Rekrutteringsfirma

Centerleder til demensafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

CareMatch søger for Glostrup Kommune

Visionær og engageret centerleder søges til ældrecenter Dalvangen til afdeling med beboere med demenssygdomme

Glostrup kommune søger pr. 1. oktober 2019 en visionær og engageret centerleder til ældrecenter Dalvangen til en afdeling med 24 beboere med demenssygdomme. Ældrecenter Dalvangen har i alt 92 plejeboliger, hvoraf nogle er ægtepar-boliger, et produktionskøkken, en café og en aktivitetsenhed.

Den samlede ledelse af ældrecenteret sker i et tæt samarbejde mellem de tre centerledere og den ledende økonoma på Dalvangen, som har ansvaret for ledelse af hver deres områder.

Som vores nye centerleder får du ansvaret for en afdeling med beboere med middelsvær til svær demens. Ældrecenter Dalvangen står overfor en udvidelse i antallet af plejeboliger indenfor det kommende år. Udvidelsen bliver med boliger til borgere med demenssygdomme, og kommer derfor ledelsesmæssigt til at høre til dit ansvarsområde. Afdelingen forventes at blive på 38 plejeboliger i alt. Som leder af afdelingen vil du få en vigtig rolle i forbindelse med etableringen og indretningen af de nye boliger.

Vi sætter baren højt og søger efter en leder, der ambitiøst arbejder på at skabe og bevare det gode liv for beboerne og deres pårørende. Du skal have lyst til og erfaring med at arbejde med beboere med demenssygdomme og sikre, at medarbejderne til stadighed yder en personcentreret omsorg med udgangspunkt i Tom Kitwoods værdigrundlag og omsorgsfilosofi og principperne i Marte Meo metoden.

Vi søger en erfaren og robust leder med solid plejefaglig baggrund, der kan skabe retning for medarbejderne og er udviklingsorienteret. Du har kendskab til at arbejde i en politisk styret organisation og er engageret, anerkendende og vægter dialog og samarbejde højt. Du skal mestre det relationelle og være en god formidler og have faglig gennemslagskraft, der kan inspirere og motivere til gode præstationer hos medarbejderne og et godt arbejdsmiljø.

Du skal være kulturskaber i en afdeling, som har haft mange ledere igennem de sidste mange år og derfor har brug for stabilitet og ro.

Du skal være med til at fortsætte den gode udvikling, der samlet set er på Ældrecenter Dalvangen. Vores fokus er på kerneopgaven med beboernes ønsker og behov i centrum, og hvor samarbejdet med de pårørende er væsentligt.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende, selvstændigt og afvekslende job i en kommune med værdierne i orden og en kultur, der er præget af en ”udefra- og ind-tænkning”, ”hjælpsomhed” og ”vi gør os umage” til glæde og gavn for vores borgere.

Vi tilbyder desuden et godt kollegialt fællesskab i en stærk og ambitiøs ledergruppe. Der vil være et tæt samarbejde med den samlede ledelse af Dalvangen, da det vægtes højt, at I sammen kan tegne Ældrecenter Dalvangen såvel indadtil som udadtil. Derudover er der et tæt samarbejde med gruppekoordinatoren, som har det daglige ansvar for vagtplanlægning i Silkeborg data, samt administrationen på ældrecenteret.

Stillingen indbefatter drifts- og budgetansvar for din afdeling. Du refererer til Ældrecenterchefen, som har ansvaret for de tre ældrecentre, der er i Glostrup Kommune og to køkkener. Du indgår i et erfarent lederteam på tværs af ældrecentrene og et fælles ledelsesteam på tværs af områderne i Center for Sundhed og Velfærd (ældrecentre, visitation, hjemmepleje, hjemmesygepleje, De midlertidige Pladser og træningsenheden).

Særlige målepunkter for den kommende tid på Dalvangen

  • fastholde den gode udvikling og flotte resultat fra det sidste kommunale tilsyn 2019 med scoren ”Meget tilfredsstillende”
  • nedbringe sygefraværet til 8 % i 2019 og 6,5 % med udgangen af 2020 – aktuelt er det på 10,5 % på Dalvangen. Der kører pt. et sygefraværsprojekt på tværs af ældrecentrene, som sikrer tæt opfølgning og fælles retningslinjer ift. håndtering af sygefravær. Det forventes, at vi når i mål
  • fastholde eller forbedre trivselsundersøgelse TAL i 2020 på 5,2 i samlet score. Fra 2018 til 2019 steg den fra 4,7 til 5,2
  • fald i personaleomsætning fra 35 % til 25 % ved udgangen af 2019
  • færre klager

Ældrecenter Dalvangen står overfor en udvidelse af plejeboliger indenfor det nærmeste år. Som centerleder kommer du til at være en del af omdrejningspunktet for kommunikation til og med beboerne og de pårørende, for derigennem at være med til at skabe tryghed og ro i byggeperioden på ældrecentret.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Vi indhenter straffeattest ved ansættelse. Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Henriksen på 42484042 eller [email protected]

Ansættelsesproces

Samtaler forventes gennemført mandag d. 26. august.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Onsdag den 21. august 2019

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3