Faglig leder til Dagtilbuddene i Tommerup området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Dagtilbuddene i Tommerup området søger vi en samarbejdsorienteret faglig leder pr. 1. december 2021, som skal være rammesættende for det daglige pædagogiske arbejde og fagligt fyrtårn for medarbejderne. Samtidig skal du gå forrest og være synlig i det pædagogiske arbejde for såvel forældre som medarbejdere.

Hvem er vi


Dagtilbuddene i Tommerup-området dækker hele aldersgruppen fra 0-6 år og består af tre enheder; Dagplejen, Børnehuset Himmelrummet og den integrerede institution Overmarksgården. Enhederne er fordelt i Tommerup-området og er under samme ledelse, og vi er tilsammen godt 50 ansatte.

Fælles for de tre enheder er, at vi tager udgangspunkt i det enkelte barn og den enkelte familie. Vi vægter samarbejdet højt og tror på, at en åben og tæt dialog er bærende for et godt forældresamarbejde. Samtidig vægter vi nærvær, omsorg, anerkendelse og engagement både for det enkelte barn og for fællesskabet.

Stillingen er som udgangspunkt i Himmelrummet.

Børnehuset Himmelrummet er en daginstitution for børn i alderen 3-6 år, normeret til 67 børn. Vi ligger centralt placeret i Tommerup Stationsby, som ligger i forstadsbåndet i Assens Kommune. Vi har et tæt samarbejde med Tallerupskolen, som ligger nabo til institutionen – ligesom dagplejen kommer på besøg i Himmelrummet. Fyrtårn Tommerup med bibliotek og sportsfaciliteter er i gå afstand fra Himmelrummet.

Himmelrummet er et mindre dagtilbud, hvor nærhed og fællesskab er bærende værdier i vores arbejde. Vi kender alle sammen hinanden godt. Desuden har vi et rigtig dejligt uderum med en stor legeplads, der indbyder til bevægelse og udeaktiviteter. Vi er nabo til Høgsholtskoven, som vi bruger i vores pædagogiske praksis. Indendørs har vi fællesrum med gode muligheder for motorisk aktivitet, og vi kan derudover låne motoriklokalet på skolen.

Vores profil og dermed vores pædagogiske arbejde er præget af en kreativ og undersøgende tilgang. Vi er optagede af processer og tager barnets initiativer og interesser alvorligt og følger deres spor. Vores pædagogiske arbejde baserer sig på de styrkede læreplaner og den relationelle pædagogik i samspil med vores profil. I de kommende år har vi fokus på videreudvikling af vores pædagogiske læreplaner i praksis og styrke vores evaluerende praksis, så vores børn har optimale muligheder for en god og kontinuerlig udvikling i samarbejde med forældrene.

Om jobbet


Som faglig leder vil du være tæt på medarbejdere, børn og familier i hverdagen, og du skal være rammesættende for det daglige pædagogiske arbejde.

Du formår at være synlig og tilgængelig for både forældre, børn og personale. Desuden har du blik for og respekt for alle medarbejderes kompetencer i forhold til understøttelse af det enkelte barns udvikling, udvikling af fællesskaber og ikke mindst meningsgivende læringsmiljøer. Du har øje for dette i den løbende planlægning af børnehusets dagligdag.

Du er god til at samarbejde, samskabe og begejstre. Dit omdrejningspunkt vil være praksisnær ledelse med fokus på kerneopgaven.

Stillingen er på fuld tid, og du vil som udgangspunkt få 10 timers ledelse pr. uge. Den øvrige tid indgår du i det pædagogiske arbejde omkring børnene.

Du bliver en del af et udviklingsorienteret lederteam, hvor gensidig respekt, høj faglighed og vidensdeling er kerneværdier. Ledelsen består af områdeleder, faglig leder- og stedfortræder og dig. Du refererer til områdelederen.

Som faglig leder vil du, i samarbejde med den øvrige ledelse, være med til at videreudvikle den pædagogiske praksis samt definere, dagsordensætte, og udvikle Himmelrummets profil, både på kort og lang sigt. Du vil også i ledelsesteamet være med i den faglige videreudvikling af hele området.

