Dygtig koordinator til Kompetencecenteret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at spille en vigtig rolle i koordineringen af efter- og videreuddannelsesaktiviteter på SOSU H? Er du god til at skabe overblik og struktur, og har du gode IT-kompetencer? Så er du måske Kompetencecentrets nye koordinator!

Sæt dit præg på en ny funktion i kompetencecentret
SOSU H ønsker at styrke koordinering og skemalægningen af vores efteruddannelsesaktiviteter og opretter derfor en ny koordinatorfunktion. Kompetencecentret er en afdeling i vækst, og i takt med den øgede aktivitet og kompleksitet i afviklingen af aktiviteterne, er der nu behov for at samle koordineringsopgaven hos én person med et samlet overblik.

Som koordinator skal du være med til at sikre, at skemalægningen kører stabilt, fleksibelt og effektivt, så den faglige og pædagogiske kvalitet øges. Du skal i samarbejde med uddannelseschef og øvrige kollegaer sikre optimal brug af underviserresurserne på SOSU H.

Du refererer til uddannelseschefen for Kompetencecentret, og nærmeste kollegaer er administration, konsulenter, fagansvarlige og undervisere. Stillingen er lokalt forankret i Kompetencecentret med arbejdsadresse i Herlev.

Alsidige administrative opgaver
Som koordinator skal du varetage ressource- og skemalægning af medarbejderne i kompetencecentret. Du skal sikre lokaler til vores aktiviteter, og du skal være med til at skabe overblik over den enkelte undervisers undervisningsopgaver, forberedelsestid og øvrige arbejdsopgaver på uge-, måneds- og årsplan.

Derudover er opgaverne blandt andet at:

  • Koordinere Kompetencecenterets deltagelse i relevante undervisnings- og udviklingsopgaver på tværs af skolen
  • Sikre samlet koordinering af Kompetencecentrets opgaver, møder og ferieoverblik

  • Opdatere hold og skemaer kontinuerligt samt sikre kommunikation til undervisere og andre samarbejdspartnere omkring skemalægningen og eventuelle ændringer
  • Sørge for vikardækning i samarbejde med uddannelseschef og fagansvarlige
  • Tage initiativ til og være tovholder på årshjul for Kompetencecentret

Et job med højt til loftet og gode kollegaer
Som koordinator i kompetencecentret får du gode muligheder for at sætte dit præg på arbejdet. Du vil sammen med kollegaer og uddannelseschef skulle udvikle funktionen, som over tid kan ændre sig. Du vil være den eneste koordinator med skemalægningsfunktion i Kompetencecentret, men du vil altid kunne hente hjælp og sparring hos kollegaerne.

”Vi er en spændende afdeling i vækst, hvor opgaverne er både mangeartede og meningsfulde. Vi er tæt på praksis og de medarbejdere, vi efteruddanner, og hver dag gør vi en forskel i feltet. Vores nye kollega får en vigtig rolle i samarbejdet, og vi glæder os til at tage imod”
Marianne, konsulent i kompetencecentret


Vi har gode fysiske arbejdsforhold i vores Kompetencecenter samt et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved høj trivsel og godt samarbejde. Faglig sparring og refleksion er en naturlig del af vores hverdag.

En dygtig og struktureret koordinator
Vi søger en kollega med relevant erhvervserfaring indenfor mindst ét af disse felter:

  • Skemalægning og koordinering i denne sammenhæng
  • IT-systemer, eksempelvis Flex, ITS, Studie+, Voksenuddannelse.dk
  • Samarbejde og kommunikation på tværs

Måske har du en administrativ uddannelsesbaggrund med flair for pædagogisk tilrettelæggelse, alternativt en baggrund som underviser med administrativ og IT-teknisk flair. Derudover lægger vi vægt på, at du er både selvstændig, samarbejdsorienteret og serviceminded, så du kan arbejde og løse opgaver alene og udvikle i fællesskab. Derudover er du systematisk, idérig og har let til smil.

Og så har du:

  • Lyst til at arbejde i en enhed med mange forandringer – også med korte tidsfrister
  • Forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation
  • Godt humør og gå-på-mod både i forhold til kursister og kollegaer

  • Pædagogisk og skemateknisk overblik

Indflydelse og udviklingsmuligheder
Vi tilbyder en spændende stilling i en organisation i udvikling. Vi er en velfungerende arbejdsplads med engagerede kollegaer, der vægter samarbejde og videndeling højt. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Du får mulighed for at udvikle dine koordinerende- og samarbejdskompetencer gennem skemalægning og koordinering af uddannelsesforløb i tæt samspil med arbejdsmarkedet. SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på attraktive læringsmiljøer for såvel unge som voksne.

Tiltrædelse den 1. marts 2022

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Kompetencecentrets uddannelseschef Ulla Pilehøj, telefon: 21159924

Ansøgningsfristen er mandag den 24. januar kl.12.00

Samtaler forventes afholdt løbende og senest den 26. januar.

Ansøgning med kopi af CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Mandag den 24. januar 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 2