Rekrutteringsfirma

Afdelingschef Service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup



Stillingsbeskrivelse:
Vi søger for vores klient Hoffmann A/S en erfaren og forretningsorienteret Afdelingschef for serviceforretningen. Du bliver som Afdelingschef en del af ledelsen i Hoffmann teknik som varetager service på alle tekniske installationer hos nye og eksisterende kunder.

Du bliver ansvarlig for en organisation på ca. 100 medarbejdere fordelt på 15 funktionærer og 85 teknikere. Du har 5 sektionsledere i din direkte reference.

Serviceafdelingen i Hoffmann Teknik er yderst veldrevet og har oplevet konstant profitabel vækst igennem mange år. Din opgave bliver at fortsætte denne rejse og videreudvikle service over en årrække til at være en endnu stærkere og bredere servicepartner overfor Hoffmanns kunder.

Din hverdag vil indeholde en synlig ledelse af din serviceorganisation. En lyst og interesse for kundekontakt samt bruge dit netværk i relevante forretningsmæssige sammenhæng for at sætte Hoffmann på landkortet som en endnu større og stærkere service samarbejdspartner. Indgåelse af serviceaftaler i samarbejde med dine sektionsledere. Du vil endvidere have meget dialog og koordinering med den øvrige organisation i Hoffmann samt arbejde strategisk med, hvordan en fortsat profitabel vækst af serviceforretningen sikres.

Uddannelse:
Du har en elektroteknisk teknisk uddannelse som stærkstrømsingeniør, el-installatør, maskinmester eller tilsvarende, som gør dig i stand til at forstå og håndtere kompleksiteten, der er omkring drift og vedligehold samt Asset Management af bygningsdrift og de tekniske installationer. En merkantil overbygning i form af merkonom, EBA, HD eller MBA er ydermere en fordel.

Egenskaber:
Du er som person tillidsvækkende, kommunikerende, motiverende og relations skabende.
Du er endvidere struktureret, løsningsorienteret, delegerende og beslutningsdygtig.
Du har et positivt livssyn og har let til smil.

Erhvervserfaring:
Du har som minimum 5 års erfaring fra et tilsvarende job som Afdelingschef for service. Erfaring med 2. linie ledelse og med såvel operationelt som strategisk ansvar for egen forretning.

Sprogkundskaber:
Dansk og gerne engelsk i skrift og tale.

IT kundskaber:
Du er fortrolig med MS Office programmerne herunder Excel og et eller flere ERP systemer.

Løn:
Attraktive løn- og ansættelsesforhold indeholdende bl.a. firmabil, pension, bonus og diverse benefit.

Du tilbydes:
Et attraktivt job hos en af Danmarks førende bygge- og teknik entreprenør.
  • Et job med store vækstmuligheder og faglige og personlige muligheder for medarbejderne og dig selv.
  • Et job i en veldrevet og velkonsolideret virksomhed med et ejerskab af Veidekke koncernen som er en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendoms udviklere.
  • En virksomhed med en uformel omgangstone, høj medarbejder- og kundetilfredshed, hurtige beslutningsveje og med stor frihed under ansvar.


Virksomheden:
Hoffmann A/S Teknik er en del af Veidekke-koncernen - en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 8568 ansatte og en årsomsætning i 2018 på 35,6 mia. NOK. I Danmark er Hoffmann A/S 550 medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 1.7 mia. DKK med et årsresultat på 86,7 mio. DKK. Hoffmann A/S ønsker med deres samarbejdsmodel gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Hoffmann A/S vil involvere alle byggeriets parter i deres projekter og derved udbygge deres position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Hoffmann A/S har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Søg stillingen online. For yderligere oplysninger kontakt John Christiansen på tlf. +45 7070 1230


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 4