Afdelingsleder til stort specialistteam i Liv og Pension

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Afdelingsleder til stort specialistteam i Liv og Pension

Er du leder med det helt store L og den lige så store lederværktøjskasse?

Har din hidtidige karriere lært dig, at synlig og anerkendende ledelse er det, der giver dig energi og lyst til at blive dygtigere? Er du samtidig på udkig efter en mulighed for at folde hele dit talent ud i et miljø, hvor du både får tillid, plads og masser af kvalificeret sparring fra kompetente lederkolleger? Hvis du så også gerne vil være i en virksomhed, der bare generelt er en virkelig god arbejdsplads, så har du hele pakken lige her.

Stabil drift og løbende optimeringer via synlig og anerkendende ledelse

Du skal lede vores specialist- og nytegningsteam inden for Liv & Helbred. Teamet består af 15 erfarne underwritere og kunderådgivere, hvoraf mange har arbejdet sammen i mange år. Dit fokus handler om at sikre en solid drift med kunden i fokus. Deadlines skal overholdes, og kvaliteten skal være i top. Det gør du ved at sætte en klar retning, begrunde dine beslutninger, sikre forståelig kommunikation i øjenhøjde med kunderne samt løbende optimere processer og systemer. Der kommer stadigt flere digitale løsninger/værktøjer, og dem skal du have gjort til en del af hverdagen. Dine primære opgaver bliver at:

  • Lede, motivere og udvikle dit team af 15 engagerede medarbejdere
  • Styre driften og herunder udarbejde driftsplaner
  • Sikre kundevendt og let forståelig kommunikation
  • Være tæt på medarbejderne, sparre løbende samt have faste og jævnlige 1:1-samtaler
  • Løbende optimere processer og metoder og herunder implementere nye IT-løsninger i driften
  • Pleje dit netværk i huset

Din nye arbejdsplads er på Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor du naturligvis bliver en del af vores velfungerende lederteam i Servicecenter og Liv Kundeservice. Her er du med til at sætte retning for hele området, vedligeholde det gode, tværgående samarbejde samt ikke mindst dele og modtage feedback, der kan gøre dig dygtigere.

Forsikringskendskab og solid ledererfaring fra driftsfunktion

Med din baggrund ved du godt, hvad det kræver, men alligevel et par ord omkring dine væsentligste personlige kvaliteter. Du er selvfølgelig en knivskarp kommunikatør, og det er helt naturligt for dig på enkel og logisk vis at forklare: Hvorfor, vi gør, som vi gør. Hvem, der skal gøre hvad, og hvornår, det skal gøres. Du kan samtidig finde balancen ift. at lytte til medarbejderne og træffe de nødvendige beslutninger ift. at understøtte den overordnede strategi. Derudover forstår du at navigere sikkert i en stor organisation med mange sideløbende målsætninger, projekter,samarbejdspartnere og agendaer. Derudover rummer dit CV:

  • Sandsynligvis en uddannelse og/eller karriere inden for forsikring
  • Flere års erfaring med ledelse af specialister i en driftsfunktion
  • Erfaring med forandringsledelse
  • Kendskab til Liv og Pension – du skal kunne tale med, men behøver ikke være specialist

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 5. september, 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Kundeservice i Servicecenter og Liv Kundeservice, Ursula Steensbæk på [email protected]. Så kan vi efterfølgende sætte et kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mod til at være på forkant
I Topdanmark er du en del af en organisation, hvor det er hurtigt at få ting til at ske. Med vores succesfulde skadeforsikrings- og innovative pensionsforretning giver det dig et stærkt ståsted for at præge en meningsfuld arbejdsplads. Vi har ressourcerne og viljen til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det gør os til en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte retningen. Du får mandat og råderum til at løse din ledelsesopgave. Det giver dig energi til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at udrulle og indfri ambitionerne for kommunens vedtagne ældrestrategi? Har du evnerne, viljen og energien til at indgå i et stærkt, forpligtende og tæt samarbejdende team af di..
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 28
27. juli 2024 27
26. juli 2024 27
25. juli 2024 26
24. juli 2024 26
23. juli 2024 26
22. juli 2024 25
21. juli 2024 25
20. juli 2024 25
19. juli 2024 25
18. juli 2024 24
17. juli 2024 23
16. juli 2024 22
15. juli 2024 21
14. juli 2024 19
13. juli 2024 20
12. juli 2024 17
11. juli 2024 19
10. juli 2024 19
9. juli 2024 20
8. juli 2024 20
7. juli 2024 22
6. juli 2024 22
5. juli 2024 22
4. juli 2024 20
3. juli 2024 21
2. juli 2024 19
1. juli 2024 19
30. juni 2024 19
29. juni 2024 19
28. juni 2024 19