Souschef til [xxxxx] i Ebeltoft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Kan du holde mange bolde i luften, og går du den ekstra mil for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser? Hos Sol og Strand i Ebeltoft leder vi efter en souschef, der rummer alt det og lidt mere til - måske er det dig?

Ferie med det gode hjerte - en fondsejet virksomhed med fokus på service og gode oplevelser

Sol og Strand er en dansk fondsejet virksomhed, som udlejer feriehuse i hele Danmark, og som giver størstedelen af overskuddet videre til velgørende formål og lokal forankring. Størstedelen af vores virksomhed ligger der, hvor vores gæster er, nemlig i det danske kystnære ferieland, hvor medarbejderne på vores 21 lokalbureauer hver dag gør deres yderste for at sikre en høj service og gode oplevelser ikke blot for vores feriegæster men også for de mange ejere af feriehusene.

Varierede opgaver og selvstændige ansvarsområder

Som souschef på Sol og Strands bureau i Ebeltoft er du bureauchefens højre hånd, idet du er medansvarlig for den daglige drift og administration, ligesom du er en vigtig spiller i forhold til at skabe og bevare det gode samarbejde med vores eksisterende feriehusejere. I bureauchefens fravær er du desuden stedfortrædende chef.

Kontoret består ud over dig og bureauchefen af to faste medarbejdere samt et større antal deltidsmedarbejdere alt efter sæson. Sammen sikrer I, at I hver dag leverer en kundeservice ud over det sædvanlige i husejernes og feriegæsternes møde med Sol og Strand.

Du får dit eget selvstændige ansvarsområde, idet du bliver ansvarlig for planlægning, gennemførelse, styring og kontrol af servicering af sommerhusene, herunder rengøring, tilsyn og løsning af ad.hoc-opgaver. Det er dig, der laver vagtplaner, ligesom det er dig, der har ansvaret for at ansætte, onboarde og oplære af vores servicemedarbejdere samt sikre kvaliteten af alle de serviceopgaver, vi udfører.

Et stort fokuspunkt i jobbet er også at opbygge og vedligeholde det gode samarbejde med vores eksisterende husejere. Dette kan både være telefonisk eller et personligt møde i feriehuset. Arbejdsopgaverne kan være rådgivning om den optimale prissætning og fleksibilitet på feriehuset eller f.eks. dialog omkring eventuelle forbedringer samt tilsikring af, at feriehuset lever op til Sol og Strands krav.

Derudover indgår du i den daglige drift og administration af kontoret. Din hverdag bliver afvekslende med opgaver som udover dit selvstændige ansvarsområde består i at udleje feriehuse til vores feriegæster, rådgive og servicere såvel gæster som feriehusejere, udføre administrative opgaver som f.eks. bogføring og reklamationsbehandling, kategorisere feriehuse osv. Alle sammen opgaver, hvor du er med til at skabe rammerne for en vellykket ferie for vores mange gæster, og hvor du er med til at sikre en høj grad af tilfredshed hos vores feriehusejere. Du bliver således en aktiv del af hverdagen og bidrager til løsning af opgaver - store som små.

Hvem er du, og hvad brænder du for?

Du kommer med relevant erfaring, f.eks. fra turist-, detail- eller servicebranchen, og du har gode kompetencer inden for administration og drift. Uddannelsesmæssigt kunne du f.eks. være serviceøkonom, men det er ikke afgørende. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med personaledelse.

Desuden er det vigtigt, at har du en god IT-forståelse, at du er skarp på den praktiske anvendelse af Office-pakken, og at du hurtigt kan tillære dig nye færdigheder inden for IT, f.eks. i forhold til anvendelsen af nye programmer og software.

Da mange af vores kunder kommer fra Tyskland, er det desuden vigtigt, at du taler og skriver tysk på et tilfredsstillende niveau. Engelsk behersker du ligeledes på et tilfredsstillende niveau.

Som person er du struktureret og med et udpræget administrativt gen. Du arbejder systematisk fra start til slut, og du forstår og efterlever princippet om, at god planlægning er den halve suces. Du har et godt overblik og nyder, at der er flere bolde i luften på samme tid. Derudover er du udadvendt, smilende og serviceminded, og der er en god købmand gemt i dig! Du er ikke bange for at forhandle, og du holder hovedet koldt, også når bølgerne går lidt højt, eller når der er mange opgaver og et stort tidspres. Du er desuden god til at skabe kontakter, og du er en af dem, som de fleste kender.

Vi tilbyder

Du tilbydes en interessant og udfordrende hverdag med indflydelse og gode udviklingsmuligheder, hvor du får mulighed for at gøre en forskel - både for dine kolleger og for lokalområdet. Du bliver en del af et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi brænder for den gode oplevelse.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og lønnen forhandles efter kvalifikationer. Du skal være indstillet på, at du bliver en del af en vagtplan, og at du derfor også kommer til at arbejde i weeekender og på helligdage. Du skal desuden regne med et større antal timer i sommerhalvåret end vinterhalvåret.

1. samtalerunde afholdes den 21. februar 2020, så sæt kryds i kalenderen på denne dag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hals

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hals over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0