Markedschef til udvikling af partnerskaber i bilbranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Markedschef til udvikling af partnerskaber i bilbranchen

Har du fingeren på pulsen ift. bilbranchens partnere? Har du erfaring med udvikling og eksekvering af partnerskaber i bilbranchen?

Så er her en unik mulighed.

Vi søger en ny kollega til udbygning af vores partnerområde i bilbranchen.

Hvem er vi?

Partnere i Division Privat har ansvaret for at udvikle partnerskaber med det formål at udbygge Topdanmarks distributionskraft og markedsadgang.

Vi ser et stort potentiale i distribution via partnere og har ambitiøse vækstmål, som vi indfrier gennem udvikling af bestående partnerskaber og indgåelse af nye. Vi er et team af ledere og specialister, der ser frem til at få dig med på holdet for at blive en del af områdets succes.

Du vil referere direkte til partnerdirektøren.

Vi tilbyder

Som markedschef i Partnere – Division Privat, bliver du en del af et dedikeret team af specialister med stor erfaring i udvikling af partnerskaber med markedsledende og toneangivende partnere indenfor bank, detail, tele- og energi, lønsikring mfl.

Du kommer til at arbejde selektivt og i dybden med udviklingen af større kommercielle partnerskaber med udgangspunkt i bilbranchen aktører og med fokus på distribution, value added services samt integrerede løsninger.

Du vil få ansvaret for at opdyrke og udvikle partnerskaber, som understøtter Topdanmarks strategi og vækstmål på tværs af forretningsområder. Vores udgangspunkt er langsigtede partnerskaber og stærke relationer, som en forudsætning for værdiskabende samarbejder og kommerciel udvikling.

Du kan se frem til en spændende og udviklende stilling, hvor opgaverne er meget varierede – fra strategiske til operationelle - og som du håndterer selvstændigt som en naturlig del af dit ansvarsområde.

Med et kontinuerligt fokus på lønsom vækst og performance i partnerskaber, har du stor grad af egen indflydelse på din hverdag.

Du vil indgå i et dynamisk og agilt arbejdsmiljø, hvor du kan afprøve tanker og løsninger som platform for fremtidige beslutninger i en uformel organisation med en uformel omgangstone, og hvor beslutninger træffes på baggrund af data og businesscases.

Dit arbejdssted er i Ballerup.

Dine arbejdsopgaver

  • Opbygge og eksekvere prioriteret partnerpipeline
  • Udvikle nye kommercielle partnerskaber, herunder forhandling af kontrakt
  • Udarbejde indstillinger og præsentere businesscases ift. partnertiltag
  • Sikre udviklingen i partnerskaber i form af en GTM-strategi pr. partner med fokus på effekt og lønsom vækst.
  • Drive projekter samt driftsopgaver, der vedrører partnerskaber på områder som fx kontrakter, jura, implementering, kommunikation, markedsføring, IT, rapportering, opfølgning og uddannelse
  • Drive samarbejdet internt som eksternt og sikre, at de aftalte koncepter, servicemål og løsninger mv. efterleves
  • Bidrage aktivt til videndeling og udnyttelse af synergier på tværs af partnerskaber i Division Privat og på koncernniveau

Vi forventer at du

  • har dokumenteret erfaring med succesfuld udvikling og eksekvering af større kommercielle partnerskaber i bilbranchen, herunder forhandling
  • er analytisk med en stærk forretningsforståelse, som du anvender til at identificere relevante kundebehov og kundetouchpoints i en partnerkontekst
  • har politisk tæft og kan begå dig på alle organisatoriske niveauer
  • tager ejerskab for større tværorganisatoriske, eksterne og interne projekter samt operationelle tilbagevendende driftsopgaver
  • kan udarbejde beslutningsoplæg i form af businesscases
  • er skarp i såvel kommunikation som præsentation
  • formår at skabe følgeskab på dine opgaver for at lykkedes
  • arbejder datadrevet og struktureret ift. både vækst og lønsomhed
  • har en relevant videregående uddannelse
  • taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau

Vil du vide mere?

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partnerdirektør Kim Bøjesen, på telefon 20 55 05 33.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 20. december 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 20. december 2020

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17