Erfaren sekretariatschef med politisk tæft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem politik, erhvervsliv og kapitalmarkeder? Søger du et fagligt udfordrende job i en ambitiøs organisation med en klar samfundsøkonomisk mission? Hvis du også er en relations- og samarbejdsorienteret leder, så har vi en unik mulighed til dig!

Vil du styrke sammenhængskraften i og uden for Vækstfonden?
Som sekretariatschef for Ledelsessekretariatet opererer du i Vækstfondens epicenter, og du har – sammen med direktøren for Ledelse & Organisation, som du referer til – en central rolle i at drive Vækstfondens strategiske agenda i samarbejde med ledelsen og kollegerne på tværs i organisationen. Du er ansvarlig for teamet, der sikrer bindeleddet mellem direktionen, den øvrige ledelsesgruppe og resten af organisationen, samtidig med at du er ansvarlig for at sikre et effektivt og smidigt samarbejde med Erhvervsministeriet, Vækstfondens bestyrelser og andre centrale samarbejdspartnere, herunder også internationale partnere som fx den Europæiske Investeringsfond og EU-kommissionen. Du er spydspids og overordnet ansvarlig i forhold til Vækstfondens mandater, og du agerer sammen med resten af dit dygtige team i Ledelsessekretariatet i tæt samspil med Vækstfondens ejer, Erhvervsministeriet.

Du skal bl.a.:
  • Lede sekretariatets seks medarbejdere ved at sætte klar retning for afdelingen og løbende sikre medarbejdernes motivation og fortsatte udvikling.
  • Varetage Vækstfondens interesser i forhold til Vækstfondens ejer, Erhvervsministeriet, i samarbejde med forretningsenhederne.
  • Være bindeled mellem direktionen og de beslutninger, direktionen træffer og eksekvering i organisationen samt sikre, at direktionen til hver en tid er orienteret om relevante forhold i relation til organisationen, ministeriet og vores vigtigste samarbejdspartnere.
  • Være ansvarlig for betjening af Vækstfondens bestyrelse, samt bestyrelsen i Dansk Landbrugskapital, samt Dansk Vækstkapital I og II (bestyrelser, som Vækstfonden er sekretariat for), herunder sikre koordinering og løbende informationsflow mellem direktion og bestyrelsesformænd.

Du er en succes i jobbet, når du med baggrund i Vækstfondens kerneområder har sat retning, sikret stærk eksekvering og opbygget gode relationer til kerneinteressenter både i og uden for organisationen. Vi forventer, at du kan bidrage til at udbygge Vækstfondens platform og position i markedet for risikovillig kapital og i samspil med Vækstfondens ejer og internationale samarbejdspartnere, som fx EIF/EIB, udvikle og hjemtage nye, relevante mandater til gavn for dansk erhvervsliv.

Er du vores kommende sekretariatschef?
Du kommer med erfaring fra centraladministrationen, svarende til 3-7 års erfaring på kontorchefniveau, eller fra en anden politisk styret organisation, ligesom vi gerne ser, at du har kendskab til det finansielle område. Vi lægger vægt på, at du er en erfaren leder, som formår at uddelegere, motivere og skabe arbejdsglæde hos dine medarbejdere. Du har en relevant uddannelsesbaggrund som f.eks. cand.scient.pol., cand.polit, cand.oecon eller lign.

Det er desuden vigtigt, at du:
  • trives i en udadvendt rolle og er tillids-/relationsskabende,
  • har politisk tæft og gode kommunikative evner,
  • har et stort drive og trives med at træffe beslutninger, sætte strategisk retning og være med til at drive denne frem i organisationen,
  • er ansvarsbevidst, engageret samt ide- og initiativrig,
  • arbejder struktureret, har godt overblik og stor arbejdskapacitet,
  • er en holdspiller med gode samarbejdsevner.


Vi tilbyder et spændende job med stor indflydelse
Med jobbet får du en helt unik mulighed for at præge Vækstfondens strategiske retning i tæt samspil med direktionen og andre interessenter. Du får et indgående kendskab til markedet for risikovillig kapital og en fagligt udfordrende og afvekslende hverdag. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og en kultur, hvor vi lægger stor vægt på åbenhed og respekt.

Du bliver en del af afdelingen Ledelse & Organisation og refererer til direktør Julie Holm Simonsen.

Vil du være en del af holdet?
Hvis stillingen lyder som noget for dig, skal du sende os dit CV samt en motiveret ansøgning snarest muligt – og senest den 9. april 2021. Vi indkalder løbende til samtale.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Vækstfonden
I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse - fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde. I Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hellerup
  • Fredag den 09. april 2021

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5