Projektkoordinator søges til 3-årig stilling i enheden for Sundhedsfremmeforskning på Steno Diabetes Center Copenhagen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til at arbejde med integrerede forebyggelsesindsatser for børn og børnefamilier indenfor rammerne af et tværfagligt partnerskab? Har du praktisk erfaring med sociale og sundhedsfremmende initiativer i udsatte boligområder? Så er du måske vores nye koordinator for projekt Glade Sunde Børn i Bevægelse.

Diabetes Forebyggelsesforskning

I forskningsgruppen Diabetes Forebyggelsesforskning udvikler vi ny viden, metoder og tilgange til sundhedsfremme og forebyggelse af diabetes og andre kroniske sygdomme i udsatte boligområder, skoler, familier og andre arenaer. Vi arbejder systematisk med udvikling, implementering og evaluering af komplekse interventioner i tæt og ligeværdigt samarbejde med professionelle aktører og borgere.

Forskningsgruppen arbejder desuden tværfagligt og interdisciplinært i forsøget på at skabe integrerede, innovative og bæredygtige løsninger på tidens sundhedsudfordringer.

Initiativet Tingbjerg Changing Diabetes

Den ledige stilling er tilknyttet Tingbjerg Changing Diabetes (www.tingbjergchangingdiabetes.dk), som er et langsigtet forskningsbaseret initiativ med udspring i boligområdet Tingbjerg i den nordvestlige del af København. Indsatsens omdrejningspunkt er et bredt tværfagligt partnerskab med deltagelse af offentlige institutioner, lokale boligorganisationer, fritidsforeninger, virksomheder og akademiske institutioner.

Formålet med Tingbjerg Changing Diabetes er at mobilisere lokale ressourcer til at styrke sociale fællesskaber, fremme sundheden og forebygge type 2 diabetes blandt høj-risiko-grupper i Tingbjerg. Interventionen er kompleks og foregår på tværs af sektorer og arenaer gennem samskabelse med borgere og professionelle aktører.

Projektet Glade Sunde Børn i Bevægelse

Glade Sunde Børn i Bevægelse er et socialt og sundhedsfremmende projekt, der gennemføres indenfor rammerne af Tingbjerg Changing Diabetes i Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Projektets formål er at fremme et sundt og aktivt hverdagsliv for 3-9-årige børn og deres familier. Med fokus på aktivt samvær og udeliv omkring leg, mad og natur gennemføres sjove og lærerige udendørsaktiviteter i børnehaver, skoler, SFO’er og lokalsamfund. Aktiviteterne udvikles og implementeres i samskabelse med børn, forældre og personale for derigennem at styrke den lokale forankring af aktiviteterne i institutionernes årshjul og børnefamiliernes hverdagsliv. Erfarne aktører inden for bevægelse, mad, natur, boligområder og sundhed bidrager med undervisning, facilitering og supervision. Initiativet bygger på et bredt og ligeværdigt partnerskab mellem kommunale, regionale, civile og akademiske organisationer.

Arbejdsopgaver

Vi søger en medarbejder til at koordinere Glade Sunde Børn i Bevægelse. Du vil deltage aktivt i det tværfaglige samarbejde mellem projektets partnere, bidrage til udviklingen og gennemførelsen af indsatser, være tovholder på projektets aktiviteter, deltage i rekruttering af borgere og indsamling af data, varetage den daglige projektadministration, herunder kontakt og afrapportering til aktører, samt udarbejde informationsmaterialer til brug i interventionen. Dine opgaver bliver således både administrative, praktiske og faglige. Du vil blive en del af team Borgere og Bæredygtige Byer, under forskningsgruppen Diabetes Forebyggelsesforskning, og vil her indgå i et tværfagligt team med bred faglig ekspertise indenfor forebyggelse og sundhedsfremme.

Din profil

  • Du har en kandidatgrad i en relevant akademisk disciplin, fx folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, pædagogik, sociologi, antropologi, idræt eller psykologi.
  • Du har et grundigt kendskab til og erfaring med projektkoordinering, gerne fra sundheds- og samfundsvidenskabelige forskningsprojekter.
  • Du har erfaring med og kompetencer inden for projektstyring, formidling og dataindsamling i større projekter.
  • Du er struktureret i dit arbejde, forstår vigtigheden af at overholde deadlines og evner at have øje for detaljerne samt bevare overblikket.
  • Du er engageret, har faglig og menneskelig modenhed og kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med andre, gerne med erfaring fra tværfaglige projekter eller partnerskaber.
  • Du er god til at kommunikere, skabe relationer og interagere med forskelligartede borgergrupper og aktører, både mundtligt og skriftligt.
  • Du mestrer dansk og engelsk i tale og skrift.

Vi tilbyder

  • Et tværfagligt og interdisciplinært arbejdsmiljø præget af passion, engagement, ambition, samarbejde, tillid og respekt.
  • Stor kontaktflade til forsknings- og udviklingsmiljøer i Danmark og udlandet.
  • Et internt forsknings- og udviklingsnetværk med fokus på samarbejde, sparring og uddannelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende regionale overenskomst. Ansættelsen er tidsbegrænset til 3 år på fuld tid. Stillingen er placeret i Diabetes Forebyggelsesforskning med reference til Paul Bloch, leder af team Borgere & Bæredygtige Byer. Ansættelsesstedet er Steno Diabetes Center Copenhagen, Borgmester Ib Juuls Vej 83, 2730 Herlev. Stillingen indebærer omfattende feltarbejde i Brønshøj, Husum og Tingbjerg.

Ansøgning

Send din ansøgning på dansk med beskrivelse af din motivation for at søge stillingen samt curriculum vitae og dokumentation for kvalifikationer og uddannelser. Ansøgningsfristen er tirsdag den 1. november 2022. Vi gennemfører jobsamtaler i uge 46-47 og forventer tiltrædelse den 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Paul Bloch på e-mail [email protected] eller telefon 30912920.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Tirsdag den 01. november 2022

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Byggeleder til spildevands- og klimatilpasningspro...

    I de kommende år investeres der massivt i at klimatilpasse Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Vi søger nu en dygtig byggeleder, der kan være med til at sikre genne..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2