Afdelingsleder til Klima og Natur med sort bælte i nærværende ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Efter 6-12 måneder i denne stilling, får du denne besked fra flere politikere i kommunalbestyrelsen:

"Vi oplever at Klima og Natur afdelingen, er lykkes med at eksekvere vores ambitiøse mål. indenfor klima, natur, vandløb og spildevand. I har styr på projekterne og det lykkes jer at oversætte komplekse faglige problemstillinger til omverdenen på et let og forståeligt sprog."

I samme periode bliver du stoppet på gangen af en af dine ledelseskolleger i Teknik og Klima:

"I er i stigende grad lykkes med at "samle trådene" i samarbejdet omkring klimadagsordenen på tværs i Teknik og Klima. Med jeres hjælp har vi bl.a. styr på vores CO2 målinger og hvem der skal inddrages hvornår. Det betyder, at vi er kommet godt i gang, og der er skabt sammenhæng på tværs af områderne.

Stor ros og tak til jer!"

I Haderslev Kommune går vi ikke af vejen for at prøve noget nyt
Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en forventning om gode samarbejds- og kommunikationsevner. "I Klima- og naturafdelingen klasker vi os dagligt på lårene af grin over vores forskelligheder og de fejl, vi selvfølgelig alle begår, og vi glæder os til at grine sammen med dig." Midt i vores seriøsitet og høje ambitioner, er det vigtigt for os, at vi har det sjovt, at vi udvikler os og ikke mindst finder nye måder at komme i mål med vores opgaver.

Målrettet og meningsgivende
Som afdelingsleder for Klima refererer du til afdelingschefen for Klima og Miljø og skal varetage den overordnede strategiske ledelse, planlægning og styring af driften indenfor eget område.

Du sikrer, at der arbejdes ud fra synlige strategier, mål og prioriteringer ud fra et ønske om at skabe meningsfulde og helhedsorienterede løsninger sammen med borgerne.

Sammen med den øvrige ledergruppe skaber du den røde tråd fra Kommunalbestyrelsens vision til medarbejdernes daglige opgaver, og du oversætter de overordnede mål til medarbejdernes praksis, så det bliver meningsfuldt for dem at arbejde samskabende, tværfagligt og at skabe løsninger sammen med borgerne.

Indflydelse i en ambitiøs organisation
Du trækker på dine gode samarbejds- og formidlingsevner, når du i hverdagen arbejder tæt sammen med den øvrige ledelse. Med din solide ledererfaring ved du, at du trives godt med opgaver og projekter, der er i politikernes søgelys og af og til haster. Det giver dig energi at navigere i en ambitiøs organisation, som også giver dig gode udviklingsmuligheder.

Vi ønsker en åben og dynamisk tilgang til tværgående samarbejde
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor værdierne ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er omdrejningspunktet. Vi har en åben og uformel omgangstone. Du vil komme til at indgå i en dynamisk ledergruppe, der ønsker at agere som et team, og som målrettet arbejder på, at:

  • mål og rammer er tydelige, forventningerne afstemte og funderet i en helhedsorienteret tilgang, hvor kreativitet og virkelyst slippes fri
  • skabe det optimale afsæt for glade, motiverede medarbejdere, der bruger deres kompetencer til at skabe gode løsninger sammen med og for borgere og virksomheder
  • bedrive nærværende, tydelig og udviklende ledelse inden for den centrale styringsramme, så sammenhængskraften styrkes og tværorganisatorisk synergi realiseres

Vi ønsker os meget af dig
Ingen ansøgere kan det hele, men vi vil lægge særlig vægt på, at du er en fagligt kompetent og ambitiøs leder, som besidder personlig gennemslagskraft. Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for det naturvidenskabelige område (er dog ikke et krav), og at du har en solid ledelsesmæssig erfaring. Vi ønsker os en nyafdelingsleder for Klima og Natur, der er kreativ og evner at fastholde den rette holdånd. Du skal kunne begejstre og have mod og styrke til konstruktivt at udfordre det eksisterende.

Du:

  • Er nærværende og empatisk i dit lederskab
  • Trives med at arbejde i en politisk styret organisation
  • Kan navigere i komplekse opgaver og finde mulighederne
  • Har stærke analytiske kompetencer og kan arbejde selvstændigt
  • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale – med blik for målgruppen
  • Kan bevare overblikket – også når det går stærkt
  • Evner at være tovholder/projektleder på forskellige typer af opgaver på tværs i organisationen

Har du ikke en lederuddannelse, vil Haderslev Kommune tilbyde dig en, som skal være afsluttet indenfor 4 år fra ansættelsestidspunktet.

Frihed, service og balance
Vi er en værdibaseret organisation. Det betyder, at vi har så få regler som muligt. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, hvor vi tror på, og sikrer høj trivsel og gode resultater. Du får derfor i høj grad mulighed for at være med til at præge hverdagen i en kommune i konstant udvikling.

Vi lykkes sammen
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag, med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen i samarbejde med en engageret og fagligt stærk personalegruppe.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunkt
November 2022 eller tidligere, hvis du har mulighed for det.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig afdelingschef Christina Vedel- Birch Andersen på telefon +45 20 23 84 74, mail: [email protected]

Du kan hente yderligere information her i job- og kompetenceprofilen.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest 8. september 2022.

Samtaler forventes afholdt den 15. september og den 22. september 2022.
Mellem første og anden samtale bliver der udarbejdet en profiltest (PeopleTools). Du skal derfor være parat til at udfylde en test, hvis du går videre til 2. samtale, hvor der også vil være en case.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Haderslev
  • Torsdag den 08. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. oktober 2024 5
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 7
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4