Business Manager til Backup & Disaster Recovery Services ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Business Manager til Backup & Disaster Recovery Services


By Ballerup, Aarhus

Ansøgningsfrist 2021-11-30

Søg job

Kan du sælge markedets mest innovative løsninger med fokus på backup og sikkerhed? Har du mod på at rådgive virksomheder om, at sikre data i egne datacentre, den hybride IT og Public cloud? Har du lysten til at være med til at præge fremtidens IT i Danmark og Norden, så kom med os – vi har brug for dig.

Få succes som Business Manager i Managed Services med fokus på Backup & Disaster Recovery Services

Vi søger Danmarks dygtigste sælger inden for Backup & Disaster Recovery Services, der skal styrke vores Managed Services team og være med til at udvikle vores forretning på såvel nye som eksisterende kunder.

Atea har en allerede veletableret position inden for Backup og Disaster Recovery Services, og har en unik markedsposition med en bred serviceportefølje rettet mod både private og offentlige kunder (læs mere her).

Vi har ligeledes en unik position inden for Hybrid Cloud, hvor vi er blandt markedslederne for Managed Services til både private- og Public Cloud samt on-premise infrastruktur. Vores serviceportefølje tilbyder således kunder, der ønsker en hybrid infrastruktur, en ensartet driftsoplevelse og kvalitet uanset hvor workloads og data placeres.

For den rigtige kandidat giver Ateas serviceportefølje mulighed for at indtage en rådgivende rolle og hjælpe kunderne til infrastruktur og services, der giver dem det optimale output for deres forretning.

Dine primære opgaver

Som specialist er din primære opgave at sælge vores Backup & Disaster Recovery Services. Sekundært at identificere kundebehov inden for infrastruktur- og platform as a service, da disse områder er tæt forbundet. Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i et team organiseret omkring Managed Services.

Du får en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer. Det interne samarbejde er kritisk for dig og din afdelings succes, hvorfor det er essentielt, du evner at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af Atea.

Om dig

Vi forestiller os at du kommer fra en stilling som salgsspecialist eller løsningsarkitekt hos en større leverandør af Managed Services – gerne inden for Backup & Disaster Recovery. Alternativt en nært beslægtet funktion inden for branchen.

Vi forventer, at du trives og har erfaring med følgende;

  • Du har en tungere teknisk indsigt i IT-løsninger og erfaring med salg af Cloud og/eller IT-services.
  • Du skal med din viden kunne afdække kundens behov samt potentiale fra både teknisk og strategisk perspektiv - primært inden for Backup & Disaster Recovery as a service
  • Du skal have mod på og være i stand til at synliggøre den faktuelle information, der er nødvendig for at rådgive kunden, men samtidig også evne at spørge ind til de underliggende bevæggrunde og motivation.
  • Du skal kunne udarbejde løsningsbeskrivelser og designforslag til brug i tilbud og udbudsmaterialer.
  • Du er i stand til at visualisere samt kommunikere kundens rejse fra nuværende løsning til nye niveauer.
  • Struktureret evne til at overskue komplicerede løsninger og arbejde sideløbende på flere kundesager.
  • Forstå og respektere vigtigheden af aftaler og deadlines.

Vi giver dig til gengæld en plads i en af Danmarks mest spændende IT virksomheder, hvor den rigtige kandidat får rig mulighed for personlig og faglig udvikling, og ikke mindst har mulighed for at blive en succes.

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Atea er Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi håber, du vil være med

Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.

Ansættelsessted

Ballerup eller Aarhus

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Frederik Hede Knudsen på telefon: 3078 1768

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest den 30. november 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og vi ansætter så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16
20. august 2024 17
19. august 2024 17
18. august 2024 21
17. august 2024 21
16. august 2024 22
15. august 2024 23
14. august 2024 22
13. august 2024 22
12. august 2024 23
11. august 2024 24
10. august 2024 23
9. august 2024 24
8. august 2024 23