SOSU H søger projektleder for etablering af SOSU H´s velfærdsgymnasium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du en dygtig og struktureret projektleder? Og har du lyst til at stå i spidsen for et spændende udviklingsarbejde på Danmarks største SOSU-skole? Så er du måske SOSU H’s nye projektleder!

Om jobbet

SOSU H’s vision er at gøre en forskel og sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi har udbudt EUX Velfærd siden 2016, og til marts 2021 bliver de første EUX SOSU-assistentelever færdiguddannet. Det er vi naturligvis stolte af, og vi ønsker nu at komme på landkortet som velfærdsgymnasium.

SOSU H har udbudt EUX i samarbejde med en ekstern samarbejdsskole, men i forbindelse med etablering af velfærdsgymnasiet ønsker vi at hjemtage EUX-fagene, så vi selv kan varetage hele fagrækken fra 2022. Det betyder, at vi har brug for en dygtig projektleder til at sikre en god overgangsfase samt en optimal start for vores nye velfærdsgymnasium. Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset til d. 30. juni 2022, hvor vi forventer, at en uddannelsesleder varetager driften.

Som projektleder skal du stå i spidsen for projektet i tæt samarbejde med uddannelseschefen på området. Du skal designe og lede projektet og levere en samlet analyse af feltet, herunder afdække de juridiske, kompetencemæssige, lovmæssige og systemmæssige områder i forbindelse med etablering af et velfærdsgymnasium. Du får ansvar for at afvikle samarbejdet med samarbejdsskolen på en ordentlig og professionel måde. Og du skal deltage i vores SOSU-EUX-netværk på landsplan.

Ud over projektlederopgaven får du pr. 1. august 2021 personaleansvar for et lille, selvkørende EUX-team bestående af 6-8 SOSU-H undervisere. Du skal lede teamet og den daglige drift i tæt samarbejde med de øvrige uddannelsesledere. Din primære arbejdsplads er i Brøndby.

For at komme i mål med både projektledelse og drift skal du derudover:

  • Afdække og kortlægge nuværende og fremtidige EUX-kompetencebehov i et årshjul
  • Indhente viden om bl.a. det elevadministrative system
  • Arbejde med SOSU H’s fælles pædagogiske og didaktiske grundlag med fokus på synergi og tværfaglighed i EUX
  • Læse, forstå, analysere og lede på bekendtgørelser og andet relevant lovstof
  • Evt. ansætte undervisere til det nye velfærdsgymnasium


Om dig

For at komme i betragtning til stillingen lægger vi vægt på, at du har relevant projektledererfaring – gerne fra en uddannelsesinstitution. Du har styr på din værktøjskasse og ved, hvordan et projekt skal ledes fra A-Z. Derudover har du god organisationsforståelse og er vant til at samarbejde bredt og på alle niveauer i organisationen. Du arbejder selvstændigt og struktureret og er vant til både at planlægge langsigtet og løse opgaver med korte deadlines. Du kommunikerer klart og tydeligt i skrift og tale og kan formidle indviklede lovtekster på en måde, så det giver mening for de fleste.

Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund indenfor pædagogik, sundhed eller undervisning. Men din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende – det er derimod dine projektlederegenskaber samt din evne til at til at kortlægge, strukturere og formidle et område.

Du har også:

  • Pædagogisk/didaktisk viden og gerne kendskab til EUD
  • Analytisk sans og kan forstå, oversætte og arbejde med bekendtgørelser/juridiske tekster
  • Kendskab til og erfaring med gymnasieområdet eller EUX – evt. som underviser
  • Personlig gennemslagskraft
  • Gode samarbejdsevner


Erfaring med personaleledelse er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en lærende og udviklingsorienteret organisation. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får den bedst mulige uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. Vores fælles pædagogiske udgangspunkt er den levende og virkelighedsnære undervisning. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Som projektleder vil du være med til at præge et spændende uddannelsesområde med stor politisk bevågenhed på Danmarks største SOSU-skole. Du vil få ansvar, indflydelse og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Stillingen er tidsbegrænset fra d. 1. april 2021 til d. 30. juni 2022.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jacob Bro, telefon: 30369369.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag d. 17. februar. Forventet tiltrædelse er d. 1. april 2021. Vi holder samtaler i uge 8. Hvis du bliver indkaldt til 2. samtale, vil du blive bedt om at løse en case.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Onsdag den 03. marts 2021

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3