Centerchef ti center for Børn, Unge og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Du har nu muligheden for at stå i spidsen for Glostrup Kommunes Center for Børn, Unge og Familier og derved bidrage til, at vores børn og unge trives og udvikler sig.

Velkommen til Glostrup
Vi tilbyder en stilling som centerchef for et bredt og borgernært område med 34 ledere, godt 800 medarbejdere og et samlet budget på ca. 470 mio. kr. Området spænder vidt: Fra dagplejen, over skolerne, fritidstilbuddene, sundhedsplejen, tandplejen og til familieafsnittet. Glostrup Kommune er en veletableret, mindre kommune med store ambitioner og et godt samarbejde i administrationen og med kommunalbestyrelsen. Her er der ikke langt fra tanke til handling, og der er kort vej til den øvrige ledelse og det politiske niveau.

”Vi har brug for en centerchef, der naturligt navigerer på tværs af et stort område samt let går niveauer op og ned i kommunen. En erfaren chef, der får udvikling og drift af området til at gå hånd i hånd, og der altid holder fokus på, at børn og unge skal komme først. Det kræver et stort overblik, stærke samarbejdsevner og faglig tyngde”, fortæller borgmester Kasper Damsgaard.

Få en central rolle
Vi tilbyder dig at komme ombord på et tidspunkt, hvor meget går godt, og hvor der heldigvis også er områder, hvor vi sammen skal sætte ind for at gøre det bedre. I de næste par år bliver nogle af de vigtigste opgaver for centret at udfolde og implementere vores nye strategi for udvikling af Skolerne i Glostrup, stå for en reorganisering og styrkelse af specialområdet samt sikre den nødvendige kapacitetsudvidelse som følge af stigende børnetal. Så for at lykkes skal du arbejde tæt sammen med bl.a. Børne- og Skoleudvalget, de øvrige centerområder og områdets øvrige interessenter.

”Det er en spændende mulighed for at sætte sit præg på, hvordan børn og unge i Glostrup trives og udvikler sig – og dermed påvirke udviklingen i vores gode kommune. Det er også et centerchefjob, hvor du skal bruge dig selv, agere brobygger og skabe stærke relationer til medarbejderne, politikerne og brugerne”, fortsætter Emilie Sloth, formand for Børne- og Skoleudvalget.

Du får med andre ord en stor bane at spille på som centerchef og et stort opgavespænd både mellem det overordnede strategiske og den konkrete drift samt i forhold til bredden i de ydelser, som centret leverer. Du forventes at tage ansvaret og løfter de muligheder, som den store bane giver.

Forudsætninger for succes
Ideelt forventer vi, at du har:

  • Betydelig ledelseserfaring samt erfaring med ledelse af ledere.
  • Solid erfaring fra et eller flere af fagområderne og hermed også indsigt i pædagogik og/eller didaktik.
  • Erfaring som leder i en politisk ledet organisation, herunder i forhold til interessentvaretagelse, offentlig forvaltningsforståelse og politisk betjening.
  • Erfaring med ledelse, ressource- og økonomistyring af en kompleks driftsorganisation.
  • Relevant uddannelse på fagområdet eller samfundsvidenskabelig uddannelse, evt. suppleret med relevant lederuddannelse.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Joy Torpdahl, Mercuri Urvals rekrutteringskonsulent på opgaven, på 5044 1646 eller direktør Gorm Bagger Andersen på 2118 3565.

Her kan du læse mere om stillingen, den ønskede profil og rekrutteringsprocessen.

Der er ansøgningsfrist den 2. maj 2022 kl. 8.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Mandag den 02. maj 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5