Rekrutteringsfirma

Centerchef for Engineering and Science

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et stærkt uddannelsescenter i Kalundborg og Næstved, der uddanner ingeniører og bioanalytikere? Finder du det spændende at skabe og vedligeholde relationer til de virksomheder, kommuner og region, der skal aftage de studerende? Så er dette spændende lederjob hos Professionshøjskolen Absalon måske noget for dig.

Du får som centerchef for Centre for Engineering and Science ledelsesansvar for en gruppe dygtige undervisere og ledere og andel i et stort samfundsansvar med at hæve uddannelsesniveauet i Region Sjælland inden for de tekniske områder.

Dit fokus bliver at bevare pionerånden og det eksisterende velfungerende samarbejde samt motivationen i et godt sammentømret team i Kalundborg. Desuden bliver det opgaven at videreudvikle de etablerede såvel som nye uddannelser, der kan opfylde det lokale behov. Parallelt med dette er det din opgave at sikre et godt samarbejde med resten af professionshøjskolens mange kompetencer og støttefunktioner.

Som centerchef for Engineering and Science vil du stå i spidsen for at videreudvikle ingeniøruddannelser i biotekbyen Kalundborg i tæt samarbejde med verdensførende biotekvirksomheder som Novo Nordisk, Novozymes og Equinor. Absalon har netop bygget et nyt campus i midten af Kalundborgs verdensførende industrielle symbiose. Absalons campus er tilmed placeret lige ved siden af Biomanufacturing Project House – et projekthus som er blevet til i samarbejde med landets universiteter og industrien, som har til formål at tiltrække kandidatstuderende fra hele landet. Som centerchef vil du have et tæt løbende samarbejde med Biomanufacturing Project House, der også drives af Absalon.

På bioanalytikeruddannelsen kommer du til at beskæftige dig med en række helt centrale problemstillinger i sundhedsvæsenet. Der er fuld beskæftigelse for bioanalytikere, og en del af udfordringen vil være at sikre, at der fremover kan uddannes flere. Samtidig forventes en udvikling i det borgernære sundhedsvæsen, hvor der også skal findes veje for bioanalytikere. Region Sjælland oplever en række udfordringer på det radiologiske område, og Regionsrådet har bedt Absalon om hjælp ved at oprette en radiografuddannelse samt et efteruddannelsestilbud til mammografiassistent. Dialogen om disse udbud vil også være forankret hos centerchefen.

Professionshøjskolen Absalons uddannelser er organiseret i 7 faglige centre, der har til formål at styrke sammenhæng mellem grunduddannelse, efter- og videreuddannelse, samt forskning og udvikling. De 7 centre og administrationen er fordelt på 8 campus i Region Sjælland. Campus Kalundborg med Centre for Engineering and Science dækker uddannelserne diplomingeniør i bioteknologi og maskinteknologi samt bioanalytikeruddannelsen. Desuden findes også uddannelse af bioanalytikere i Næstved.

Målet for det nu veletablerede Centre for Engineering and Science, er at opfylde behovet for dygtige lokalt bosiddende medarbejdere til områdets verdensklasseindustri i Kalundborg med mere end 5.000 arbejdspladser samt hos vigtige offentlige arbejdspladser.

Din profil


Det er vigtigt, at du kan sikre den strategiske udvikling og ledelsesmæssige drift i centret, samt at du:

  • Er en erfaren leder, der gerne har prøvet at lede inden for uddannelsesområdet
  • Kan sætte klare mål for udvikling af uddannelserne
  • Er i stand til at involvere og motivere centrets dygtige medarbejdere, så sammenholdet bevares
  • Har en naturvidenskabelig baggrund og/eller en akademisk baggrund kombineret med en god faglig forståelse for feltet og industrien
  • Er udadvendt og evner at netværke og skabe nye kontakter til virksomheder i området og Region Sjælland
  • Har en god forståelse for uddannelsesdrift og undervisning
  • Er en teamplayer der både tænker på centrets team og på Absalon, hvor du kan arbejde tæt sammen med direktionen og fællesfunktionerne
  • Er kompromissøgende og kan indtage en mediatorrolle, når det er nødvendigt
  • Er beslutningsdygtig og er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på alle niveauer
  • Er i stand til at favne to forskelligartede uddannelsesområder – ingeniøruddannelsen målrettet industrien i Kalundborg og bioanalytikeruddannelsen målrettet hospitalerne i regionen

Dine arbejdsopgaver


Du bliver med direkte reference til direktøren for Sundhed, Social og Engineering ansvarlig for den strategiske og daglige ledelse af Centre for Engineering and Science.

Desuden er dine arbejdsopgaver at:

  • Lede og motivere et team bestående af ca. 40 medarbejdere via 3 uddannelsesledere fordelt i Kalundborg og Næstved
  • Skabe synlighed og netværke med lokale virksomheder og Region Sjælland for løbende at tilpasse uddannelserne til aftagernes behov
  • Overordnet strategisk, fagligt og økonomisk ansvar for centrets aktiviteter
  • Campusansvarlig for Campus Kalundborg. Herunder også være involveret i flytning til nye faciliteter i løbet af 2021

Dine kolleger


Centre for Engineering and Science blev etableret i 2016, og centret er stadig i gang med at skabe en fælles kultur og traditioner både blandt medarbejderne og for de studerende. Du kommer til at arbejde sammen med 3 uddannelsesledere om ledelse af centret. Der arbejdes med grunduddannelse, efter- og videreuddannelse, forskning og udvikling. Der er er stadig en pionerånd, hvor høj faglighed værdsættes og opgaver og udfordringer løses i fællesskab.

Som udgangspunkt får du formelt arbejdssted i Kalundborg, men du skal forvente at fordele din arbejdstid mellem Næstved og Kalundborg. Herudover kan der være møder på andre af vores campus, og det vil være en fordel med egen bil.

Sådan søger du


  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid, og det er målet at du begynder d. 6. april 2021.
  • Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.
  • Ansøgningsfristen er d. 4. februar 2021.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns Erik Bernskov på mobil 41 21 13 29 eller direktør for Sundhed, Social og Engineering Daniel Schwartz Bojsen på mobil 72 48 15 47.
  • Ansættelsesudvalget forventer af afholde 1. samtaler d. 18. februar og 2. samtaler d. 22. februar.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen. Vi behandler ansøgningerne og indkalder løbende kandidater til første screeningsamtale hos Hartmanns, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hele Sjælland
  • Torsdag den 04. februar 2021

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 400
18. september 2024 393
17. september 2024 402
16. september 2024 396
15. september 2024 427
14. september 2024 437
13. september 2024 438
12. september 2024 439
11. september 2024 434
10. september 2024 427
9. september 2024 441
8. september 2024 455
7. september 2024 455
6. september 2024 459
5. september 2024 445
4. september 2024 441
3. september 2024 424
2. september 2024 417
1. september 2024 427
31. august 2024 444
30. august 2024 445
29. august 2024 434
28. august 2024 425
27. august 2024 423
26. august 2024 420
25. august 2024 424
24. august 2024 427
23. august 2024 440
22. august 2024 425
21. august 2024 436
20. august 2024 425