Leder af hjemmeplejen og hjemmesygeplejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Nu har du en sjælden mulighed – blive leder af Glostrup Kommunes Hjemmepleje og hjemmesygepleje

Er du sygeplejerske, eller har du en anden sundhedsfaglig baggrund, og trives du i en omskiftelig og alsidig hverdag? Brænder du for at gøre en forskel for borgerne, samt som leder at have dit fokus på udvikling og tværfagligt samarbejde? Så er du helt sikkert vores nye leder af hjemmeplejen og hjemmesygeplejen og kollega til vores dynamiske ledergruppe.

Hjemmeplejen og hjemmesygeplejen i Glostrup Kommune er delt i to teams med hver deres leder, som du bliver den ene af. Din tætteste lederkollega har mere end 20 års erfaring, som leder i Glostrup Hjemmepleje og hjemmesygepleje, så du vil have masser af opbakning helt tæt på. I har et stort kollegialt fællesskab og hvor din kollega primært beskæftiger sig med drift, beskæftiger du dig primært med udviklingsdelen.

Vi er en spændende arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø bestående af sygeplejersker, SOSU-assistenter og -hjælpere, studerende og elever. Vi er en del af rehabiliteringsområdet, som omfatter hjemmeplejen og hjemmesygeplejen, visitation, demenskonsulenter og midlertidige pladser.

Vi er en ledergruppe på 5 og sammen med vores medarbejdere er vi meget dedikerede og fokuserede på at levere den bedste pleje til en bred gruppe af borgere. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til kollegial hjælp og sparring med mulighed for egen faglig udvikling. Det betyder, at vi har mange medarbejdere med mange års anciennitet og tilfredse elever, som efter endt uddannelse vælger at arbejde hos os.

Som leder bliver du personaleleder for et team, 40 engagerede medarbejdere i dagvagt samt 4 nattevagter. Her får du ansvar for den administrative daglige ledelse samt MUS-samtaler, personalemøder med fokus på sparring og løsninger til gode sammenhængende medarbejderforløb. Arbejdstiden er primært i dagtiden med en forventning om, at du deltager i medarbejdernes daglige sparringsmøder.

Om hjemmeplejen og hjemmesygeplejen og Glostrup Kommune
Hjemmeplejen og hjemmesygeplejen består af to teams og der er henholdsvis to gruppeledere for hjemmeplejen og én for sygeplejen, som står for disponering, planlægning, telefonbetjening, lægekontakt mv. I ledergruppen har vi et stort drive, vi arbejder tæt sammen, og ledelsessparring går ofte på tværs. I øjeblikket er der mange spændende opgaver på tegnebrættet, såsom kompetenceudvikling af de forskellige faggrupper, fokus på arbejdsmiljø og den fortsatte implementering af vores omsorgssystem CURA og forbedring af dokumentationspraksis.

Vi er en arbejdsplads i vækst, hvorfor udvikling og forandring er en konstant del af vores ledelsesrum og vi har vores egen sygeplejefaglig konsulent, som virkelig gør en stor indsats i forhold til at holde styr på det hele. Vi har et stort fokus på at løfte kvaliteten i den pleje og behandling, vi udfører hos borgerne, og dette vil du også få en stor andel i.

Vi tilbyder derfor en arbejdsplads med mulighed for at vokse gennem spændende udfordringer, og hvor en positiv tilgang til udfordringer og humor er en naturlig del af hverdagen. Der er højt til loftet og kort afstand til det politiske niveau.

Er du vores ny leder kollega?
Det er helt centralt, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tæt, åbent og tillidsfuldt samspil med dine lederkollegaer. Vi forventer, at du er igangsætter, kan samarbejde på tværs af fagligheder bl.a. med borgere, pårørende, visitation, Rehabiliteringshuset, ældrecentre og mange flere. Desuden sætter vi pris på en leder der ønsker at løfte hjemmeplejen og hjemmesygeplejen både fagligt og socialt, og som ikke er bange for at tage fat – dér hvor det er nødvendigt. Vores nye leder må også gerne have ledererfaring fra en anden hjemmepleje og/eller hjemmesygepleje, og så selvfølgelig have både hjerte og humor på rette sted.

Vi kan tilbyde dig nogle søde og sjove lederkollegaer, som derudover også har massiv ledererfaring og derigennem kan hjælpe og støtte dig, så du kommer godt fra start. Desuden er medarbejderne erfarne og dygtige, og de er meget engagerede i borgernes pleje og behandling.

En af dine første opgaver bliver at bidrage til en god rekrutterings- og onboarding proces til vores hjemmesygepleje, samt et fokus på et kvalitetsløft på særligt medicinhåndteringsområdet. Derudover skal du bidrage til, at borgerne oplever god støtte og pleje og en sammenhængende indsats, samt arbejde for god trivsel, arbejdsglæde og udvikling af medarbejderne.

Faglig og personlig profil

· Uddannet sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.

· Relevant og dokumenteret ledelseserfaring og gerne lederuddannelse på diplomniveau.

· Dokumenteret erfaring med samarbejde på tværs af fagligheder på sundhedsområdet.

· Evner at tage ansvar og bidrage til løsningen af fælles opgaver organisationen på tværs.

· Tillidsskabende og lyttende leder med gennemslagskraft.

· Stærke pædagogiske evner til at motivere og anerkende medarbejderne.

· Tværorganisatorisk samarbejdende og tydeligt kommunikerende.

· Trives i en varierende hverdag, hvor ingen dage er ens.

Praktiske oplysninger

Der er ansøgningsfrist fredag den 17. december 2021. Samtaler afholdes løbende. Forventet ansættelse 1. februar 2022.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.

Rehabiliteringschef Maybrith Gronemann på telefon 50 54 17 60

Leder af hjemmeplejen/hjemmesygeplejen Jørgen Jensen på telefon 43 23 66 06 eller 29 33 71 27.

Løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Fredag den 17. december 2021

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5