Sektionschef til Centerfælles og MED - 2900

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Drives du af at få mennesker til at spille sammen? Har du et organisatorisk talent for at skabe samarbejde både internt og på tværs i en stor organisation? Brænder du for personalepolitikker, arbejdsmiljø, personaleadministration og MED-området?

Så søger vi dig!

Om Center for HR og Uddannelse

Center for HR og Uddannelse er en del af Danmarks største sundhedsorganisation med 44.000 ansatte, hvor ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på seks hospitaler. Vi leverer uddannelse og kompetenceudvikling, ledelses- og organisationsudvikling, og vi yder rådgivning og service inden for løn, personalejura, personalepolitik og arbejdsmiljø.

Center for HR og Uddannelse består af seks enheder. Sektionen Centerfælles og MED er placeret i enheden Forhandling og Vilkår sammen med sektionen HR Jura.

Vi dyrker nysgerrighed og læring. Her får du mulighed for at udvikle dig i en retning, der gør dig til medskaber af fremtidens sundhedsvæsen. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor vi forventer – og giver plads til – at du selv tager ansvar og initiativ. Vi vil styrke lederskabet i den enkelte, fordi vi tror på, at det skaber faglig og personlig energi og bedre resultater.

Om stillingen

I Center HR og Uddannelse har vi fokus på at styrke HR-understøttelsen af hospitaler, koncerncentre og de øvrige samarbejdspartnere i regionen. Sektionen Centerfælles og MED er nyoprettet i den forbindelse. Du får som ny sektionschef derfor god mulighed for at være med til at præge udviklingen i sektionen.

Som chef for Centerfælles og MED får du ansvar for en spændende opgaveportefølje og 17 engagerede og erfarne medarbejdere. I har sammen ansvaret for at drive og præge udviklingen af regionens personalepolitiske dagsordner, MED-samarbejdet og den regionale arbejdsmiljøindsats samt at servicere regionens syv koncerncentre og Bornholms Hospital med konkret personaleadministrativ understøttelse.

Sektionens opgaver spænder således vidt og koncentrerer sig omkring følgende overordnede opgaveområder:

  • personaleadministration for koncerncentrene og Bornholms Hospital vedrørende individuelle ansættelsesforhold, såsom rekruttering, lønforhandling, ledelsesvejledning om personaleforhold og ledelsesstøtte til håndtering af personalejuridiske sager
  • den regionale arbejdsmiljøindsats, herunder samarbejde med arbejdstilsynet, arbejdsskadeindsatser, arbejdsmiljøuddannelsen mv. Sektionen har også kontraktansvar for psykologisk rådgivning til regionens medarbejdere
  • den regionale personalepolitiske indsats, herunder vedligeholdelse og understøttelse af regionens personalepolitikker og drift af tryghedsordningen (en ordning, der sikrer påtænkt opsagte medarbejdere en ekstra chance for en omplacering i regionen). Sektionen understøtter desuden regionens MED-samarbejde og har bl.a. ansvar for forhandling af regionens MED-aftale, sekretariatsbetjening af det øverste MED-udvalg (RMU) og regionens MED-uddannelse

Da sektionen er nyoprettet, er din første vigtige opgave som sektionschef at sikre og optimere driften af sektionens opgaver og det interne samarbejde i sektionen samt medvirke til samarbejdet på tværs af enhedens to sektioner.

Som sektionschef for Centerfælles og MED referer du til enhedschef Anna Parrella og du indgår i en ambitiøs og samarbejdende chefgruppe i Center for HR og Uddannelse.

Om dig

Det er vigtigt, at du brænder for personaleledelse og har talent for at organisere og strukturere sektionens daglige arbejde internt og med relevante samarbejdspartnere i og uden for regionen.

Med dine gode lederevner, forstår du at praktisere tillidsbaseret og nærværende ledelse og er optaget af at skabe rammer hvor medarbejderne kan udfolde deres kompetencer med henblik på en sikker og professionel opgaveløsning.

Du har relevant erfaring med sektionens faglige opgavefelter, trives godt med at agere faglig sparringspartner for dine medarbejdere såvel som for regionens ledere. Du har det overblik, der skaber sammenhæng på tværs af sektionens mange spændende opgaver.

Du forstår at begå dig i en politisk organisation som Region Hovedstaden og skabe gode relationer både indenfor og udenfor organisationen.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en enhed med mange dygtige og engagerede kolleger, som brænder for at servicere medarbejdere og ledere i regionen. Vi sætter pris på at samarbejde både internt og eksternt præges af en humoristisk og uformel omgangstone og et godt kollegaskab.

Derudover vil du få:

  • et udfordrende og spændende job med en bred kontaktflade i hele regionen
  • tværfagligt samarbejde og en stejl læringskurve i spændende opgaver
  • et meningsfuldt arbejde med fokus på at skabe gode og professionelle rammer for regionens ansatte
  • godt kollegaskab med både lederkollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anna Parrella på telefon 20 59 36 15 eller på mail: [email protected].

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold som sektionschef fastlægges i henhold til Danske Regioners ”Aftale for chefer”.

Arbejdssted er Center for HR og Uddannelse, c/o Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 10B, 2900 Hellerup.

Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat senest den 1. august 2020.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 29. maj 2020. Der vil være en test for alle i forbindelse med ansøgningen.

Vi forventer at afholde samtaler i to runder, og der vil være en personlighedstest samt en opgave du skal løse, hvis du kommer til den afsluttende runde.

Første samtale forventes afholdt den 8. juni 2020 og anden samtale forventes afholdt den 16. juni 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hellerup
  • Fredag den 29. maj 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5