Afdelingschef for Akut og Planlagt Disponering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du vores nye kollega til vores ledelsesteam på Akutberedskabets AMK Vagtcentral? Hvis ja, så læs med her!

Ønsker du et arbejde hvor din erfaring med logistik og driftsstyring af flådeberedskaber, kan gøre en stor forskel for Regionens borgere, i en verden hvor tid og beredskaber er en kritisk faktor?

Akutberedskabets flåde består af ambulancer, akutlægebiler, akutbiler, sociolance og andre køretøjer med forskellige fagkompetencer, der disponeres af vores dygtige kollegaer i et tværfagligt setup. Beredskaberne stilles til rådighed af Akutberedskabet samt vores underleverandører, hvorfor operationel kontraktstyring er en væsentlig del af ledelsesopgaven.

Er du en stærk leder, der kan lede i dette felt, med bred erfaring fra lignende job og som evner at have borgeren og patienten i fokus, så kan det være dig, vi leder efter som Afdelingschef for Akut og Planlagt Disponering.

Opgaver

Som Afdelingschef for Akut og Planlagt Disponering får du, med reference til Akutberedskabets direktør, en central rolle i at sikre, at Akutberedskabet kan levere på klare målsætninger med borgeren i centrum. Akut og Planlagt Disponering er en operationel enhed, der til enhver tid arbejder under tidspres, krav til høj faglighed i kerneopgaven og med klare politiske mål.

Ambulancer er en knap ressource, der skal disponeres bedst muligt. Den enkelte medarbejders måde at løse opgaven på har en meget stor effekt i forhold til, om borgeren får den rette hjælp til rette tid, og om Akutberedskabet får anvendt og disponeret flåden af ambulancer og øvrige køretøjer bedst muligt. Det er derfor afgørende, at ledere og medarbejdere samarbejder tæt og fokuseret. Du vil som Afdelingschef for Akut og Planlagt Disponering stå i spidsen for at sikre, at denne opgave løses bedst muligt.

De primære opgaver for dig som Afdelingschef er at:

Skabe bedst muligt flow og kapacitetsstyring af beredskaber gennem tæt og involverende ledelse af medarbejderne i dispatch og i tæt samarbejde de andre afdelinger i akutberedskabet, samt relevante leverandører

Udøve ledelse på de forskellige niveauer i enheden med ledelsesansvar for mellemledere. Det er afgørende at afdelingschefen for Akut og Planlagt Disponering formår at omsætte de politiske målfaste KPI’er for Akutberedskabet og de kontraktuelle mål for beredskaberne til motiverende indsatser, som mellemledere og medarbejdere kan arbejde ud fra. Du formår at skabe sammenhænge på tværs og sikre den bedste vej i opgaveløsningen

Anvende datadrevet ledelse i praksis og derigennem have fingeren på organisationens puls for at kunne se effekten af knivskarp planlægning

Udøve operativ beredskabsledelse i enheden og hermed sikre beredskabsplaner, træning og koordinering i virksomheden i tæt samarbejde med ledere og nøglemedarbejdere inden for beredskabsområdet. Første og vigtigste succesmål er at optimere den operative disponering af beredskaber.

Ledelsesmæssig erfaring og tyngde

Vi søger en erfaren leder indenfor relevant branche, eksempelvis beredskab, shipping, medico, flyindustri eller andet, hvor du har sikret kundernes og forretningens behov.

Vi forventer, at du:

  • Evner at lede i en politisk styret organisation og klare politiske mål
  • Formår at sætte den strategiske og taktiske retning uden at være den faglige ekspert på alle områder
  • Forståelse og indsigt i logistik, planlægning, opfølgning og ressourceoptimering
  • Evner at optimere håndtering og ledelse af underleverandøraftaler og data på kørsler opgjort på både virksomhedsniveau og medarbejderniveau
  • Kan kommunikere, samarbejde og skabe dialog
  • Kan veksle mellem daglig ledelse og forandringsledelse
  • Evner at motivere og inspirere til god trivsel og forstår at lede medarbejderne til at løse opgaver med borgeren i centrum
  • Kan udvise en høj grad af fleksibilitet og har gode samarbejdsevner, også i pressede situationer
  • Har personlig gennemslagskraft og brænder for at udvikle og præge det præhospitale område via medarbejderne
  • Du er systematisk, vedholdende og har værktøjskassen i orden - arbejder struktureret og effektivt
  • Du er synlig og har en delegerende og anerkendende lederstil samt dokumenteret ledelseserfaring

Vi forventer, at du har en relevant faglig uddannelse – gerne på kandidat- eller masterniveau – inden for relevant område og/eller med anden lederuddannelse.

Akutberedskabet

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne.

Vores opgave består blandt andet af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2, og sende ambulancer, akutbiler og akutlægebiler mv. de rigtige steder hen, på det rigtige tidspunkt og med den rette responstid.

Vi arbejder for fortsat at styrke vores gode tværsektorielle samarbejde med kommuner og hospitaler for at øge udbyttet for borgerne. For at kunne levere kvalitet, tryghed og sikkerhed har vi tillige et stort fokus på evidensbaseret forskning og datadrevet viden. Vi arbejder på at skabe en forbedringskultur, som du forventes at bidrage aktivt til.

Borgerens oplevelser og tilfredshed er et altafgørende fokus og vi samarbejder derfor også tæt med vores øvrige samarbejdspartnere.

Interesse for Akutberedskabets mange hjørner

Akutberedskabet er båret af ledere og medarbejdere, der alle har en stærk vilje til og stort mod på, at vi skal være de bedste til at hjælpe borgerne, når de har brug for akut hjælp. Det er vigtigt for os, at du har det på samme måde – også selv om du ikke er sundhedsfaglig.

Forretningsforståelse og forståelse for det politiske aspekt er yderst væsentlig. Vi har øje for mulige forbedringstiltag og kan tilpasse vores arbejdsgange så hurtigt som muligt derefter. Du skal derfor være nytænkende og nysgerrig på vores kerneområder og støttefunktioner, og tænke innovative nye måder at løse opgaver på.

Ansøgningsfrist og ansættelsesforhold

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest fredag d. 13. oktober 2023 kl. 12. Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”. Første samtale forventes afholdt tirsdag den 17. oktober og anden samtale mandag den 23. oktober.

Fra januar 2024 er det en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Du skal som ansat i Akutberedskabet bære funktionstøj, når du befinder dig i vores operative områder (1813, 1-1-2, Akut-og planlagt disponering samt Ambulance) i Ambulance bæres uniform. Vi har indført funktionstøjet som del af vores indsatser med at styrke sikkerheden og genkendeligheden i Akutberedskabet, som ud over funktionstøj bl.a. også omfatter sikkerhedssnore.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte konst. direktør Thomas Reimann på Tlf. 24 92 61 79. Stillingen er til besættelses snarest mulig. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der ser sig kvalificeret, til at søge. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på: www.regionh.dk/akutberedskabet

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Fredag den 13. oktober 2023

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 11
2. oktober 2024 11
1. oktober 2024 11
30. september 2024 9
29. september 2024 11
28. september 2024 12
27. september 2024 12
26. september 2024 12
25. september 2024 13
24. september 2024 12
23. september 2024 12
22. september 2024 12
21. september 2024 12
20. september 2024 12
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9