Power Platform Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

European Energy er en dansk privat entreprenant virksomhed i rivende udvikling. Vi opfører vindmølleparker, solcelleanlæg samt store energilagre globalt. Derigennem bidrager vi signifikant til at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip. Vores hovedkontor ligger i Søborg med udsigt over København, hvor vi er 260 ansatte med 24 forskellige nationaliteter, og vi har siden 2004 installeret vedvarende energi for mere end 15 milliarder kroner.

Hos European Energy kommer du til at arbejde bredt – lige fra at hjælpe vores brugere med at udnytte IT platformen maksimalt, til at bruge dine projektlederkompetencer til at sikre at IT-projekterne kører glat igennem, og at de nye systemer matcher forretningens behov. Derudover vil du få til opgave at tilpasse og udvikle vores applikationsportefølje og til at sikre at løsningsarkitekturen ligger på vores architectural runway. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der stilles krav til dine IT-kundskaber og din lyst og evne til at arbejde med den nyeste teknologi. Du vil være bindeleddet mellem forretning og teknologi, og du vil indgå i dialogen med brugerne for at afklare deres behov og omsætte behovene til specifikke løsninger.

Som vores nye Power Platform Engineer har du mulighed for at præge din egen hverdag og dine arbejdsopgaver i en lille IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden. Ud over at sikre at vores IT-miljø er sikkert og optimeret, skal du bidrage med faglig viden på IT-applikationsområdet og til den transformationsproces og vækst, vi er midt i.

Ansvarsområder

Arkitektur, design, udvikling og implementering indenfor Microsoft’s low/no-code teknologier herunder:

  • Microsoft Power platform – Dataverse, PowerApps og Power Automate
  • Database teknologier – Microsoft SQL, Datawarehouse, DataMart mv
  • Microsoft 365 platformen – Power BI, Teams mv
  • Konfiguration og udvikling af SharePoint løsninger
  • ERP Systemer - Dynamics NAV / Business Central mv

Din profil

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – f.eks. cand.merc.dat, datalog, cand.it, IT-ingeniør eller lignende
  • Du er teknisk stærk og har flere års erfaring fra en lignende rolle eller som konsulent
  • Du har en stærk teknisk interesse for Power Platformen og et indædt ønske om at digitalisere og automatisere max
  • Måske har du en udvikler eller IT-arkitekt baggrund med et ønske om at dække lidt bredere, komme tættere på brugerne og være med til at definere løsningerne og arbejde med den seneste teknologi.
  • Du taler flydende dansk, engelsk og gerne andre sprog

Du arbejder struktureret og selvstændigt med egne opgaver og formår at prioritere tiden effektivt. Du er selvstændig, serviceminded og initiativrig, og du sætter en dyd i at dele erfaringer og viden med dine kollegaer samt prioritere forretningens behov højt. Du motiveres af at sætte dig ind i brugernes problemstillinger samt tænke langsigtet i løsninger, der understøtter vores IT-strategi.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en mulighed for at få en rolle med meget ansvar, en afvekslende og spændende hverdag i en hurtigt voksende virksomhed i et internationalt miljø. Du vil arbejde med kollegaer med forskellige professionelle baggrunde og blive en del af et arbejdsmiljø med diversitet og en flad organisationsstruktur. Vi tilbyder relevante certificeringer i forhold til udførelse af eksisterende og fremtidige arbejdsopgaver.

Rapporterer til: IT Manager, Troels Bent Hansen

Sted: HQ, Søborg

Ansøgning: Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt via knappen til højre

Mere information: Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist Camilla Astrup, [email protected] eller IT Manager Troels Bent Hansen, [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lunas ark letter ankeret! Skal du med på rejsen?

    Fri kontakt
    Arkens beboere. Fra 1. september er der 100 dage til vi sejler mod nye eventyr og bliver et hus! Vores nuværende huse, som ligger i Greve/Hundige. har lidt huller i væggene, vinduer og døre har en gang imellem svært ved at lukke og huset er lidt slidt. Men det er vores slidte hus. Og det kan stadigvæk en masse!
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 57
15. september 2024 60
14. september 2024 60
13. september 2024 60
12. september 2024 56
11. september 2024 57
10. september 2024 57
9. september 2024 56
8. september 2024 56
7. september 2024 56
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65
19. august 2024 65
18. august 2024 73
17. august 2024 73