Personaleleder til pensionsbeskatning i Persondata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Brænder du for ledelse, og vil du være med til at styrke vejledning og kontrol på pensionsbeskatningsområdet? Så hører vi gerne fra dig.

Motiveres du af en varieret hverdag? Brænder du for ledelse af medarbejdere, som har en stærk faglig profil? Så har vi en interessant åbning til dig, som kan og vil bidrage til Persondatas succes og fortsatte udvikling.

Vores opgaver
I Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer fx. årsopgørelsen samt at bidrage til den løbende udvikling af en effektiv administration i forhold til personområdet.

Vi søger en funktionsleder til én af vores pensionsenheder i Fredericia. Funktionslederen får ansvaret for Persondata 12, som primært beskæftiger sig med kontrol af skatter og afgifter på Pensionsbeskatningsområdet.

Dine arbejdsopgaver
Med reference til underdirektøren får du en alsidig hverdag, hvor dit arbejde bl.a. vil bestå af følgende opgaver:

  • Personale- og driftsledelse af enhedens 23 medarbejdere
  • Medvirke til planlægning og afvikling af vejlednings- og kontrolaktiviteter
  • Understøtte en effektiv opgavevaretagelse med høj kvalitet
  • Agere sparringspartner for enhedens medarbejdere

Du bidrager med stort engagement og lyst til ledelse – og går direkte til opgaven
Vi forestiller os, at du enten er uddannet i Skatteforvaltningen eller har en relevant videregående uddannelse gerne på kandidatniveau, som fx cand.jur., cand.mer.jur., cand.merc., cand.merc.aud. eller tilsvarende. Alternativt kan du have opnået relevante faglige og ledelsesmæssige kompetencer via din erhvervserfaring.

Vi lægger vægt på gode relationelle og kommunikative kompetencer. Samtidig evner du at sætte dig hurtigt ind i nye metoder samt de forskellige faglige aspekter af en sag, og kan derfra være en god og kompetent leder og sparringspartner for medarbejderne.

Vi forventer, at du er engageret i ledelsesopgaven og formår at lede en gruppe specialiserede medarbejdere i en omskiftelig hverdag.

Du har evnen til at kommunikere klart og tydeligt samtidig med, at du motiverer medarbejderne, så de hele tiden har forudsætningerne for at leve op til deres potentiale.

Du skal sikre fokus på og bidrage til stadig effektivisering af opgaver og processer, herunder også optimal brug af dine ressourcer i enheden. Du er god til at tilrettelægge og implementere arbejdsprocesser samt til at holde fokus på dem. Du er helhedsorienteret og god til at samarbejde på tværs, så interne og eksterne interessenter inddrages rettidigt.

Om os
Persondata 12 er en enhed i Persondata. Persondata arbejder med understøttelse, vejledning og kontrol i forhold til eIndkomst, eKapital og pension. Persondata er en del af fagområdet Person i Skattestyrelsen.

Sammen med to andre pensionsenheder, som også er placeret i Fredericia, løfter Persondata 12 Skattestyrelsens vejlednings- sagsbehandlings- og kontrolopgaver på pensionsområdet. De tre pensionsenheder har ledelsesmæssigt et tæt samarbejde bl.a. ved ugentlige koordinationsmøder og daglig sparring. Tilsammen besidder de tre pensionsenheder et stærkt fagligt miljø og en stærk samarbejdskultur.

Du kan se frem til at blive en del af en spændende og travl arbejdsplads. Vi er fagligt stolte – og det med god grund. Vi løser vores opgaver med høj kvalitet, og er dermed en vigtig brik i Skatteforvaltningens primære opgaver, som er finansieringen af det danske velfærdssamfund. Vi har travlt, men har også tid til faglig fordybelse. Du vil altid være omgivet af gode kolleger, og der benyttes en uhøjtidelig omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest den 14. januar 2022 kl. 12.00 via linket ”Søg stillingen”. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Kristian Mygind på telefon 40824689.

Vi forventer at afholde samtaler den 18. januar 2022 samt den 21. januar 2022. I rekrutteringsprocessen vil der indgå to samtaler. Går man videre til anden samtale, kan der indgå en logisk test og en personlighedsanalyse.

Forventet tiltrædelsesdato pr. 1. marts 2022 eller snarest muligt.

Stillingen er klassificeret i lønramme 36 og forventes besat på overenskomstvilkår. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Skattecenter Fredericia, Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fredericia
  • Fredag den 14. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejen

    Vil du være med til at forme fremtidens Solar Light?Brænder du for belysning og for at koordinere, lede og fordele opgaver både internt og eksternt, og ønsker du at indtage en central rolle i h..
    • Afdelingsleder
    • Vejen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 5
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7