Afdelingsleder for Hedelyklasserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vores mål er at støtte elevernes faglige udvikling og sociale kompetencer, så̊ de får udnyttet deres fulde potentiale. Derfor bliver én af dine primære opgaver at sikre feedback. Vores elever får tilrettelagt individuelle undervisningsforløb, der matcher deres potentialer og udfordringer, og du skal sikre, at samtlige medarbejdere har de nødvendige kompetencer og rammer til at understøtte dette.

Du har den daglige ledelse af Hedelyklasserne, herunder personaleledelse for pædagoger og lærere. Det betyder bl.a. at du er ansvarlig for tilbuddets daglige økonomi og styrer budgettet og rammebevillingen. Du planlægger skoleåret, placering af personalet i de forskellige elevgrupper og afholder personalemøder. Du afholder MUS-samtaler, og i samarbejde med eksterne fagpersoner står du for kompetenceudvikling af personalet. Du tager aktivt del i afdelingen og formår at bruge din faglighed i din daglige ledelse af Hedelyklasserne. H-klasserne er i en udvikling, hvor vi dels oplever en stigende elevtilgang og dels oplever en større kompleksitet i eleverne udfordringer. Derfor er der et løbende fokus på den pædagogiske udvikling og tilgang, vi som specialtilbud skal tilegne os.

Den alsidige dagligdag vil bestå af samarbejdsmøder, netværksmøder, visitationsmøder, mailkorrespondancer, elevsager, personaletrivsel og alt lige fra modtagelse af førskolebørn til dimissionstaler. Det er derfor vigtigt, at du er dygtig til at styre og overskue processer og herigennem kan vægte samt strukturere indholdet af din ledelsestid hensigtsmæssigt mellem det administrative og dét at tage aktivt del i afdelingen.

Derudover deltager du i diverse relevante mødefora, og du har en stor samarbejdsflade til eksterne parter, herunder Familieafdelingen, PPR og fagpersoner i andre kommuner.

Du bliver en naturlig del af vores ledelsesteam, der udover dig består af en skoleleder, en udskolingsleder med souscheffunktion, en SFO-/Indskolingsleder og en faglig leder for mellemtrinnet. Ledelsesteamet består af både nytilkomne og erfarne ledere og er kendetegnet ved høj faglighed og engagement.

Tilbuddet huser i øjeblikket 67 elever og 16 medarbejdere. Vi er en slags ”skole i skolen” og dermed en del af Hedelyskolen. Vi benytter skolens faglokaler, kantine og andre faciliteter, og vi deltager i skolens traditioner.
Hedelyskolen er en 2-4-sporet folkeskole med ca. 730 elever inkl. Hedelyklasserne, Ordblindecenter og Modtageklasse.

Hedelyklasserne er opdelt i seks aldersintegrerede klasser og fysisk placeret på hovedskolen og i forbindelse med almen SFO’en.

Du vil møde 16 engagerede medarbejdere, som sprudler af høj faglighed og god energi.

Om dig

Du er uddannet lærer, har erfaring med elever med generelle indlæringsvanskeligheder og har et grundlæggende kendskab til relationskompetencer. Du er god til at se og anerkende elevernes resurser frem for deres begrænsninger. Du skal have lyst til ledelse, og har du erfaring med ledelse, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Som person er du rolig, tillidsskabende og anerkendende. Du løser konflikter, når de opstår, og du fokuserer på det enkelte individs styrkesider frem for dets svagheder. Du er udviklingsorienteret og formår at fremme udvikling og innovation af den pædagogiske- og læringsmæssige praksis i tilbuddet, samtidig med at du har fokus på de igangværende projekter.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. Vi indhenter børneattest forud for ansættelsen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Hans Stokholm på telefon: 20806317 eller e-mail: [email protected].

Vi forventer at afholde 1. samtale den 24. oktober og 2. samtale den 26. oktober 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 8
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 10
4. juni 2024 10
3. juni 2024 11
2. juni 2024 11