikling og fastholdelse af kunderne
  • Performance-tracking på implementerede trade marketing løsninger

Du vil blive ansvarlig for 2 teams, der er placeret i henholdsvis Ballerup, København og Stockholm, og primært skaber marketing løsninger til det Nordiske marked. Stillingen indeholder ca. 50-70 rejsedage om året.

Du trives med at håndtere mange forskellige Stakeholders med til tider forskellige interesser og prioriteter, så du er god til at samarbejde.

Sammen med dit team vil du sikre optimal synlighed på en lang række varemærker indenfor Electronic Consumer Goods og AV udstyr. Produktporteføljen strækker sig fra egne varemærker til nogle af verdens stærkeste varemærker. Konkret vil du blive ansvarlig for videreformidling af Brands som Duracell, B&O, Huawei, Vogels, Osram, Kenwood, L33T-Gaming m.m.

Kandidaten

Du har minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling som marketingansvarlig, hvor du har haft ansvaret for at drive en portefølje af stærke mærkevarer samt en længerevarende videregående uddannelse indenfor marketing.

Det er essentielt, at du er kommercielt drevet, har en solid forståelse for in-store eksekvering og er vant til at arbejde på tværs af organisationen. Endvidere er du velbevandret indenfor digitalmarkedsføring og evner at sætte dagsordenen indenfor dette område, og sammen med dit team eksekvere på denne. Noget af det som kendetegner dig som person er:

  • du har et stort drive, og trives med et højt arbejdstempo
  • du er struktureret, robust og vedholdende i din tilgang til opgaverne
  • du er omstillingsparat, når du møder forandring i en travl og uforudsigelig hverdag
  • du er en teamplayer, som kan kommunikere åbent og som med entusiasme tilfører dit team initiativ og et højt drive
  • Og så er du en naturlig leder, der evner at få det bedste ud af dine kollegers kompetencer i en omskiftelig hverdag

Du har en naturlig evne til at begejstre dine nordiske kollegaer i salg med dit engagement og viden indenfor in-store eksekvering, og du forstår essensen af god kommunikation. Du er udadvendt, tillidsfuld og i stand til at skabe kreative løsninger og opbygge vedvarende relationer. Du ved hvad der skal til for skille sig ud og øge salget.

Løn

Løn efter forhandling, inkl. pension, sundhedsforsikring, frokostordning, fri telefon, wi-fi og lap-top.

Du ansættes på funktionær vilkår.

Tiltrædelse

Snarest, men afventer den rigtige kandidat.

Sprog

Flydende på enten dansk eller svensk samt engelsk i skrift og tale.

Virksomheden

Aurora Group og Deltaco er i dag en førende partner i Norden med mere end 100 års erfaring indenfor forbruger elektronik og med aktiviteter i 10 forskellige lande. Distributionen er samlet på et centrallager i Jönköping og et satellitlager i Lilla Edet i Sverige. Internt salg varetages lokalt og support samt Back Office varetages fra hovedkontoret i Ballerup, Danmark.

Aurora Group & Deltaco’s forretningskoncept består i at skabe værdi for vores partnere gennem at bygge brands og bygge business. Vores mål er at være den stærkeste partner i Norden, respekteret for vores koncepter og serviceydelser, betroet for vores højt kvalificerede medarbejdere og fremragende eksekvering.

We build your business – We build your brand.

Aurora Group & Deltaco ejes af den svenske børsnoterede virksomhed Dist IT AB. For yderligere information: www.auroragroup.eu og www.distit.se



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17