Head of Procurement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

LEGOLAND® søger Retail Head of Procurement med kommercielt mindset

”Vi skal selvfølgelig i LEGO butikken på vej hjem – vi finder altid nogle seje æsker og masser af sjove souvenirs”

Er det dig, som sammen med dit team kan sikre, at dette høres igen og igen blandt danske børnefamilier? Og brænder du for godt købmandskab og kan lede dit team til nye højder, så har du muligheden for at blive vores nye Head of Procurement i Retail afdelingen i LEGOLAND.

Som Head of Procurement har du ansvar for, at butikkerne i LEGOLAND altid er fyldt med de nyeste LEGO® æsker, spændende LEGOLAND® souvenirprodukter samt tøj til både børn og voksne, alt sammen i en høj kvalitet. Du får således det overordnede ansvar for en bred vifte af varekategorier, og sammen med indkøbsteamet arbejder du professionelt med opgaverne, hvor datadrevne analyser, budgetter, godt købmandskab og et højt engagement udgør et stærkt fundament for hele Retail området i parken. Ikke mange dage er ens i LEGOLAND, hvor der i vinterhalvåret lægges kræfter i planlægningen og i sommerhalvåret er fokus på drift og tilpasninger, som kræver handlekraft.

Som Head of Procurement
- driver du indkøbsafdelingen med sikker hånd, hvor kvalitet, engagement, initiativ og effektivitet er i fokus
- sikrer du et optimalt vareflow både i indkøbene til LEGOLAND men også i den daglige disponering fra vores centrallager til butikkerne i parken
- arbejder du med opfølgning, analyser og optimeringer af hele varesortimentet samt optimerer på processer og procedurer, så afdelingen kører så effektivt som muligt
- definerer du - i samarbejde med vores salgsteam - den optimale vareeksponering i butikkerne, hvor indtjening og gæsternes oplevelser er i fokus
- besidder du godt købmandskab og kan influere andre via din begejstring for produkterne
- forstår du vigtigheden af produktsikkerhed og social ansvarlighed på produktionsstederne, da det er nogle af nøgleordene for at sikre produkter, der lever op til vores høje krav.

Med reference til Sr. Retail Director kommer du til at indgå i Retail teamet, som består af i alt 12 engagerede og dynamiske kollegaer. Du sikrer afdelingens overordnede udvikling gennem ledelse og motivation af dine 5 dedikerede medarbejdere i indkøbsafdelingen og på vores centrallager. Desuden har du et tæt samarbejde med LEGO® og med kolleger rundt omkring i verden.

Sr. Retail Director Anne Ottesen fortæller om jobbet: ”Som min nye Head of Procurement er du en af grundstenene i afdelingen. Via analyser og kreativitet sikrer du det optimale sortiment til vores butikker i parken. Dine faglige resultater taler deres tydelige sprog og med solide kompetencer sikrer du, at du når de opstillede mål. Du vil agere sparringspartner for mig og afdelingens øvrige ledere og udgøre en del af ledergruppen i afdelingen og dermed være med til at sætte retningen for afdelingens udvikling”.
Du har erfaring med indkøb, gerne fra legetøjsbranchen eller anden detailhandel, og gerne suppleret med en indkøbsuddannelse f.eks. som Handelsøkonom. Du kan samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere og kan begå dig på engelsk i skrift og tale på et højt niveau.

Som person er du
- initiativrig og vedholdende
- struktureret og i stand til gennem dine analytiske evner at skabe profitabelt indkøb samt sikre, at der løbende laves opfølgning på performance på alle varekategorier
- en erfaren leder og bevidst om vigtigheden af et godt og positivt arbejdsmiljø i en travl hverdag

Anne Ottesen fortsætter: ”I mit team kan du se frem til et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder i et internationalt miljø, hvor du kommer til at arbejde med et af de stærkeste brands i verden. Derudover tilbyder vi et afvekslende job med mulighed for at sætte dit personlige aftryk på Retail afdelingen i LEGOLAND. Og så har vi det sjovt! I mit team lykkes vi sammen, og vi glæder os til at modtage din ansøgning og se, hvordan du passer ind”.
Vi screener ansøgninger løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen, så vi ser frem til at høre fra dig så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sr. Retail Director Anne Ottesen på tlf 2922 8058


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Billund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 2
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 1