Udviklingschefer til Psykiatrisk Center Ballerup - 2750

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at forme fremtidens psykiatri gennem samarbejde, dialog og højt fagligt niveau? Så bliv udviklingschef på Psykiatrisk Center Ballerup!

Vores ene udviklingschef går på pension, mens vores anden udviklingschef efter 6 år i stillingen rykker videre som centerchef i en kommune. Vi søger derfor to dynamiske og visionære udviklingschefer, der vil være med til at stå i spidsen for at lede udvikling såvel som drift af et stort og ambitiøst psykiatrisk center med mange enheder og funktioner.

Ansvarsområder – hvad ligger der i stillingerne?

Som udviklingschef vil du varetage ledelsen af både strategiske og driftsmæssige opgaver på tværs af organisationen. Du vil have specifikke faglige ansvarsområder og indgå i interne og eksterne arbejdsgrupper, fora mm. Den største enkeltopgave er sammen med en klinikchef at lede en række kliniske enheder.

Som udviklingschef har du ansvaret for:

  • At lede og udvikle det samlede faglige behandlingsmiljø og patientforløb og sikre rette kvalitet og patientsikkerhed i samarbejde og dialog med ledere, medarbejdere, patienter og pårørende.
  • At sætte mål og retning samt implementere strategier og handleplaner.
  • At sikre de bedst mulige vilkår for både drift og udvikling af afsnit og enheder og herunder være en tydelig og inspirerende chef, der med udgangspunkt i data vedholdende arbejder med løbende forbedringer og faglig udvikling.
  • At udvikle det sygeplejefaglige område og sikre et godt udviklings-, uddannelses- og læringsmiljø, der kan rekruttere og fastholde de bedste medarbejdere.
  • At gå forrest og ved egen person sætte et højt niveau for god og synlig ledelse, præget af involvering, samarbejde og med tydelige og ambitiøse målsætninger.
  • At skabe en velfungerende og attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Centerledelsen består af en centerchef, to klinikchefer og to udviklingschefer. Centerledelsen udgør et team med komplementerende kompetencer og dækker tilsammen den ledelsesmæssige opgaveportefølje på centret. Med udgangspunkt i dette har hvert enkelt centerledelsesmedlem specifikke ansvarsområder og opgaver, hvor det gennemgående fokus er at sikre helhedsorienterede løsninger, der giver mest mulig værdi for patienterne.

Centerledelsen har primo 2020 organiseret centrets kliniske enheder under to ledelsespar, som hvert består af en udviklingschef og en klinikchef. Vi søger udviklingschefer til hver af disse to chefområder.

Udviklingschef – område med den mere akutte del af psykiatrien

Det ene pars chefområde indeholder den mere akutte del af psykiatrien.
I dette område indgår en døgnåben akutmodtagelse med en åben henholdsvis en intensiv del, akutteam samt andre funktioner. I området indgår derudover to åbne og fire intensive døgnafsnit samt to ambulatorier for mennesker med svær psykisk sygdom. Disse ambulatorier er organiseret i såkaldte F-ACT-teams, hvor en del af behandlingen løses ved at køre ud til patienterne.
En meget stor indsats inden for chefområdet har været de seneste års markante reduktion i brugen af tvang gennem en lang række tiltag. Dette er lykkedes særdeles godt, og Psykiatrisk Center Ballerup er i dag helt i front inden for dette. Som udviklingschef vil man have en helt central rolle i det fortsatte arbejde og i at holde fast i resultaterne.

Udviklingschef – område med en række ambulante og specialiserede enheder

Det andet pars chefområde indeholder en række ambulante og specialiserede enheder.
Dette omfatter ambulatorium for unge voksne med psykotiske lidelser (OPUS), ambulatorier for ældre og for døve med psykiske lidelser, et psykoterapeutisk ambulatorium med regionsfunktion for PTSD og et døgnafsnit for rehabilitering. Chefområdet rummer desuden to specialiserede behandlingstilbud for patienter fra hele Region Hovedstaden, dels for voksne med spiseforstyrrelser, herunder et stort psykoterapeutisk ambulatorium, et dagafsnit, to døgnafsnit og en forskningsenhed, og dels Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri, som varetager ambulant behandling af patienter med anden kulturel baggrund og traumatiserede flygtninge, samt forskning indenfor dette område.

