Leder for Kvalitet og Data i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Når vi siger: "Fremtidens borgernære kvalitetsarbejde i kommunerne kalder på en nytænkning af, hvordan vi arbejder med ledelse, læring og data", så smiler du måske og tænker; Nemlig! Når vi så siger: "Hvis du skal stå i spidsen for at udvikle og virkeliggøre et kommunalt koncept for kvalitetsudvikling, så er social – og sundhedsfaglig indsigt, strategisk tænkning og dygtig ledelse grundforudsætninger" og du tænker: Det er mig, det der! - så skal du søge denne stilling.

I Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune sætter "Værdifund Hverdag – hver dag" retningen. I dette job skal du understøtte, at vi sammen støtter de mennesker, der har brug for det, med det, der er mest værdifuldt i deres hverdag. Vi sætter mennesker foran systemet og har respekt for, at kommunen kun er på besøg i menneskers liv.

Vi tilbyder
Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte nye standarder for måden, vi skaber velfærd på. Voksen og Sundhed står – som andre store velfærdsområder – overfor udfordringer, hvor kendte løsninger ikke rækker. At skabe fremtidens velfærd kræver mod, fælles løsninger og en re-tænkning af samarbejdet mellem borgerne, deres nære, nærmiljøet og fagprofessionelle.

Som leder for Kvalitet og Data vil din funktion groft sagt kunne deles op i to:
  1. Stillingen som leder er nyoprettet, og den ene del handler derfor om personaleledelse og om at bygge videre på det gode samarbejde og opgavefælleskab, der allerede er etableret blandt medarbejderne. Team for kvalitet og data bliver på ca. 10 medarbejdere, hvoraf størstedelen har arbejdet sammen i de sidste ca. 1,5 år. Alle arbejder i funktioner, der relaterer sig til kvalitetsarbejdet og data bredt i hele Voksen og Sundhed; strategisk udvikling af borgernær kvalitet, dokumentation, udvikling og drift af vores journalsystem (Nexus), hygiejne, ernæring, læring, tilsyn, utilsigtet hændelser, supervision af driften, kompetenceudvikling, udvikling og implementering af sundhedsfaglige instrukser/delegering m.v. Som teamleder får du her mulighed for, sammen med en gruppe fagligt kompetente medarbejdere, at skabe en endnu tydeligere ramme og retning for, hvordan vi bedst muligt understøtter driften og vores over 2000 medarbejdere i at levere gode og sammenhængende borgerforløb. Vi ser dig i rollen som spillende træner.
  2. Som den anden del får du en unik mulighed for at hjælpe os med at løse en af de vigtigste opgaver i kommunen. Du skal nemlig være ankermand i at udvikle fremtidens State of the art – koncept for kommunal kvalitetsudvikling. Målet er klart: Vi vil være blandt de bedste til systematiseret forebyggelse og tidlig opsporing, som gør, at borgerne kan bevare og forbedre deres livskvalitet og selvstændighed så længe som muligt. På skitsetegningen er et koncept for kvalitetsudvikling, hvor læring, anvendelse af data, værdi for borgerne og frontmedarbejderne er væsentlige elementer, og medarbejderne sættes mere fri til at bruge deres fagligheder – og med en tydelig retning og rammesætning.

Vi kan tilbyde dig et fagligt miljø i en af de kommuner i Danmark, der er allerlængst fremme i bussen med at afprøve mindre, tværfaglige, selvstyrende teams med inspiration fra Buurtzorg - en tilgang, der er kommet for at blive. Men hvor mange spørgsmål stadig skal besvares: Hvis vi i højere grad organiserer os i mindre, tværfaglige teams omkring den enkelte borger – hvilket koncept for kvalitet er der så brug for?

Vi kender retningen for vores kvalitetsarbejde, men er stadig i gang med at finde løsninger og nye stier. Stier, som du skal være med til at træde sammen med dit team.

Du bliver en del at afdelingen for Kvalitet, Udvikling og Uddannelse, der har til huse på 3. sal på Haderslev Kommunes smukke rådhus. Vores opgave er at understøtte politikere, den øverste ledelse og driften på tværs af Voksen og Sundhed. Dine nye kollegaer er ledere, konsulenter og administrativt personale, som vil hinanden. Vi ved, at vi kun via samarbejde skaber de bedste resultater, for dem vi er her for - borgerne. Vi synes selv, vi er ret sjove og er gode til at arbejde sammen.

Du motiveres af rollen som fagligt fyrtårn
Kommunens rolle i det nære sundhedsvæsen er under stærk forandring i disse år, og det stiller høje krav til os som organisation. Det er vi ved at ruste os til. Med dig på holdet håber vi at få en central medspiller, der kan hjælpe os med at gøre Haderslev Kommune til stedet, hvor vi tør tænke nyt og modigt, også når det handler om borgernær kvalitet.

