Gruppeleder for Bøgegruppen på Møllehøj plejecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vi mangler dig som er, engageret og arbejdsom, med visioner om, at være med til, at skabe en kultur der understøtter den gode og værdige ældrepleje, sammen med medarbejderne.

I Karlslunde ligger Møllehøj plejecenter. Her bor pt. 55 ældre borgere der har mange forskellige udfordringer, både fysiologiske og kognitive. Møllehøj ligger i dejlige omgivelser og med vores flade bygninger, har alle fri udgang til have og natur hver dag. Møllehøj er kendt for det tætte sammenhold der er omkring lokalcentret i det lille lokalsamfund, både med borgere og medarbejdere.

På Møllehøj arbejder vi ud fra ældrelivspolitikken ”Et værdigt liv” med fokus på meningsfuld hverdag for borgerne, borgerne ressourcer og tryghed gennem relationer.

”Sammen skaber vi en hverdag, hvor borgerne tager ansvar og deltager aktivt for at opnå det bedste liv. Sundhed & Pleje bidrager effektivt med faglighed af høj kvalitet for at understøtte udvikling og sammenhæng. ”

Det betyder i praksis at du skal være med til at inddrage borgerne i deres eget liv og derudfra, være med til at skabe den gode hverdag, for beboerne, deres pårørende og personalet. Vi møder beboerne der hvor de er i livet og tager udgangspunkt i deres behov, samt involvere dem og deres pårørende i livet på Møllehøj.

Som gruppeleder for du ansvaret for:

En beboergruppe på 29 boliger, hvor du sammen med ca. 40 medarbejder skal sikre den daglige drift, den faglige udvikling og et godt arbejdsfællesskab. Du vil i et tæt samarbejde med ledelsen og med sygeplejerskerne være ansvarlig for implementeringen af nye tiltag, ligesom du skal arbejde med PDSA og forbedringsmodellen.

Her tør vi prøve nye ting og vil gerne bruge vores fagliglighed og kreativitet til at tage de gode valg.

Vi ser ledelse som noget vi gør sammen med medarbejderne. Vi har tæt sparring i ledelsesteamet og vi er lige nu i gang med at samle Møllehøj til ét hus, hvor vi kender hinanden på tværs og tager fælles del i ansvaret, hvilket en ny gruppeleder også vil få medindflydelse på.

Vi har som ledere fokus på kompetenceudvikling af medarbejderne, da vi tror på at det er via personlig og fagligudvikling, at vi kan fastholde de gode medarbejdere, der allerede er ansat her og tiltrække nye.

Du skal være en stærk kommunikator og skabe en god dialog med borgere og deres pårørende. Vi forventer en nærværende leder der er tæt på driften i dagligdagen og fleksibel i forhold til opgaveløsningen.

Gruppelederens hovedopgaver

Ledelsesopgaven for den nye gruppeleder er kompleks og krævende – og samtidig spændende og meningsfuld. Den vigtigste opgave er at kunne arbejde personcentreret i forhold til borgerne, de pårørende og personalet. Det betyder, at lederen bl.a. skal understøtte og styrke medarbejderne i at se værdien i at bidrage til borgernes forløb, samt kunne se meningen i at vagtplan og personalekompetencer hænger sammen.

Øvrige vigtige opgaver er:

  • At arbejde målrettet på at sikre, at de politiske målsætninger realiseres, og det faglige ambitionsniveau fastholdes og omsættes til gavn for alle borgere
  • At supervisere og understøtte medarbejdere, således at de fortsat kan arbejde med personcentreret omsorg.
  • At have lyst til at arbejde med personalet og se dem som de individer de er.
  • At sikre det rette match mellem borgerens særlige behov og medarbejdernes kompetencer til hver en tid
  • At styre driften, med fokus på bl.a. sygefravær og trivsel, økonomi og arbejdstilrettelæggelse, i

Gruppelederens faglige og personlige kompetencer er blandt andet:

  • Forståelse for og indsigt i at arbejde i en politisk styret organisation og i samspillet være fleksibel og omstillingsparat
  • Kommunikative og formidlingsmæssige kompetencer, der kan oversætte politiske og overordnede strategier og målsætninger til handlinger og meningsfuld praksis for medarbejderne
  • Oprigtig interesse for og lyst til at arbejde med bl.a borgere med demens og deres pårørende, herunder sikre de bedste rammer for medarbejderne og beboere.
  • Oprigtig interesse for og lyst til at arbejde med personalet.
  • Ledelses- og faglighed, der er tydelig og retningsgivende, og som motiverer og engagerer medarbejderne og skaber tilslutning til den fælles opgave
  • Professionalisme – udtrykt ved en personlig ro og integritet, empati og overblik, der sikrer værdighed og et trygt miljø for beboere og personale.
  • Arbejde for et fagligt ambitiøst og trygt arbejdsmiljø for medarbejderne ud fra PCO tilgang.
  • Evne til at navigere i kaos og nedtrappe konflikter med naturlig autoritet og respekt fra omgivelser og samarbejdspartnere
  • Inddrager medarbejdere, borgere (hvis muligt) og pårørende – og opfordrer til forbedringer og nye ideer, der udvikler og forbedrer den daglige praksis
  • Tager selvstændige initiativer, er handlingsorienteret og initiativrig og leder opad, når det kræves
  • Økonomisk forståelse og administrative og styringsmæssige kompetencer, der sikrer driften, her under bl.a. ansættelse, vagtplaner ol. I tæt samarbejde med vores administrative medarbejder.

Gruppelederen skal have en sundhedsfaglig baggrund som fx sygeplejerske eller Social og sundhedsassistent og interesse for og indsigt i demensområdet, helst med kommunal ledelseserfaring eller erfaring fra det regionale sundhedsvæsen. Det er en fordel, hvis gruppelederen har en lederuddannelse på diplomniveau eller små denne forventes at skulle tage.

Øvrige oplysninger

Tiltrædelse 1. marts eller før, hvis muligt

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Plejecenterleder Tatjana Frimurer på tlf. 20 51 78 29 eller [email protected] her vil du også kunne få tilsendt funktionsbeskrivelse

Du kan finde mere information om Greve Kommune på www.greve.dk og Møllehøj på https://greve.dk/voksne-og-aeldre/boliger-og-plejecentre/lokalcentret-moellehoej

Der er ansøgningsfrist mandag d. 12. januar 2022 og der vil være 1. samtale d. 17. januar og 2. samtale d. 19. januar


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 8
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8