En væsentlig indsats inden for chefområdet har været fusionen af enheder for behandling af spiseforstyrrelse og samling af disse i nybyggede faciliteter, hvorved er etableret et meget stort samlet og sammenhængende behandlingstilbud for spiseforstyrrelser med omkring 150 medarbejdere. Konsolidering af dette er, sammen med den fortsatte drift og udvikling af de øvrige enheder, herunder af en effektiv ambulant virksomhed med høj faglig kvalitet, en central opgave for udviklingschefen inden for dette chefområde.

Yderligere oplysninger om centrets organisering kan findes under ”Organisation” her: www.psykiatri-ballerup.dk

Som ansøger bedes du angive, hvorvidt du søger udviklingschefstillingen i et specifikt chefområde eller begge.

Hvem er du – hvad er vores forventninger til dig?

Vi forventer, at du:

  • Har en sygeplejefaglig eller anden relevant sundhedsfaglig baggrund og erfaring, gerne suppleret med videreuddannelse på master- eller kandidatniveau.
  • Har bred klinisk og psykiatrisk erfaring.
  • Har dokumenteret ledelseserfaring fra kliniske enheder. Du påtager dig naturligt lederskab og har en ledelsesstil med fokus på at sikre høj trivsel, motivation og på at skabe et trygt, involverende og åbent samarbejdsmiljø.
  • Har erfaring som deltager eller leder af udviklingsopgaver, der har været på tværs af enheder, centre og hvor der har medvirket forskellige fagligheder.
  • Har indsigt i kvalitetsudvikling, planlægning og ressourcestyring.
  • Har erfaring fra sundhedsvæsenet med at lede processer og organisere arbejdsgange.
  • Har erfaring med og kan gå forrest i datadrevet ledelse og forbedringsmetoder, herunder leanværktøjer.

Følgende personlige egenskaber er centrale for at lykkes i stillingen:

  • Er udadvendt og har særdeles gode relationelle kompetencer, der sikrer en god dialog og godt samarbejde med alle samarbejdspartnere.
  • Kan skabe følgeskab i dine initiativer og er professionel, åben, respektfuld og direkte i din kommunikation med andre.
  • Kan navigere og trives i en kompleks organisation, hvor der naturligt er mange opgaver og interesser, der går på tværs af organisatoriske skel.
  • Du arbejder selvstændigt, er rutineret i og trives med ofte at skulle prioritere, er proaktiv og tager naturligt ansvar og du kan holde styr på og trives med at have mange ”bolde i luften”.
  • Har stor organisatorisk forståelse, tænker altid i helhedsorienterede løsninger og tværfaglighed og kan med stor vedholdenhed føre opgaver helt i mål.

Vilkårene – hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et attraktivt job i en veldrevet organisation med fokus på faglighed, tillid, åbenhed og dialog, og med gode muligheder for at gøre en forskel og påvirke fremtidens psykiatri.
De nye udviklingschefer er centrale i centerledelsesteamet, og der er rig mulighed for at få indflydelse på centrets retning og udvikling. I centerledelsen har vi fokus på at være et godt og stærkt ledelsesteam.

Hvem er vi?

Psykiatrisk Center Ballerup er en udviklende arbejdsplads med engagerede ledere og medarbejdere. Vi er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centrets aktiviteter er primært på matriklen i Ballerup. Derudover er et af de psykiatriske ambulatorier placeret i Gladsaxe.

Psykiatrisk Center Ballerup har ca. 700 ansatte fordelt på læger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, lægesekretærer, administrativt personale, servicepersonale m.fl. Centret har en samlet kapacitet på 160 sengepladser, en omfattende ambulant virksomhed samt intensiv dagbehandling.

Vi er et ambitiøst center, og vi går gerne forrest i det løbende forbedringsarbejde såvel som ved større indsatser, der samlet bidrager til at udvikle psykiatrien. Yderligere styrkelse af uddannelsesområdet er ligeledes en væsentlig indsats på centret.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 37 timer om ugen og løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunktet aftales nærmere, idet det evt. kan være forskelligt for de to stillinger – vi forestiller os tiltrædelse 1. august eller 1. september.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Jacob Franck Larsen på tlf. nr. 3864 5188.
Der er også velkommen til at kontakte udviklingschef Marianna Hansen på tlf. nr. 3864 5021, klinikchef Louise Behrend Rasmussen på tlf. nr. 3864 5171 eller klinikchef Jens Drachmann Bukh på tlf. nr. 3864 2585.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup på www.psykiatri-ballerup.dk

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2020, kl. 12.00.

1. samtalerunde planlægges afholdt i uge 24. 2. samtalerunde planlægges afholdt ultimo uge 25 og primo uge 26. Imellem 1. og 2. samtale gennemføres en test og en tilbagemelding på denne.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 02. juni 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17