Uddannelsesvejleder til uddannelsesvejledningen i Ungecenteret i Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Greve Kommune søger en uddannelsesvejleder til at indgå i et team af 9 uddannelsesvejledere, 2 ungeguides og en vejledningsfaglig koordinator i kommunens Ungecenter. Målet er, at skabe en sammenhængende og koordineret indsats for at få alle unge mellem 7. klasse og 25 år i job eller i uddannelse.

Uddannelsesvejledningen består af 5 skolevejledere, 4 ungevejledere og en faglig koordinator.

Vi søger en uddannelsesvejleder, der primært skal vejlede elever der har opfyldt undervisningspligten, og elever på specialskoler.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer, der også vejleder elever, og du bliver en del af et stærkt vejlederteam og et velfungerende tværfagligt Ungeteam. Vores mål er, at for at gøre en stor forskel for alle de unge, vi arbejder med. Vi møder de unge med respekt, tager udgangspunkt i deres ressourcer og har høje forventninger til dem. Vi hjælper de unge med at reflektere over muligheder og drømme og har især fokus på unge med behov for en særlig vejledningsindsats.

Organisatorisk

Uddannelsesvejledningen er en del af den Kommunale Ungeindsats (KUI), som er forankret i et samlet Ungecenter på Greve Rådhus med ca. 23 medarbejdere. Ud over uddannelsesvejledningen består ungecenteret af en rådgiver på voksen socialområdet, et beskæftigelsesrådgiverteam og en virksomhedskonsulent på jobcenterområdet for de 18-29-årige.

Dine opgaver og profil

Som uddannelsesvejleder skal du vejlede de unge, der ikke umiddelbart kan begynde eller gennemføre en ordinær ungdomsuddannelse. Vejledningen af de unge sker primært ved individuelle vejledningsaktiviteter, tilpasset den enkelte unge.

Du skal derfor kunne benytte flere metoder i vejledningen for at møde den enkelte unges vejledningsbehov og f.eks. tilpasse din kommunikation efter situation og modtager.

Herudover skal du samarbejde med mange in- og eksterne aktører på vejlednings-, social- og beskæftigelsesområdet, bl.a. ungeguides, uddannelsesinstitutioner og lokale aktører. Det er vigtigt, at du kan være opsøgende og vedholdende og også kan balancere i feltet af forskellige og nogle gange modsatrettede interesser.

Desuden er det vigtigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i komplekse forløb og formidle dem i skrift og tale til flere forskellige modtagere.

Du har erfaring med uddannelsesvejledning af unge i det hele taget. Herudover har du en uddannelse på bachelorniveau og gerne vejlederuddannelsen. Du er grundig og systematisk med din journalisering. Du kan sætte dig ind i og er opdateret i forhold til et omfattende stof om vejledningsområdet.

Dine personlige kompetencer
Du er en dygtig sparringspartner og ser muligheder frem for begrænsninger. Du kan indgå i netværk og er overbevist om, at vi lykkes bedst i et tværfagligt samarbejde, hvor vi spiller hinanden gode. Du er tillidsskabende, inddragende, beslutningskompetent og fagligt kompetent og finder det naturligt at bidrage til det faglige fællesskab, også når det gælder opgaver som rækker ud over egen opgave-portefølje. Du arbejder selvstændigt og trives i en omskiftelig arbejdsdag, og er god til at bevare overblikket i en ofte travl hverdag.

Ansættelse og vilkår
Stillingen er på 37 timer. Løn forhandles efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejdere er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest og straffeattest.

Ansøgningsfristen er den 19. juni. Vi forventer at holde samtaler den 28/9 og 29/6.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til faglig koordinator Martin Winther på 28792615 eller uddannelsesvejleder Maj Valtersdorf på 28792728.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 8
4. juli 2024 8
3. juli 2024 9
2. juli 2024 8
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 10