Chef for Værnepligt- og Rekrutteringsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du have ansvaret for den afdeling, der rekrutterer til Forsvarets mere end 40 forskellige uddannelser, afprøver ca. 2.500-3.000 ansøgere og gennemfører Forsvarets dag for ca. 37.000 mænd og kvinder om året?

Har du organisatorisk helhedssyn og lyst til at tage ansvaret for et strategisk indsatsområde, som er præget af både store og hastige forandringer? Så har vi brug for dig som vores nye chef for Værnepligts- og Rekrutteringsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Om os

Afdelingen består af ca. 100 medarbejdere fordelt på fire sektioner; Værnepligtssektionen, Marketingsektionen, Selektionssektionen og Koordinationssektionen.

Vores enheder er geografisk spredt med enheder i Høvelte, Slagelse, Fredericia, Herning, Aalborg, København og Ballerup.

Fællesnævneren for afdelingen er, at vi alle arbejder for at rekruttere kompetente mænd og kvinder til uddannelser og værnepligt ved Forsvarsministeriets myndigheder og enheder.

Om stillingen

Jobbet giver dig en helt afgørende indflydelse på, hvordan Forsvaret bliver opfattet i samfundet. Du vil nemlig få ansvaret for at ”brande” forsvarets uddannelser og værnepligten udadtil på mange forskellige platforme.

Du får en nøglerolle i, at Forsvaret nu og fremover kan rekruttere dygtige kandidater til fremtidens forsvar – fra det første møde med Forsvaret i folkeskolens udskolingsklasser til deres møde med Forsvaret ved Forsvarets dag, mødet med Forsvaret på uddannelses-, job- og karrieremesser og endelig til afprøvningen for at blive optaget på en af Forsvarets uddannelser.

Rekrutteringen til værnepligten og Forsvarets uddannelser udgør en bred og varieret opgaveportefølje, og med afsæt i dine solide ledelseskompetencer skal du udstikke retningen for en varieret medarbejderskare bestående af alt mellem konstabler og officerer, SoMe specialister og psykologer, marketingeksperter og fagkyndige indenfor værnepligtadministrationen.

Din evne til at opbygge stærke relationer og være løsningsorienteret vil være udslagsgivende for afdelingens samarbejde med de myndigheder, som vi rekrutterer til.

Ved at bringe dine kompetencer indenfor organisationsudvikling i spil, vil du f.eks. skulle gennemføre moderniseringen af Forsvarets Dag med det mål at flytte fokus fra sessionsbehandling over mod rekruttering samt sikre, at de unge 18-årige også i fremtiden vil opleve Forsvaret som professionelt, moderne og imødekommende. Målet er tillige at opretholde en høj frivillighedsgrad blandt vores værnepligtige.

Din daglige tjeneste vil udgå fra Ballerup.

Om dig

Det er en forudsætning, at du har gennemført VUT-II eller ækvivalerende stabskursus, ligesom det forventes, at du har erfaring fra chefniveauet.

Du besidder en høj ledelsesmæssig faglighed, er innovativ og fremsynet og har mod på at udfordre fasttømrede arbejdsgange, da din afdeling til stadighed skal udvikle sig og tilpasse sig vores kunders og målgruppers konstant foranderlige ønsker og behov.

Sagsbehandling kan du til fingerspidserne, og du anlægger en skarp analytisk vinkel ved sagsfremstilling.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Der vil blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets område.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg samt at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand i lønramme 37. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i en international operation, skal du gøre opmærksom herpå i din ansøgning.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde godkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og
tandlægevurderinger kan erklæres egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for Rekrutteringsdivisionen i FPS, oberst Christian Lippert på tlf. 728 19005. Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Wassmann på tlf. 3266 5111 eller [email protected].

Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’søg stillingen’ nederst. Hvis du ikke har mulighed for at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en evt. samtale.

Stillingen er til besættelse fra den 1. oktober 2021. Ansøgningsfristen er tirsdag den 17. august 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 34 og 35.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - København N

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info
  • HEAD OF CREATIVE

    Head of CreativeWe are looking for a Head of Creative to join our Brand Team. Get on board the rich design history of one of Scandinavia’s most iconic brands and ensure the next leg of our jour..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Skovvej i Ballerup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét..
    • Afdelingsleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. oktober 2024 9
6. oktober 2024 8
5. oktober 2024 8
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 11
2. oktober 2024 11
1. oktober 2024 11
30. september 2024 9
29. september 2024 11
28. september 2024 12
27. september 2024 12
26. september 2024 12
25. september 2024 13
24. september 2024 12
23. september 2024 12
22. september 2024 12
21. september 2024 12
20. september 2024 12
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10