Serviceleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du en el-teknisk baggrund? Er der en leder gemt i dig? Kunne du tænke dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en service- og installationsafdeling hos en el-installatør og entreprenørvirksomhed, der vækster og har ambitiøse mål om at være Danmarks bedste, set fra kundens synspunkt?

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration
Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.

Som serviceleder får du et stort ansvar og medvirker til at gøre os til kundens foretrukne el-installatør og teknikentreprenør.

En afdeling med fokus på service
Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for el-service og mindre projekter hos vores kunder. Det gør dig også ansvarlig for et hold af 6-10 elektrikere, der typisk kommer ud til kunden, når vores større entrepriseprojekter er gennemført, og foretager løbende el-service samt udfører service -og installationarbejde for øvrige større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.

Tænk fremad og skab gode relationer
Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også tænke fremadrettet for at fastholde kunder, ligesom du med dit netværk og gode kontakter kan skaffe nye kunder til afdelingen. Du er på kontoret ca. halvdelen af tiden, mens du den anden halvdel er ude hos kunder. Det udfordrer din evne til at lede holdet, sikre højt serviceniveau, skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet elektriker, gerne suppleret med en el-installatøruddannelse.
  • Du har formentlig 2-3 års erfaring inden for el og har grundlæggende kendskab til alle former for stærkstrømsinstallationer og svagstrømsanlæg.
  • 2-3 års ledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder.
  • Du har erfaring med kalkulationsarbejde og indkøb.

Som person

  • Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt.
  • Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører.
  • Har du forretningsforståelse, er forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.
  • Er du vant til at arbejde selvstændigt, men du har også de gode samarbejdsevner, der gør dig i stand til at være en god leder og bygge stærke relationer til kunderne.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Brasholt på telefon 6012 9390. Klik på knappen nedenfor for at sende din ansøgning - vi indkalder løbende til samtale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Brøndby

    Souschef til udvikling af indsatser i Sundhedsplejen i [xxxxx] 19 passionerede medarbejdere står klar til at tage imod dig, der vil være med til at udvikle og lede Sundhedsplejen, samti..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3