Afdelingschef Beton og Råhus - Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Afdelingschef - Øst

Da HP Byg A/S er i en rivende udvikling, er der behov for at styrke organisation. Derfor søger vi en afdelingschef, som kan lede vores produktion i råhus afdelingen med ledelsesansvar for 5-8 funktionærer og ca. 45-50 timelønnede medarbejdere.

Jobbet

Afdelingschefen har det overordnede ansvaret for sit fagområde og dermed personaleansvar for alle funktionærer og timelønnede håndværkere i vores afdelingen på Sjælland.

Ansvarsområde

Afdelingschefen, er ansvarlig for følgende punkter.

  • Personaleledelse af entrepriseledere (funktionærer) og håndværkere (timelønnede)
  • Koordinering af funktionær- og timeløns ressourcer på byggesagerne
  • Sparring for entrepriselederne og opfølgning af tid og økonomi på byggesagerne
  • Sikre korrekt gennemførelse af arbejdsmiljø & sikkerhed samt faglig kvalitet
  • Sikre at alle medarbejdere efterlever virksomhedens værdier i hverdagen

Personaleledelse

Afdelingschefen har personaleansvaret for både funktionærer og timelønnede. Dvs. gennemførelse af årlige MUS & lønsamtaler, forestår lokalaftaleforhandlinger i samråd med de øvrige afdelingschefer.

Ansvarlige for lærlingenes uddannelsesplanlægning med løbende opfølgning af logbogssamtaler og skolebesøg.

Det er afdelingschefens ansvar at alle medarbejdere i afdelingen, løbende er fagligt opdateret og efteruddannet, ved gennemførelse af HP Education, udviklingsprojekter, kurser og HP dage.

Koordinering af resurser

Afdelingschefen sikrer de korrekte ledelsesressourcer for sit fagområde og at entrepriselederne har de korrekte timelønsressourcer på byggesagerne.

Rekruttering, jobsamtaler og ansættelse samt evt. afskedigelse af funktionærer, i samarbejde med nærmeste chef.

Rekruttering, jobsamtaler og ansættelse samt evt. afskedigelse af timelønnede medarbejdere.

Håndtering af ansøgninger samt gennemførelse af opstartsmøder med nye medarbejdere på første arbejdsdag og løbende opfølgning med 1 og 3 mdr. samtaler.

Sparring

Afdelingchefen forestår daglig sparring med entrepriselederne vedr f.eks. akkordudregninger og forhandlinger. Afdelingschefen yder ligeledes sparring ved evt. problemsager eller uoverensstemmelser i medarbejderstaben, samt ved evt. CLAIMS og 1 & 5. års gennemgang.

Udarbejdelse af produktionsbudgetter med udgangspunkt i salgskalkulationen, og løbende opfølgning heraf i udførselsprocessen. Godkendelse af akkordregnskaber sikre gennemførelse af tilbagemeldinger til kalkulationen, med henblik på evaluering af kalkulerede løn, materialer & materiel.

Arbejdsmiljø og kvalitet

Afdelingschefen er ansvarlig for virksomhedens niveau for arbejdsmiljø og sikkerhed efterleves i produktionen på alle byggesagerne i samarbejde med arbejdsmiljølederen. Ligeledes sikres at byggesagerne gennemføres, fra projektering til aflevering, i et fagligt højt kvalitetsniveau.

Værdier

Afdelingschefen har sammen med resten af chef- & ledergruppen ansvar for at medarbejderne efterleveret virksomhedens værdier i hverdagen. Afdelingschefen er en del af en chefgruppe bestående af afdelingschefer og entreprisechefer, som sammen sikrer at processer & værdier er vel implementeret hos alle håndværkere og ledere.

Hvad forventes der af en produktionschef

Du er fagligt dygtige og troværdig i din ledelsesform og er vant til at kommunikere med mange mennesker.

Du har et godt overblik – også i pressede situationer, er struktureret og har evnen til at udstikke klare og letforståelige retningslinjer.

Du har erfaring med personaleledelse, gerne suppleret med relevante ledelseskurser.

Du har faglig erfaring, suppleret med en teknisk uddannelse som byggeteknikker, bygningskonstruktør eller Ingeniør.

Hvad kan vi tilbyde dig

At blive en del af en virksomhed i udvikling, hvor der arbejdes struktureret med den enkelte, medarbejdes udviklingspotentiale. Du vil som medarbejder blive udfordret både på det faglige og det personlige plan.

Du vil blive en del af en landsdækkende produktionsafdeling med ca. 150 medarbejdere. Du vil få ansvaret for en faglig afdeling med op til 5-6 funktionærer og ca. 45-50 timelønnede medarbejdere. Afdelingschefen indgår i en chefgruppe, bestående af entreprisechefer og afdelingschefer, et team der har en daglig sparring med hinanden på tværs af faggrupper.

Løn på et attraktivt niveau, som forhandles individuelt.

Ansøgning

Hvis du på baggrund af ovenstående har fået lyst til at blive en del af holdet i HP Byg A/S, så uploads ansøgning og CV via "Søg stillingen" knappen.

Du kan få nærmere oplysninger om jobbet ved at kontakte Henning på tlf. +45 23 23 88 45

Om HP Byg
HP Byg og virksomhedens medarbejdere har mange års erfaring med styring og opførelse af store og komplekse byggeprojekter. Gennem virksomhedens mere end 60 år har HP Byg stået i spidsen for en lang række markante og velkendte projekter inden for bolig, erhverv og kultur i hele landet. HP Byg råder over en erfaren og kompetent medarbejderstab, der foruden projekter i HP-regi også har solid erfaring fra en række af landets største entreprenørselskaber.
HP Bygs kompetencer spænder bredt fra en kompetent funktionærstab af beregnere og projektledere til dygtige håndværkere i virksomhedens egenproduktion. Fælles for alle medarbejdere er en stor faglighed, der ikke alene sikrer kvalitet i alle led, men også betyder, at HP Byg har stor forståelse for hele processen fra de første kalkulationer til aflevering af det færdige byggeri. En flad og omstillingsparat organisation, hvor den enkelte medarbejder har en stor grad af handlefrihed, gør HP Byg i stand til at agere og reagere på de krav, markedet stiller.


Virksomheden har domicil i Aalborg og et afdelingskontor i Ballerup på Sjælland og beskæftiger ca. 250 medarbejdere på landsplan. Læs mere på vores hjemmeside www.h-p.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17
19. august 2024 17
18. august 2024 21
17. august 2024 21