Funktionsleder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

En lederstilling i et kontor i rivende udvikling bliver ledig - derfor har vi brug for dig!
Vil du være personaleleder for dygtige medarbejdere, som behandler sager om værgemål for borgerne i hele Danmark? Vil du stå i spidsen, når vi skal vurdere, om betingelserne for at sætte en fremtidsfuldmagt i kraft eller frigive båndlagt arv er opfyldt? Og vil du samtidig være leder for en enhed der har fuld fart på optimering ud fra et borgerperspektiv, hvor der både er et veletableret brugerpanel og medarbejdere allerede har erfaring i optimering og udvikling.

Så vil vi gerne have en ansøgning fra dig!

Værgemålskontoret er opdelt i 2 enheder, som sammen er ansvarlige for behandling af ca. 25.000 sager årligt om etablering og ændring af værgemål, behandling af værgens ansøgning om godkendelse af forskellige dispositioner, faste værgers ansøgninger om godkendelse af vederlag og behandling af klager over værger.

Derudover behandler enheden årligt ca. 4.000 ansøgninger om indlæggelse og ikraftsættelse af fremtidsfuldmagter, frigivelse af båndlagt arv og flytning af inhabile voksne.

Fokus på lærings- og forbedringskultur med et stærkt fagligt afsæt
I jobbet er der et stort ledelsesrum, selvstændigt ansvar og god mulighed for selv at præge jobbet sammen med kontorchefen og din lederkollega.

Du får lov at vise dine evner, når du skal:

  • bidrage med en lydhør og coachende ledelsesstil, når dine medarbejdere skal prioritere deres opgaver
  • motivere teams og medarbejdere til at holde fast i en nysgerrig forbedringskultur
  • omsætte budskaber på en let forståelig og meningsfuld måde
  • være ansvarlig for, at enheden overholder sine servicemål
  • bidrage aktivt til samarbejdet med andre institutioner og interessenter, f.eks. Brugerpanelet.

Du vil indgå i et tæt ledelsesmæssigt samarbejde med kontorchefen og to funktionsledere, hvoraf den ene funktionsleder har ansvaret for den anden værgemålsenhed, som bidrager til det samlede resultat på værgemålsområdet.

Ud over dette bliver du en del af ledergruppen på Familie og Personret, hvor vi sætter en stor ære i at sparre og inspirere hinanden på tværs og udvikle os sammen bl.a. med playfullness og livsledelse som en prioriteret del af vores ledergerning.

En enhed med et godt arbejdsmiljø
Tina, som er funktionsleder i den anden værgemålsenhed, fortæller om enheden:

”Jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde. Vi har mange spændende og forskellige opgaver, som gør hverdagen alsidig og dette motiveres jeg af. Vi har et godt samarbejde i enhederne og er gode til at sparre med hinanden.”

Der er mange veje ind i jobbet. Du må meget gerne være jurist, men du kan også igennem din hidtidige erhvervserfaring have oparbejdet gode forudsætninger for at lede en enhed med juridisk sagsbehandling. Det vigtigste er dog, at du kan

  • fastholde og løbende udvikle en sikker og effektiv daglig drift i enheden
  • være en nærværende og god personaleleder
  • have fokus på arbejdsgange og procesoptimering
  • skabe og vedligeholde et stærkt samarbejde med de øvrige enheder i familieretshuset
  • og sidst men absolut ikke mindst skal du være et ordentligt menneske, være nærværende og have et godt humør.

Som ny leder i familieretshuset sætter vi en stor ære i at få dig godt om bord, og bygger altid et velgennemarbejdet introforløb op til vores nye kolleger.

Som den senest ansatte funktionsleder fortæller Jakob:

”Som ny i familieretshuset oplever jeg en stor vilje alle steder fra, til at blive sat ordentligt ind i organisationen fra første dag. Det er mit indtryk at der er blevet brugt meget tid og energi på at lave den rigtige onboardingplan for mig, hvilket gjorde mig meget tryg i opstartsfasen. Kollegaer på alle planer har gjort et enormt stort stykke arbejde i at få mig til at føle mig velkommen, hvilket har betydet, at overgangen fra mit gamle til det nye job er blevet SÅ meget nemmere.”

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte kontorchef Rie Thoustrup Sørensen på telefon 9133 4667. Du kan også læse mere om familieretshuset her.

Du er velkommen til at sende din ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation via ”søg nu” senest 1. december 2022.

Vi holder 1. samtale den 7. december 2022 og 2. samtale den 13. december 2022. Samtalerne vil finde sted i Ringkøbing. Der vil blive anvendt en logisk test og en personlighedstest i rekrutteringsforløbet.

Ansættelsesområdet er Social og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er familieretshusets afdeling i Ringkøbing, dog således, at det kan være muligt at få ansættelsessted på familieretshusets lokation i Århus.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst i staten.

Tiltrædelse forventes den 1. februar 2023.

Om familieretshuset
familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.

familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 460
4. juli 2024 432
3. juli 2024 413
2. juli 2024 392
1. juli 2024 381
30. juni 2024 383
29. juni 2024 388
28. juni 2024 385
27. juni 2024 382
26. juni 2024 383
25. juni 2024 391
24. juni 2024 393
23. juni 2024 407
22. juni 2024 415
21. juni 2024 425
20. juni 2024 417
19. juni 2024 417
18. juni 2024 412
17. juni 2024 420
16. juni 2024 451
15. juni 2024 471
14. juni 2024 481
13. juni 2024 471
12. juni 2024 463
11. juni 2024 462
10. juni 2024 465
9. juni 2024 489
8. juni 2024 492
7. juni 2024 500
6. juni 2024 503
5. juni 2024 521