Senior Manager/ Afdelingsleder til spændende projektafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være ansvarlig for de projektledere, som gennemfører de allerstørste og strategiske og grønne infrastruktur- og anlægsprojekter i Gastransmission. Vi skal inden 2030 have hele det danske gasforbrug dækket af grøn gas, opnå uafhængighed af russisk gas, nedbringe vores emissioner, opnå klimaneutralitet i 2050, sikre sektorkobling og potentielt også transportere brint og meget mere. Du har chancen for at stå i spidsen for en afdeling med fagligt dygtige projektledere, som alle arbejder dedikeret mod udbygning og omstilling af vores gastransmissions system, så vi fremover kan indpasse endnu mere vedvarende energi og bibeholde vores høje forsyningssikkerhed i Danmark. Dine projektlederes succeskriterier er, at levere projekter efter aftalte mål for tid, økonomi, kvalitet op arbejdsmiljø, i overensstemmelse med kundebehov og i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads og have arbejdssted i Ballerup.Spændende projekter, forandringer og stort ledelsesfokusDu får ledelses- og personaleansvaret for en afdeling med 16 dygtige og engagerede medarbejdere, samt en stor gruppe eksterne konsulenter, som arbejder i Energinets strategiske anlægsprojekter. Arbejdet omhandler blandt andet etablering og omlægning af gas-infrastruktur. Du refererer til områdelederen for Projektledelse og Teknologiudvikling og sammen med lederen for Teknologiudvikling udgør I områdets lederteam. Du vil sammen med dit team få ansvar for udvikling af projektområdet herunder organisering, projektmodel og kompetencer til nye opgaver og muligheden for turnkey- løsninger. Lederteamet samarbejder meget med de resterende ledere i Gastransmission samt søsterselskaber.Ansvar og opgaver
  • Bemande de strategiske projekter med kompetente projektledere.
  • Sikre projektledernes bidrag og trivsel i projekterne.
  • Personaleledelse og håndtering af alle HR-mæssige forhold og processer indenfor ansættelser, ansættelsesvilkår, trivsel og kompetenceudvikling.
  • Udvikle og vedligeholde forretningsprocesser og projektmodel for de strategiske projekter
  • Deltage i anlægsprojekternes styregrupper og i øvrige styringsfora for anlægsprojekter og projektportefølje.
  • Varetage afdelingens og de strategiske projekters generelle samarbejdsrelationer og interesser i organisationen, eksempelvis i forhold til governance, it-understøttelse, projekternes ressourceleverandører og supportfunktioner samt øvrigt samspil med linjeorganisationen.
  • Forventninger til faglige kompetencer
  • Du har formentlig en videregående uddannelse suppleret med mange års ledelseserfaring gerne fra en større organisation.
  • Du er helt fortrolig med at lede og udvikle medarbejdere, samt arbejde og lede forandringer på strategisk-taktisk niveau.
  • Det er klar en fordel, hvis du selv har prøvet at arbejde som projektleder, og at du har ledelseserfaring fra et teknisk orienteret projektmiljø.
  • Personlige kompetencer og motivation
  • Du trives i arbejdet med langsigtede projektmål og formår at agere med stor gennemslagskraft og naturlig autoritet.
  • Du besidder en naturlig styrke som relationsskaber og formår at inkludere både interne og eksterne stakeholders i værdiskabende samarbejdsrelationer.
  • Du er resultatorienteret og arbejder vedholdende med både operationelle og strategiske mål.
  • Ansøgning og kontakt
    Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest d. 5. januar 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte områdeleder David Victor Tackie på telefon 21314481. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Gastransmission er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Selskabet driver, vedligeholder, udbygger og tilpasser det danske gastransmissionsnet nu og til fremtidens behov. Vi har en ambition om at være det tekniske omdrejningspunkt i omstillingen til ny grøn gasinfrastruktur. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Afdelingsleder
    • Ballerup

    Lignende jobs

    • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

      Fri kontakt
      Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

      Fri kontakt
      Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

      Fri kontakt
      Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

      Fri kontakt
      Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

    Dato Alle jobs som afdelingsleder
    7. september 2024 10
    6. september 2024 10
    5. september 2024 10
    4. september 2024 9
    3. september 2024 9
    2. september 2024 9
    1. september 2024 9
    31. august 2024 11
    30. august 2024 13
    29. august 2024 13
    28. august 2024 13
    27. august 2024 13
    26. august 2024 14
    25. august 2024 14
    24. august 2024 15
    23. august 2024 15
    22. august 2024 14
    21. august 2024 16
    20. august 2024 17
    19. august 2024 17
    18. august 2024 21
    17. august 2024 21
    16. august 2024 22
    15. august 2024 23
    14. august 2024 22
    13. august 2024 22
    12. august 2024 23
    11. august 2024 24
    10. august 2024 23
    9. august 2024 24
    8. august 2024 23