Jobbet indebærer mødeledelse og facilitering af både personalemøder, forældremøder/samtaler, møder med tværfaglige samarbejdspartnere og lignende.

Hvem er du


Vi forventer, at du:

  • er uddannet pædagog, fagligt velfunderet og har erfaring fra 3-6 års området
  • har ledelseserfaring/uddannelse eller mod på at få det
  • er synlig og nærværende blandt familier, personale og ledelse, og kan indgå i anerkendende, involverende og konstruktivt samarbejde
  • vil udøve tydelig faglig ledelse og kan sætte retning i forhold til Himmelrummets profil, kerneopgaven og den faglige kvalitet
  • kan navigere mellem at have børnetimer og ledelsestimer og fastholde rollen som leder, når du deltager i den pædagogiske praksis
  • brænder for at være pædagog og evner både at være selvledende og samarbejdende
  • kan se potentiale i de enkelte medarbejdere og understøtte deres videre udvikling
  • ikke er bange for at tænke nyt, lave prøvehandlinger og være åben over for at justere og ændre undervejs
  • kan organisere og bevare overblik, både for dig selv og andre, også i pressede situationer
  • har gode kommunikative evner
  • har fokus på den evaluerende praksis
  • på sigt kan omsætte institutionens og kommunens strategier og målsætninger til pædagogisk praksis i samarbejde med ledelsesteamet
  • samarbejder loyalt både med den lokale og centrale ledelse i overensstemmelse med Assens Kommunes ledelsesgrundlag.

Vi tilbyder


Hos os får du:

  • et spændende og ansvarsfuldt job med mange facetter på en værdibaseret arbejdsplads
  • et dagtilbud med en engageret og aktiv bestyrelse og forældrekreds
  • en gruppe engagerede medarbejdere, som har fokus på fællesskab og nærvær
  • en stilling med spændende og varierende udfordringer og mulighed for udvikling af dine ledelseskompetencer
  • et dagtilbud, som vægter lethed og godt humør i samarbejdet
  • en organisation, der trives med at sige VI og ikke JEG
  • et ledelsesteam, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på fuld tid med forventet ansættelse pr. 1. december 2021. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere


Forud for ansøgningen opfordrer vi til, at du kontakter områdeleder Lisbeth Wehner Rasmussen på tlf. 24 61 84 14 eller faglig leder Pernille Josiasen på tlf. 30 53 74 92, ligesom vi håber, at du aflægger Himmelrummet et besøg.

Ansættelsesproces


Der er ansøgningsfrist den 3. oktober 2021, og vi skal have din ansøgning elektronisk.

Ansættelsessamtaler forventer vi at afholde den 11. oktober fra kl. 16.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nyborg

    Netop nu søger vi en engageret afdelingsleder, der med afsæt i et nysgerrigt mindset, stort fokus på personaleledelse samt flair for logistik- og ressourcestyring skaber synlige resultater og god .
    • Afdelingsleder
    • Nyborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Fyn

    OBS! Denne stilling skal søges igennem rekrutteringspartner Selectors via dette linkMed reference til Afdelingsdirektøren for IT Systems & Services bliver du ansvarlig for at vedligeholde og v..
    • Afdelingsleder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fyn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juli 2024 63
6. juli 2024 64
5. juli 2024 63
4. juli 2024 62
3. juli 2024 57
2. juli 2024 53
1. juli 2024 55
30. juni 2024 53
29. juni 2024 54
28. juni 2024 51
27. juni 2024 51
26. juni 2024 53
25. juni 2024 52
24. juni 2024 55
23. juni 2024 53
22. juni 2024 54
21. juni 2024 51
20. juni 2024 51
19. juni 2024 51
18. juni 2024 44
17. juni 2024 46
16. juni 2024 51
15. juni 2024 54
14. juni 2024 54
13. juni 2024 54
12. juni 2024 53
11. juni 2024 53
10. juni 2024 56
9. juni 2024 68
8. juni 2024 66
7. juni 2024 67