Jordnær afdelingsleder til mellemtrinnet på Store Magleby Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Med dit personlige lederskab, viden og erfaring skal du via dialog arbejde anerkendende og nysgerrigt videre med den tillidsfulde relation, ledelsen har til medarbejdere, børn og forældre. Ledelsesteamet og skolen generelt har et rigtig godt samarbejde og høj trivsel.

Pædagogisk samarbejde og en god overgang
En af kerneopgaverne i stillingen er at sikre sammenhængskraft blandt medarbejderne, videndeling og fortsat udvikling af samarbejdet mellem lærerne, mellem ledelse og lærere og med andre faggrupper.

Du får ansvar for den pædagogiske udvikling af praksis på mellemtrinnet med bl.a. observation af undervisningen og læringsprocesser i klasserne. Du har bl.a. ansvar for sparring på praksis, pædagogisk fokus og resursefordeling.

Skolens fortsatte målsætning er, at Store Magleby Skole fortsat er blandt landets bedste skoler. Det kræver motiverede og engagerede ledere og medarbejdere til at præge udviklingen.

Personaleansvar og ledelsesteam
Du vil referere direkte til skolelederen og har personaleansvar for 18 medarbejderne i afdelingen. Som led i en ambitiøs ledelsesstruktur, hvor ledelse og læring er tæt forbundne, er der tre afdelingsledere og en didaktisk leder.

Du vil blive en del af det lokale ledelsesteam og vil også indgå i samarbejde på tværs af skolerne i Dragør i forskellige sammenhænge.

Personlig profil
Vi søger en afdelingsleder, der formår at bevare overblikket og kan have fokus på både målet og vejen dertil. Du skal være aktivt opsøgende og kunne skabe nye relationer, bl.a. fordi dialog med børn, medarbejdere og forældre er central for ledelsesteamet.

Mellemtrinnet har brug for en leder, der lægger vægt på systematik, skriftlighed og dataunderstøttet ledelse. Men også en leder, der skaber fagfaglig stolthed og formår at navigere i kompleksitet. Det kræver både sparring med ledelse og kolleger, fx gennem supervision.

Du kan skabe værdi i kraft af:
  • At du har evnen og viljen til at indgå i et konstruktivt og dynamisk ledelsesteam
  • At uenigheder er en kilde til udvikling snarere end konflikt
  • At kunne lede mennesker og kan træffe kvalificerede beslutninger ud fra retning og mål
  • At have en undersøgende dialog, sund fornuft, empati og uden prædefineret facitliste
  • At du er åben for nye ideer og kan fokusere på alternativer
  • At du kan sætte mål på tværs af kulturer og faggrupper
  • At du kan oversætte omverdenens krav og forventninger og integrere dem i dagligdagen.


Kvalifikationer - faglig profil
Vi forventer, at du har relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Ledererfaring, gerne med ledelse af flere faggrupper. Det er et ønske, at du har gennemført diplomuddannelsen i ledelse, men det er ikke et krav, hvis du har vilje til at starte på uddannelsen.

I Dragør Kommune indgår 98 % af eleverne i den almindelige undervisning. Du skal derfor være funderet i systemisk teori og have en anerkendende tilgang til elever, forældre og personale. Du skal være bevidst om hvordan du medvirker til at udvikle medarbejdernes strategiske selvledelse og sikrer engagement og motivation som drivkraft i det daglige arbejde.

Store Magleby Skole
Skolen ligger i naturskønne omgivelser med god plads omkring sig og har ca. 730 elever. Lærere og pædagoger er organiseret i årgangsteam og klasseteam, som ledelsesteamet hvert år sammensætter. Det giver overblik over børnenes forløb og mulighed for at sikre den nødvendige kontinuitet med den rette faglighed.

Skolens mission er at uddanne og danne eleverne til at skabe det bedst mulige liv for sig selv og andre i et bæredygtigt, mangfoldigt, demokratisk samfund. Det gør vi med sigtet i skolens vision, der er: Vi er den forandring, vi vil se i verden.

Forandringen skal udfoldes, selvom fremtiden kan synes uhåndgribelig - i skoleåret 2020/2021 er vores fokus, at vi ønsker at udfolde netop skolens retning mere. Det gør vi inden for fire spor, der er:
  • Faglighed
  • Inklusion
  • SFO og
  • Ledelse.


Skolen har derudover tre værdier, der er ”Faglighed”, ”Respekt” og ”Fællesskab”. Værdierne vores kodeks for den gensidige norm for adfærden som professionelle medarbejdere på skolen, men også samtidig et kodeks for den adfærd vi forventer gennemsyrer skolen - også hos forældre og elever.

Store Magleby Skole er faseopdelt fra 0.-5. klasse og 6.-9. klasse, hvor der også er lærerskift. Der er tilknyttet skolepædagoger i 0.-3. klasse og klubpædagoger på mellemtrinnet, der fordeles af afdelingslederen for mellemtrinnet i samarbejde med klubpædagogerne.

Dragør er en udpræget bosætningskommune med mange ressourcestærke borgere og høje forventninger til kommunens service. Der er generelt en god sundhedsprofil og skoler med resultater i top 10 i national sammenhæng.

Yderligere information
Dragør Kommune samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte Mads Henriksen på 42484042 eller [email protected].

Har du spørgsmål til eller lyst til at besøge skolen kan du kontakte Skoleleder Jens Charpentier på telefon 5157 7720 eller mail [email protected].

Mere information om skolereform, politikker og det foreløbige arbejde på Dragør Kommunes hjemmeside

Du kan også orientere dig yderligere om Store Magleby Skole på skolens hjemmeside

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse for ledere. Lønnen fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist 3. september 2020.
Ansættelsesstart 1. november 2020.

Tidsplan
Første samtalerunde forventes afholdt den 15. september 2020. Ansøgere, der udvælges til anden samtalerunde, den 17. september 2020, skal mellem første og anden samtale gennemføre en test, der indgår i anden samtalerunde.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Dragør
  • Torsdag den 03. september 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Dragør over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 3