Rekrutteringsfirma

Green Impact Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Om Danmarks Grønne Investeringsfond

Danmarks Grønne Investeringsfond er en selvstændig statslig lånefond, der har til formål at medfinansiere investeringer, som fremmer en grøn omstilling af det danske samfund. Ifølge fondens politiske mandat skal disse projekter ligge inden for vedvarende energi, energibesparelser eller ressourceeffektivitet.

Danmarks Grønne Investeringsfond er en del af Vækstfonden, etableret i 1992, som i partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker som både Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond styrer efter, når de vurderer projekter.

Fonden har et rodnet af samarbejdspartnere, der forgrener sig i hele verden. Et rodnet, der suger næring til sig fra alle mulige brancher og sektorer, som kommer virksomheder og det danske samfund til gode.

I januar 2023 lægges Vækstfonden, EKF og Danmarks Grønne Investeringsfond sammen til en samlet fond, som sætter yderligere skub i den igangværende vækstrejse og ambitionen om at alle virksomheder på sigt skal være grønne. Formålet er at skabe et mere sammenhængende finansieringstilbud til danske virksomheder i hele Danmark - fra de tidlige iværksættere til globale vækstsucceser og at kunne tilbyde et bredt udsnit af finansieringsløsninger målrettet kundernes mange forskellige behov.

Introduktion til stillingen

Som Green Impact Manager i Danmarks Grønne Investeringsfond, vil du indgå i teamet Teknologi og Trends, hvor du vil få en unik position ift. at styrke fondens arbejde med at fremme grøn omstilling hos danske virksomheder.

I Teknologi og Trends er der fokus på løbende at udvikle, tilpasse og forbedre arbejdsmetoder, og du vil derfor opleve et omskifteligt arbejdsmiljø præget af højt tempo, nysgerrighed og en fælles passion om at ville gøre det godt. Du vil samtidig blive en del af en afdeling med en åben og uformel kultur, hvor det er ok at fejle og hvor alle spørgsmål er velkomne, da de i teamet ønsker at spille hinanden gode.

Du vil i stillingen få rig mulighed for at arbejde med bæredygtighed og komme med på en spændende vækstrejse, hvor det at sikre den rette miljømæssige vurdering er afgørende for at udvælge de rigtige projekter inden for vedvarende energi, energibesparelser eller ressourceeffektivitet.

Din interesse og erfaring med miljømæssig bæredygtighed, grønne teknologier og virksomhedskendskab på tværs af sektorer gør, at du evner at være i øjenhøjde med virksomheders ledelse og forstå, hvad virksomhederne har på deres miljømæssige agenda.

Du har højst sandsynligt allerede et indgående kendskab til ESG-forhold og ønsker at benytte og videreudvikle dette kendskab i dit daglige arbejde med at vurdere mulige finansieringer med henblik på at fremme den grønne omstilling. Du sikrer, at de finansieringer, som Danmarks Grønne Investeringsfond og Vækstfonden indgår i, bidrager positivt til miljø-, klima- og naturmæssige effekter og til at nå Parisaftalens temperaturmål.

Ansvarsområder

Med din omfattende teknologiforståelse sørger du for, at tilgangen til de miljømæssige vurderinger løbende videreudvikles og tilpasses. Derudover finder du stor arbejdstilfredshed i at følge med i udviklingen inden for grønne trends og teknologier.

Kundemæssigt finder du det interessant at arbejde med mellemstore og mindre virksomheder, hvor du motiveres af at skulle bringe din gode forretningsmæssige forståelse i spil sammen med dit tekniske kendskab på tværs af teknologier og brancher.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du trives med en stor berøringsflade både internt og eksternt i organisationen, da du kan se frem til en alsidig og udfordrende hverdag, hvor sparring og dialogbaseret samarbejde på kryds og tværs værdsættes højt.

Dine arbejdsopgaver vil i denne stilling bl.a. omfatte:

  • Sikre at konkrete finansieringer har en positiv indflydelse på natur- og /eller klimamæssige forhold i et værdikædeperspektiv

  • Udformning af nøgletal, rapporteringsparametre og indsamling af data fra kunderne til brug i vores årlige rapportering til Danmarks Grønne Fremtidsfond

  • Bidrag til videreudvikling af vurderingspraksis og -værktøjer baseret på erfaringer med den grønne omstilling

  • Oplæg for interne og eksterne samarbejdspartnere

  • Sparring med kolleger



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Afdelingsleder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5