Udpluk af dine arbejdsopgaver:
  • Ledelse af ca. 10 dygtige fagprofessionelle konsulenter, der alle arbejder i specialistfunktioner med understøttelse af driften
  • Styrke retningen og samarbejdet sammen med medarbejderne, herunder rekruttering til vakant stilling
  • Tage kommunes nuværende koncept for kvalitet til det næste, innovative niveau. Dette skal ske i tæt samspil med den øverste ledelse, dine medarbejdere og den øvrige organisation. Arbejdet vil blandt andet bestå i at tilrettelægge en proces, hvor vi henter inspiration fra ind – og udland med henblik på at kvalificere vores nuværende og kommende arbejde med at skabe borgernær kvalitet, og samtidigt bygger videre på det gode, vi allerede gør
  • Betjene og kvalificere forvaltningens "Faglige kvalitetsudvalg" og Styregruppen for Kvalitet, herunder sikre fremdrift og sætte en strategisk dagsorden – og samtidigt have blik for detaljen
  • Styrke og understøtte sammenhæng og udmøntning af Værdifuld Hverdag
  • Hjælpe med at bygge bro mellem erfaringer fra et af vores flagskibsprojekter: "Kaffe Først – Buurgzorg-inspireret hjemmepleje" og vores kvalitetskoncept. Hvilke kvalitetsmål skal gælde, hvordan ved vi, at vi når dem, og hvordan kan vi bruge den viden i resten af forvaltningen?

Dine erfaringer og kvalifikationer

Faglige kompetencer:
  • Du har ledererfaring – og gerne erfaring med ledelse af dygtige fagkonsulenter, der er selvledende og selvtilrettelæggende
  • Du har en anerkendende og involverende ledelsesstil og har en særlig evne til at sætte dygtige medarbejderes specialviden i spil i de rette sammenhænge
  • Du har erfaring med borgernært kvalitetsarbejde, datainformeret udvikling og driftsunderstøttelse
  • Du har et betydeligt kendskab til social- og sundhedsområdet (forebyggelse, rehabilitering, senior, sygepleje, handicap, socialpsykiatri, myndighed, træning m.v). Dit faglige ståsted har måske rødder i det sundhedsfaglige, og du har evt. en master i kvalitet - eller tilsvarende relevant kompetence
  • Du kender den kommunale virkelighed
  • Du kan lede udviklings- og innovative processer, hvor svaret ikke altid er givet på forhånd, og du har en god forståelse for og erfaring med forandringsledelse. Du har måske endda erfaring med designtænkning og designprocessen.

Personlige kompetencer:
  • Du har gode lederevner – både personalemæssige og faglige
  • Du har god forståelse for de mange hjørner i driften
  • Du er i stand til at rådgive den øverste ledelse i, hvor barren skal sættes (højt) og hvordan vi kommer i mål
  • Du har blik for værdien af tværfaglige samarbejde, hvor du ser, at alle har en værdifuld rolle i teamet uanset faglig baggrund
  • Du er en dygtig kommunikatør, møder din omverden med nysgerrighed og respekt og tør tænke modigt og realistisk i forhold til at nytænke og udvikle vores tilgang til velfærd og samspillet mellem borger, organisation og politikere
  • Har humor og værdsætter et godt kollega-fællesskab

Kort om os
Lidt om ledelse: Du træder ind på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse på velfærdens og borgernes vegne. Men i Kvalitet, Udvikling og Uddannelse gør også et stort nummer ud af at holde fri, når vi har fri. Vi sender derfor ikke mails til hinanden i weekender og om aftenen, og møder holdes inden for almindelig arbejdstid. Vi vægter en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet med fokus på balance mellem job og familie. Vi taler MED hinanden og ikke OM hinanden. Og så skal vi helst grine (højt) hver dag. Vi tror på, at det giver det bedste (arbejds-)liv – både på den korte og lange bane.

Voksen- og Sundhed er en af 4 forvaltninger i Haderslev Kommune, og består af over 2.000 medarbejdere. Forvaltningen er organiseret i 3 fagområder: Sundhed og Forebyggelse, Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed, samt Senior og Rehabilitering. Kvalitet, Udvikling og Uddannelse består af 5 teams: 1. Kvalitet og data (og her skal du være leder) 2. Strategi og Program, 3. Elev og Uddannelse, 4. Det administrative team og 5. Politik og ledelse. Vi understøtter alle 3 fagområder og løser desuden opgaver, der relaterer sig til det tværsektorielle sundhedssamarbejde, partnerskaber og samarbejde med øvrige forvaltninger, frivillige og interesseorganisationer.

Link til Voksen og Sundheds tilgang "Værdifuld hverdag – hver dag" – en tilgang, der er i gang med at blive implementeret i hele forvaltningen.

Link til Haderslev Kommune som arbejdsplads.

Link til Haderslev Kommunes organisationsdiagram.

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunkt
1. juni 2022.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt leder for Kvalitet, Udvikling og Uddannelse, Malene Kjær-Jepsen på telefon 21 55 92 50, mail: [email protected]
eller searchchef hos MUUSMANN Carsten Lysdahl Søgaard, på telefon 30 30 28 81, mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 20. april 2022 kl. 08.00.

1. runde ansættelsessamtaler afholdes 25. april 2022 og 2. runde den 27. april 2022. De ansøgere, der bliver udvalgt til 1. samtale, får besked den 21. april 2022. Kandidater til 2. samtale gennemgår testforløb foretaget af kommunens HR-afdeling.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5c6fe5fa)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Haderslev
  • Onsdag den 20. april 2022

Lignende jobs

  • Souschef i Kolding

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Funktionsleder for marshaller-tjenesten i [xxxxx]

    Er du en motiverende leder med sans for sikkerhed og drift?Brænder du for at lede et team og sikre en effektiv drift i en dynamisk lufthavn? [xxxxx] søger en engageret funktionsleder..
    • Afdelingsleder
    • Billund
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Grindsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Eftermarkedschef

    Bring dit gode lederskab i spil og vær med til at sikre videre udvikling af vores eftermarkedsaktiviteter, høj kundetilfredshed og stærkt samarbejde.  ANSVAR FOR EFTERMARKEDET  Hos Terminal..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1