Serviceleder og entrepriseleder til ABA-afdeling i Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup


Har du en el-teknisk baggrund? Er der en leder gemt i dig? Kunne du tænke dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en service -og installationsafdeling hos en el-installatør og entreprenørvirksomhed, der vækster og har ambitiøse mål om at være Danmarks bedste - set fra kundens synspunkt?

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

En entrepriseleder med fokus på brandsikring på projekter

Som entrepriseleder bliver dit overordnede ansvar at sikre planlægning og gennemførelse af ABA-projekter på en eller flere byggepladser. Du er ansvarlig for et hold af elektrikere og teknikere, der er udførende på projektet, hvilket betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du samarbejder med de øvrige ledere i Hoffmann, eksterne samarbejdspartnere, rådgivere, leverandører og/eller underentreprenører. Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid, men du skal også kunne tænke fremad og kunne udarbejde og kvalitetssikre brandstrategi og myndighedskrav.

En serviceleder med fokus på brandtekniske serviceydelser

Som serviceleder bliver dit overordnede ansvar at sikre driften og vedligeholde alle former for ABA-opgaver og andre brandtekniske installationer hos vores kunder. Du er ansvarlig for et hold af teknikere, der typisk kommer ud til kunden, når vores større entrepriseprojekter er gennemført og/eller for at udføre selvstændige opgaver for vores erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, leverandører og underentreprenører. Det er ligeledes naturligt for dig at skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg samt at fastholde nuværende kunder.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

  • Du er uddannet elektriker, gerne med ABA-erfaring og evt. mod på certificering.
  • Du har kendskab til automatiske brandanlæg (ABA) og gerne praktisk erfaring med montage af anlæg og flair for IT.
  • Du skal besidde de menneskelige kvalifikationer, der gør dig til en god leder.
  • Du er direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører.
  • Du har forretningsforståelse, er selvstændig, forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.


Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Jesper Emanuel Overgaard på telefon 6012 9312. Du bedes sende din ansøgning + CV via https://job.Hoffmann.dk/ - vi indkalder løbende til samtale.

Hoffmann A/S er en del af Veidekke-koncernen – en af Skandinaviens førende entreprenører og ejendomsudviklere med 7796 ansatte og en årsomsætning i 2021 på 37,6 mia. NOK. I Danmark er vi 409 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på 1.72 mia. DKK med et årsresultat på 146,7 mio. DKK. Med vores samarbejdsmodel ønsker vi gennem involvering at sætte mennesket i centrum. Vi vil involvere alle byggeriets parter i vores projekter og derved udbygge vores position som Den Løsningsorienterede Partner med de involverende processer. Vi har stort fokus på et godt menneskesyn og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere.



Er du klar til jobbet?


Jesper Emanuel Overgaard

+45 6012 9312

[email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5