Rekrutteringsfirma

serviceleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Randstad søger en serviceleder på vegne af Zeppelin Danmark A/S i Brøndby.



Vi repræsenterer et af verdens stærkeste brand, Caterpillar, og søger en engageret og struktureret serviceleder til et dedikeret team af udemontører. Du får din dagligdag på kontoret, hvorfra du planlægger, leder og fordeler arbejdet, så arbejdsdagen for vores udemontører sikres bedst muligt. Samtidig sikrer du, at teamet lever op til Zeppelins høje standarder, når det gælder kvalitet, sikkerhed og kundeservice.

Medarbejderne, du bliver leder for, har en høj faglig kvalitet, og det er vigtig, at du kan motivere og stimulere dine montører. Da din arbejdsplads er i Brøndby, samtidig med at montørerne udelukkende arbejder på opgaver ”ude i marken”, er det vigtigt at have en tæt daglig kontakt.

Du skal kunne møde disse medarbejdere i øjenhøjde og udvikle deres egenskaber på bedste vis.

Servicelederen, som vi søger, skal referere til Service Manager og samarbejde med de andre teams af teamledere og servicemontører.

Du er et vigtigt omdrejningspunkt for organisationen. Du er meget på telefonen og tager imod henvendelser fra kunder og står for den gode planlægning. Vores kunder er i centrum, hvorfor service og planlægning er den vigtigste del af din daglige rolle.

Dine arbejdsopgaver bliver følgende



•Tage imod kunders henvendelse omkring service/reparation og nedbrud
•Strukturere hverdagen for servicemontørerne
•Varetage den daglige personaleledelse af og sparre med de udekørende montører
•Sikre vedligeholdelse af serviceaftaler
•Effektivisere arbejdsgangene
•Bestille reservedele

Zeppelins forventninger til den rette kandidat



•Du er struktureret
•Du har god kundeforståelse
•Du har ledelseserfaring
•Du går analytisk til værks
•Du har gode IT-kompetencer
•Du har gode kommunikative evner
•Du har en god samarbejdsmentalitet

Du bliver ansat af Zeppelin, hvor de kan tilbyde dig følgende



Attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed, hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus. Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.
Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

om Zeppelin


Zeppelin Danmark A/S er den danske Caterpillar-forhandler og tilbyder salg og service af Cat-maskiner samt Cat- og MaK-motorer og -generatorer i Danmark, Grønland og på Færøerne.
Zeppelin Danmark er en del af Zeppelin Gruppen og består af tre forretningsenheder: Power Systems med ansvar for Cat- og MaK-motorer og -generatorer, Construction Equipment med ansvar for Cat-entreprenørmaskiner samt Zeppelin Rental med udlejning af entreprenørmaskiner. I alt består vi af 270 dygtige og engagerede medarbejdere.

Randstad varetager rekrutteringen, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Eskil Jännes Larsen på tlf. +45 6195 9246 eller [email protected]

om Randstad



Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3