Skoleleder til Arenaskolen i Greve

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre!

Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen. Skolen rummer også kommunens største specialtilbud, hvor der går elever med autismespektrumforstyrrelser.

Fundament og udvikling
Arenaskolen er et centralt omdrejningspunkt i lokalområdet, og skolen er kendetegnet ved mangfoldighed, diversitet og et dybt engageret personale, der sammen med ledelsen udvikler skolen.

Som skolens nye leder skal du have styr på styringen. Det vil sige, at du stærk i det organisatoriske, og du er dygtig til at holde styr på rammer og retning, og du følger systematisk og kontinuerligt op på mål og indsatser. Du skal være dygtig til at formidle og motivere ledelsens beslutninger.

Sammen med personalet skal du være med til at videreudvikle, formidle og fastholde en kernefortælling om Arenaskolen som en rummelig og inkluderende skole, hvor det er vigtigt, at børnene er i både faglig og social trivsel og udvikling.

Du skal i hverdagen kunne se og lede skolen som én samlet skole, hvor almenundervisning, specialundervisning og fritid har et tæt og ligeværdigt samarbejde.

Personalet er engageret i deres pædagogiske og didaktiske opgaver, og de vil meget gerne indgå i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med ledelsen, hvor I sammen driver og udvikler skolen.

Som ny skoleleder bliver du en del af et ledelsesteam, som hylder korte afstand og en flad struktur. Du skal, helt naturligt, kunne se dig selv i daglig og tæt dialog med dine medledere, hvor I som ledelse fordeler jeres opgaver efter kompetencer i højere grad end efter det formelle hierarki.

Dialog, involvering, beslutninger
Det er afgørende, at du involverer, kommunikerer og er struktureret i din opfølgning på beslutninger.

Du er tydelig i beslutningerne, og du sikrer, at alle kender rammer og retning.

Personelt ønsker sig en leder, der er synlig i hverdagen, og som er oprigtigt interesseret i deres arbejde og trivsel, og hvor du lytter til både det, der går godt, og det, som er svært.

Det personlige
Du er et menneske med en høj integritet, og hvor åbenhed og ærlighed falder naturligt. Du skal være relationelt stærk – både i samarbejdet med personalet, og med forældrene. Du er et vedholdende, oprigtigt og engageret menneske, og med din erfaring og anerkende menneskesyn hviler du i dit eget lederskab.

Hvis du af natur er et menneske med en god energi, der smitter, du er et roligt menneske med styr på dit etiske kompas, besidder et moderne og rummeligt børnesyn, er pragmatisk og med en kort vej til latter, så er du et godt match til skolen.

Administrativ ledelse
Du skal have erfaring med den driftsmæssige del af ledelsesopgaven. Som skoleleder har du det overordnede ansvar for en stor økonomi, og du skal derfor have god indsigt i hvordan en skoles økonomi er sammensat, og hvordan den skal styres. Det betyder ikke, at du skal være en haj ned i den enkelte celle i et regneark, men du skal have styr på de store linjer i den administrative ledelse.

Din baggrund
Vi forventer at du er en erfaren leder fra folkeskolen, der har lyst til at være en aktiv del af skolens hverdag, og kan bidrage til at sikre et fagligt, pædagogisk og didaktisk stærkt miljø. Du har din lederuddannelse på plads, eller ønsker at gennemføre den på minimum diplomniveau.

Skolevæsenet i Greve
Arenaskolen er sammen med de øvrige skoler i Greve Kommune optaget af i fællesskab at udvikle det samlede skolevæsen med respekt for den enkelte skoles særkende og skolelederens selvstændige ledelsesrum. I den kommende tid skal der arbejdes med at implementere en netop vedtaget Børne- og Ungepolitik, samt en større forandring af det specialpædagogiske område.

Proces
Stillingen ønskes besat pr. 1.11.2024.

Ansættelsesudvalget er bredt sammensat af medarbejdere fra både undervisning og fritid, ledere på skolen, forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer og en skolelederkollega. Souschefen i Center for Dagtilbud & Skoler er personaleansvarlig for skolelederne, og er formand for ansættelsesudvalget.

Der vil være to runder samtaler. 1. runde finder sted d. 18.9.2024 og 2. runde er d. 25.9.2024. Mellem samtalerne skal der påregnes tid til test.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte souschef i Center for Dagtilbud og Skoler Mette Harder, telefon 40 31 05 85. Ønsker du at besøge skolen skal du kontakte afdelingsleder Gertrud Petersson, telefon 20 46 60 47.

Løn og ansættelse sker efter gældende regler, og fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er ansøgningsfrist d. 8.9.2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 26.08.2024
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 8
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 5
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 7