Rekrutteringsfirma

Asset Manager til Danmarks førende ejendomsforvalter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

I Aberdeen Asset Management Denmark har man en klar forventning om øget aktivitet og tilgang af ejendomme og søger derfor en ny erfaren og dygtig Asset Manager til at styrke teamet.

En spændende mulighed
Som Asset Manager bliver det dit ansvar at forvalte en ejendomsportefølje bestående af primært 8-12 erhvervsejendomme i størrelsesorden DKK 1-2 mia. Jobbet som Asset Manager omfatter mange varierende arbejdsopgaver for at optimere de enkelte ejendomme, herunder at analysere, identificere og igangsætte nye udviklings- og forbedringstiltag samt sikre projektledelsen af større igangværende udviklingsprojekter og lejemålsindretninger. Du kommer til at udarbejde og følge op årlige Asset Strategy Plans samt bidrage med input til Hold/Sell analyser.

Endvidere skal du rådgive ved udlejning af ledige lejemål og deltage i fastlæggelsen af udlejningsstrategi for hver ejendom.

Du har måske prøvet dette her før!
Du har relevant erfaring fra ejendomsbranchen og gerne fra en tilsvarende stilling. Det kan være en fordel hvis du har erfaring med ejendomsudvikling, men vigtigst er det, at du har forståelse for dynamikken i ejendomsinvesteringer og evner at identificere en ejendoms udviklingspotentiale.

Man kan sige om dig at:

  • Du er udadvendt og har gode samarbejdsevner
  • Du er positiv og robust, og du har en fleksibel tilgang til opgaverne
  • Du er kreativ og løser gerne opgaver utraditionelt
  • Du har interesse i andre mennesker og er god til at kommunikere
  • Du er analytisk, struktureret, systematisk og god til at arbejde med tal
  • Du har en proaktiv tilgang til arbejdet og er en god kommunikator

Højt tempo, højt fagligt ambitionsniveau – uformel kultur
Aberdeen Asset Management Denmarks aktivitet består af forvaltning af investeringer og ejendomme for finansielle investorer samt rådgivning i alle ejendomsrelaterede problemstillinger. Selskabet administrerer og udvikler ejendomme og butikscentre ejet af udenlandske fonde, individuelle pensionskasser og ejendomsinvestorer.

Aberdeen Asset Management Denmark udlejer en række spændende bolig- og erhvervslejemål. Alle boliglejemål ligger på eftertragtede adresser midt i byen og med få minutters gang til rekreative områder og strøggader med et livligt butiks- og caféliv. Erhvervslejemål spænder fra mindre kontorlokaler i et af vores kontorhoteller til større selvstændige kontorlejemål, logistik- og butikslokaler.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S. Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Compass – Ulrik Halberg på telefon +45 7020 1275. Alle henvendelser behandles fortroligt. Er du interesseret, så søg snarest muligt via vores hjemmeside www.compasshrg.com, og vedhæft dit CV, helst som en PDF eller word-fil. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du har indtastet.

Aberdeen Asset Management Denmark er en del af Standard Life Aberdeen PLC med hovedsæde i Edinburgh. Investeringsdelen af Standard Life Aberdeen er branded under navnet Aberdeen Standard Investments, og det er herunder, at den danske virksomhed opererer. ASI investerer globalt på vegne af klienter fra hele verden på tværs af de fire største aktivklasser: aktier, obligationer, ejendomme og individuelle løsninger. Alle investeringsløsninger bygger på en enkel, transparent tilgang til investering, hvor kernen er intensiv, førstehånds research og med et langt sigte.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtArbejdssted: HellerupReference: 2023.078
Virksomhed:
Aberdeen Asset Management Denmark



  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Afdelingsleder
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

      Fri kontakt
      Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

      Fri kontakt
      Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Head of Corporate Communications - Dovista A/S

      Head of DOVISTA Corporate Communications – Horsens Do you want to join an international market leader with a strategy to expand further, and where sustainability is a natural and integrated part .
      • Afdelingsleder
      • Storkøbenhavn
      Få mere info
    • Souschef - Fuldtid - Glostrup

      Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
      • Afdelingsleder
      • Glostrup
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid

    Dato Alle jobs som afdelingsleder
    19. september 2024 6
    18. september 2024 6
    17. september 2024 5
    16. september 2024 5
    15. september 2024 5
    14. september 2024 5
    13. september 2024 5
    12. september 2024 5
    11. september 2024 5
    10. september 2024 5
    9. september 2024 4
    8. september 2024 4
    7. september 2024 4
    6. september 2024 4
    5. september 2024 4
    4. september 2024 4
    3. september 2024 3
    2. september 2024 2
    1. september 2024 2
    31. august 2024 3
    30. august 2024 3
    29. august 2024 3
    28. august 2024 3
    27. august 2024 3
    26. august 2024 5
    25. august 2024 5
    24. august 2024 5
    23. august 2024 5
    22. august 2024 5
    21. august 2024 5
    20. august 2024 5