Programleder for ”Værdifuld Hverdag” i Kvalitet, Udvikling og Uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Er du vores programleder for "Værdifuld Hverdag" i Haderslev Kommune – og vil du være med til at udvikle fremtidens velfærd?

Når vi siger: "Vores nye programleder er god til at koble borgernære projekter med programmet Værdifuld Hverdag", så tænker du; Det er mig!Så søg denne stilling.

I Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune sætter tilgangen "Værdifuld Hverdag – hver dag" retningen. I dette job skal du understøtte politikere, chefgruppen og resten af organisationen i, at vi sammen støtter de mennesker, der har brug for det, med det der er mest værdifuldt i deres hverdag. Vi styrer og leder velfærden efter, hvad der giver mening og værdi for menneskerne frem for kun systemet.

Vi tilbyder
Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte nye standarder for måden, vi skaber velfærd på. Voksen og Sundhed står – som andre store velfærdsområder – over for udfordringer, hvor kendte løsninger ikke rækker. At skabe fremtidens velfærd kræver mod, fælles løsninger og en re-tænkning af samarbejdet med borgerne, virksomheder og det omkringliggende samfund.

Du får en hverdag i tæt samarbejde med programstyregruppen (bestående af direktør og chefer) og programmets projektledere. Dine opgaver er højt prioriterede, og du bliver en del af en arbejdsplads i udvikling.

Du bliver en del af afdelingen Kvalitet, Udvikling og Uddannelse, der blev etableret i sommeren 2020. Vi er ca. 40 medarbejdere, der arbejder bredt med udviklings– og driftsopgaver i hele Voksen og Sundhed.

Dine nye kollegaer er ledere, konsulenter og administrativt personale, som vil hinanden. Vi synes selv, vi er ret sjove, og er gode til at arbejde sammen.

Du motiveres af at drive udvikling
Du vil sammen med teamet Program og Strategi samt ledelsen sikre styringen af programmet "Værdifuld Hverdag" samt udvikle og facilitere fælles ledermøder i Voksen og Sundhed.

Dine arbejdsopgaver:
  • Programleder for programmet "Værdifuld Hverdag", der omhandler fire spor: Dine nære og dit nærmiljø; På besøg i dit liv; Det vi gør, skal virke; Værdifuld hverdag for dig som leder og medarbejder
  • Etablere og fastholde kobling mellem projekter, samt forankringen på alle ledelsesniveauer, sikre gennemførsel og implementering af projekternes leverancer og sikre driftens realisering af gevinster
  • Planlægge og facilitere programstyregruppemøder samt fælles ledermøder
  • Planlægge, koordinere og facilitere den strategiske lederudvikling i Voksen og Sundhed, herunder afholdelse af ledertræf mv.
  • Tæt samarbejde med ledelsen og projektlederne for projekterne i programmet omkring programmets fremdrift og gevinstrealisering

Dine erfaringer og kvalifikationer
Af faglige kompetencer ligger vi vægt på, at du:
  • Har en akademisk baggrund fx samfundsfaglig eller anden relevant baggrund
  • Har min. 3-5 års erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne en kommune
  • Har min. 3-5 års erfaring med projektledelse af strategiske projekter - og også gerne erfaring med programledelse
  • Har blik for den ledelsesfaglige opgave i forandringsprocesser, og kan omsætte det i strategisk lederudvikling
  • Har gerne erfaring med evaluering af programmer herunder gevinstrealisering
  • Formår at skrive i et sprog alle forstår
  • Har en god fornemmelse for politiske og administrative beslutningsprocesser
  • Har stærke analytiske kompetencer, og kan arbejde selvledende

Af personlige kompetencer ligger vi vægt på, at du:
  • Er selvtilrettelæggende, struktureret og har overblik - også når det går stærkt
  • Er nysgerrig, og tør tænke modigt og realistisk i forhold til at nytænke og udvikle vores tilgang til velfærd og samspillet mellem borger, organisation og politikere
  • Trives i en hverdag med opgaver, der er højt prioriterede
  • Har humor og værdsætter et godt kollega-fællesskab

Kort om os
Du træder ind på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse på velfærdens og borgernes vegne. Men i Kvalitet, Udvikling og Uddannelse gør vi også et stort nummer ud af at holde fri, når vi har fri. Vi sender derfor ikke mails til hinanden i weekender og om aftenen, og møder holdes inden for almindelig arbejdstid. Vi vægter en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet med fokus på balance mellem job og familie. Vi taler MED hinanden og ikke OM hinanden. Og så skal vi helst grine (højt) hver dag. Vi tror på, at det giver det bedste (arbejds)liv – både på den korte og lange bane.

Kvalitet, Udvikling og Uddannelse understøtter alle tre fagområder i Voksen og Sundhed, og løser desuden opgaver, der relaterer sig til det tværsektorielle sundhedssamarbejde, partnerskaber og samarbejde med øvrige forvaltninger, frivillige og interesseorganisationer.

Læs om Voksen og Sundheds tilgang til "Værdifuld hverdag – hver dag" – en tilgang, der er i gang med at blive implementeret i hele forvaltningen.

Her kan du læse mere om Haderslev Kommune som arbejdsplads.

Se Haderslev Kommunes organisationsdiagrammer her.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen som programleder omfatter ikke personaleledelse.

Tiltrædelsestidspunkt
1. september 2022.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig Leder for Kvalitet, Udvikling og Uddannelse i Haderslev Kommune, Malene Kjær-Jepsen på telefon 21 55 92 50, mail: [email protected] eller strategisk konsulent Ann Iversen på telefon 20 23 27 70.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 29. maj 2022 kl. 12.00.

1. runde ansættelsessamtaler afholdes den 7. juni 2022 og 2. runde den 9. juni 2022.
De ansøgere, der bliver udvalgt til 1. samtale, får besked den 1. juni.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Haderslev
  • Søndag den 29. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juli 2024 2
29. juli 2024 2
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2