Head of COO Transformation Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Er du passioneret og drives af transformation, proces-excellence og tværgående projekter, og er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så er du måske den leder, vi er på udkig efter, til at stå i spidsen for vores nyetablerede COO Transformation Office.

K.W. Bruun Koncernen har vækstet kraftigt henover de seneste år og er i dag en af Nordens største bilimportører med en omsætning på over DKK 10 mia. Vi er en virksomhed med korte beslutningsveje og stærkt fokus på eksekvering, så der er rig mulighed for at præge både den daglige og strategiske dagsorden.

Vi står overfor at skulle styrke vores fundament med flere store strategiske projekter og etablering af proces-excellence på tværs af forretningen. Dette vil blive drevet ud af COO Transformation Office og har stor bevågenhed fra ledelsens side. Stillingen giver dig en unik mulighed for at udfolde dit talent, hvor du selv er med til at bygge afdelingen op, og hvor du får stor berøringsflade med senior management og andre interessenter i forretningen. Du refererer direkte til K.W. Bruun Import A/S’s COO, og du vil opleve, at beslutninger udleves med meget høj hastighed.

Rollen
Placeret centralt i vores moderne hovedkontor i Glostrup bliver du ansvarlig for et team på 10-12 medarbejdere, bestående af projektledere, procesejere, proceskonsulenter samt en change manager.

I tæt samarbejde med dit team skal du skabe og udvikle K.W. Bruuns tilgang til processtyring, bl.a. med udgangspunkt i at etablere procesoverblik over kerneprocesser og definere vores set-up for løbende procesmodning og -opfølgning mv. Du vil både selv og sammen med flere i dit team være involveret i K.W. Bruuns strategiske projekter, hvor du nogle gange bliver ejer og andre gange også hands-on projektleder på udvalgte strategiske projekter. Du bliver ansvarlig for at følge op på projekter, skabe transparens i vores projektportefølje samt udarbejde materiale, fx til bestyrelsesmøder.

En central opgave er løbende at udvikle og drive transformationsteamet med best-practise metoder inden for proces- og projekteksekvering. Du har derfor tæt sparring med dine medarbejdere og sikrer, at vi løbende forbedrer vores projekt- og proceskompetencer, samt at teamet arbejder dynamisk og med de rette kompetencer i forhold til de udfordringer, vi står overfor.

Du får desuden en vigtig rolle med at inspirere og guide vores organisation til, hvordan vi løbende forbedrer vores kompetencer inden for proces-excellence, og du får ansvaret for, at vores projekteksekvering får den rigtige forankring hos vores interessenter, så der både skabes buy-in, fremdrift og sikres den tilsigtede værdiskabelse.

Hvem er du?
Du har muligvis arbejdet 4-5 år i et top-tier/big4 konsulenthus og har nu lyst til at være ansvarlig for en vedvarende forandring i en større dansk virksomhed og er klar til at tage dit næste skridt inden for implementering og ledelse. Det kan også være, du allerede har en lederrolle i dag men ønsker at påtage dig yderligere ansvar og stå i spidsen for, at der skabes afgørende og mærkbare forandringer i en succesfuld og agil virksomhed i kraftig vækst.

Du er uddannet cand.polit, cand.merc eller lignende, og du har dyb forståelse for og erfaring med proces-excellence/optimering og projekteksekvering. Proces-excellence vil være en af nøgleopgaverne, så for at lykkes i rollen er det afgørende, at du er en leder med stærke proces-kompetencer, dvs. at du har best-practice erfaring med fx proces-dokumentation, workshop-facilitering mv. Du har naturligvis et team omkring dig, men vi forventer, at du med din erfaring og veludrustede værktøjskasse kan inspirere og guide både teamet og resten af organisationen. Du har gode relationelle kompetencer, og som kommunikator er du stærk til storytelling omkring projekter og forandringer, så du får dine interessenter med.

Derudover lægger vi vægt på, at den rette kandidat kommer med:
  • Motivation og energi som smitter af på både afdeling og omgivelser og vil være en katalysator for vores transformation
  • En skarp formidler i både skrift (PowerPoint) og tale
  • Et stærkt analytisk mind-set med blik for detaljen


Interesseret?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3