Senior Product Manager, Head of Procurement, Air Freight

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Job Req Number: 41293
Time Type: Full Time

Ønsker du at være ansvarlig for det samlede danske luftfragtsindkøb i en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder? Og er du klar til din næste udfordring? Så er den her!

I DSV er et af vores vigtigste forretningsområder luftfragtproduktet, hvor vi fortsat skal være den førende aktør i markedet, således vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de bedste vilkår og løsninger. Vi søger derfor en ambitiøs kollega med et indgående markedskendskab og stærke analytiske kompetencer til at drive og udvikle procurement af luftfragtproduktet. Vi søger en Senior Product Manager, der formår at omsætte ideer og strategier til konkrete initiativer, der tilsikrer vores kunder branchens bedste procurement.

Best in class – fokus på indkøb, produktudvikling og forhandling

Du får ansvar for at vores luftfragtprodukt er af højeste kvalitet og lever op til vores kunders forventninger. Det er helt essentielt at produktet er optimeret i sådan en grad, at du gør det nemt for dine kollegaer i DSV at sælge det.

Dine arbejdsopgaver inkluderer, at du:

  • Forhandler med Airlines i forhold til eksisterende og nye kontrakter, samt arbejder med taktisk og strategisk allokering.
  • Skaber et værdifuldt samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere, herunder Airlines, General Sales Agents og øvrige DSV-afdelinger på tværs af landegrænser.
  • Sikrer et optimalt procurement, så vi får de bedste priser og takster lokalt og globalt, herunder at der er vækst i luftfragt tonnager og at EBIT nås på produktet.
  • Sørger for vidensdeling på tværs af organisationens luftfragtsafdelinger, så alle er opdateret på den nyeste viden vedr. produkter, priser og tiltag.
  • Deltager aktivt i at udvikle, optimere luftfragtproduktet samt identificere nye forretningsområder og -muligheder.
  • Bidrager kommercielt og i salgs/RFQ-fasen på strategiske kunder, inklusiv i et BD-forum og i TLM på strategiske regioner.

Luftfragtekspert med kommerciel forståelse og markedsindsigt

Du bliver en vigtig part i en stærk organisation med kompetence kollegaer, der hver dag stræber efter at gøre det lidt bedre end i går. Det betyder også, at du får et stort netværk med nogle af de dygtigste specialister inden for luftfragt. Samtidig får du mandat til at gøre en forskel og sætte dit præg på produktet. Vi tror på, at vores medarbejdere kan udrette store ting, når de får tillid og opbakning til det. Vi kan derfor tilbyde dig et dynamisk og tempofyldt arbejdsmiljø, hvor handlekraft, personligt drive og en ”yes, we can-attitude” fylder i alt, hvad vi gør. Din fysisk placering kan tilpasses dine behov, hvor du kan arbejde fra en af vores 6 Air & Sea lokationer i Danmark.

For at lykkes i rollen kræver det, at du tænker innovativt, kommercielt og analytisk. At det er naturligt for dig at arbejde struktureret og målrettet med dine opgaver – og at du bidrager til nye måder, hvorpå vi kan drive og udvikle et stærkt luftfragtprodukt.

Derudover vil vi gerne have, at du:

  • Har et stort kendskab til luftfragtproduktet, en stærk kommerciel forståelse og solid markedsindsigt.
  • Er erfaren i forhandlingssituationer – og eminent til at skabe tillidsfulde relationer med forskellige interessenter og stakeholders.
  • Evner at indgå i værdifulde relationer på tværs af egen organisation, herunder daglig sparring med afdelingens nøglepersoner.
  • Har en proaktiv og løsningsorienteret tilgang samt et stort drive.
  • Taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Vi ser frem til at høre fra dig.

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. 75,000 employees in more than 90 countries work passionately to deliver great customer experiences and high-quality services – as part of the operation or in a variety of supporting roles. If you have drive and talent and enjoy responsibility, we’ll give you the support you need to explore your potential and forward your career.

Read more at www.DSV.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hedehusene

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1