Event Koordinator til Glostrup Shoppingcenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for at skabe og afholde events? Og kan du bygge bro mellem den digitale verden og den fysiske oplevelse? Så har du lige nu en unik mulighed for at gøre karriere i Glostrup Shoppingcenter.

I marketingteamet i Glostrup Shoppingcenter arbejder vi målrettet på at tilpasse vores marketing initiativer og afholde events ud fra vores målgruppe. Dette samtidig med, at det er afstemt i henhold til vores brand og Danske Shoppingcentres overordnede strategi. Vi har derfor store ambitioner, højt til loftet og masser af drive til nye dybe tallerkener der skal opfindes. Du vil komme til at indgå i et spændende og kreativt arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens og arbejdsopgaverne er af meget varierende karakter.

Pragmatisk og idérig krølhjerne

Som Event Koordinator i Glostrup Shoppingcenter, vil dine to primære arbejdsområder være at udtænke, planlægge og udarbejde de fedeste events samt content til sociale medier vedrørende disse events. For begge områder gælder, at du vil indgå i tæt samarbejde med centrets butikker. Da du bliver del af et mindre team, vil du i rollen få mulighed for at have fingeren på pulsen og udnytte dine event- og marketingkompetencer på en bred pallette af opgaver. Herunder hører både udarbejdelse af tekst, video og foto til centrets SoMe profiler samt ide-eksekvering, planlægning og afholdelse af events, hvor du også inkluderer centrets butikker. Herudover vil også drift og vedligehold af hjemmesiden, nyhedsbrev og kundeservice være del af dine daglige opgaver. Sidst men ikke mindst bliver der mulighed for at udfolde sig og løbe med egne ideer.

Dit skillsæt. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.

For at have succes i rollen skal du være pragmatisk, idérig og udadvendt. Du skal være god til at samle folk samt opbygge og vedligeholde relationer, hvor du trives med at være opsøgende for at få opgaverne løst. Derudover er det vigtigt, at du også er servicemindet, og kan sætte dig ind i både butikkernes og målgruppens behov. Du skal trives med at der ikke er en tjekliste for, hvordan du skal gøre, og så er du også god til at planlægge og bevare overblikket, samt har det sjovt med at få ”jord under neglene”.

Vi forventer desuden at du:

  • Har udarbejdet og udført succesfulde events
  • Er en ambitiøs selvledende koordinator der ved hvordan man samler folk
  • God til at producere SoMe content
  • Er kreativ og god til at finde en løsning på opgaver der kan løses bedre. Kort sagt – du kan opfinde den dybe tallerken
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Bemærk at du i stillingen også vil have arbejdsopgaver som foregår om aftenen og i weekenderne.

Teamspirit og ambitioner
Du vil blive en del af et mindre marketingteam i Glostrup, som hører under Danske Shoppingcentre. Her er der fokus på et arbejdsmiljø med plads til og fokus på personlig udvikling. Du bliver derfor en del af en ambitiøs virksomhed som er i gang med en spændende udvikling, med mulighed for at skabe et bredt tværorganisatorisk netværk.

Har du spørgsmål?
Så kontakt Morten Nyholm, Center Manager, tlf. 28988617 eller Isabella Scordo Lyngh, HR-Koordinator, tlf. 22181523.

Sådan ansøger du
Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vedlæg gerne eksempler fra tidligere events du har afholdt.

Vi ser frem til at modtage din videoansøgning eller ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2