Afdelingsleder til Indkøb og Udbud i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev Kommune søger en dygtig og engageret afdelingsleder til Indkøb og Udbud, der vil være med til at udvikle og drive indkøbs- og udbudsområdet i Herlev Kommune. Du skal samtidig sørge for at sikre driften på området i tæt samarbejde med medarbejdere og ledere i hele vores organisation.

Indkøb og Udbud erkommunens centrale indkøbs- og udbudsenhed, som yder rådgivning og sparring til kommunens ledere i indkøbs- og udbudsprocesser fra start til slut. Afdelingen er samtidig ansvarlig for at rådgive, lede og gennemføre EU-udbud og tilbudsindhentninger, udarbejde udbudsmateriale, indgå kontrakter, implementere aftaler samt udarbejde markedsanalyser mm. Herlev Kommune er endvidere en del af indkøbssamarbejdet i Indkøbsfællesskab Nordsjælland.

Dine kompetencer og kvalifikationer
Vi er i tæt dialog med de øvrige centre om nye udbudsopgaver og genudbud, og som leder skal du stå i spidsen for at sikre processer og kvalitet, som giver den politiske og administrative ledelse det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger.

Du bliver en vigtig sparringspartner for stabschefen og centercheferne, hvor du forventes at kunne drive og udvikle indkøbs- og udbudsområdet, samt omsætte dette til praksis. Det er derfor vigtigt, at du har et solidt fagligt kendskab til udbudsområdet og vi forestiller os, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne indenfor det kommunale område.

Du får ledelsesansvaret for en afdeling med 4 kompetente medarbejdere, heraf to nye udbudskonsulenter, og du forventes også selv at indgå i opgaveløsningen. Afdelingen er organisatorisk placeret i kommunens centrale Stab for IT, Personale og Økonomi. Her bliver du en del af ledelsen i staben med reference til stabschefen.

Dine øvrige kvalifikationer:
  • Du har en stærk faglighed og relevant uddannelse, gerne på kandidatniveau, samt erfaring indenfor det indkøbs- og udbudsfaglige område.
  • Du har lyst til ledelsesopgaven i et nyt og mindre team, hvor du også selv bidrager til opgaveløsningen.
  • Du er i stand til at tage det faglige ansvar for udbudsprocesser i samarbejde med stabschefen.
  • Du har styr på det udbudsjuridiske.
  • Du kan sikre en god balance mellem sikker drift og rum til udvikling af vores opgaver.
  • Din ledelsesstil er tillidsskabende, resultatorienteret og motiverende.
  • Du sætter en tydelig faglig retning, sparrer med dine medarbejdere og sikre høj kvalitet i opgaveløsningen.
  • Du er god til at skabe samarbejdsrelationer og en dygtig kommunikator.


Vigtigst af alt er, at du har lyst til at være i en kommune med høje ambitioner om at levere stærke og virksomme tiltag og ydelser til gavn for borgerne.

Vi tilbyder:
  • Selvstændighed i opgaveløsningen, masser af udfordringer og mulighed for at være med til at præge indholdet af jobbet
  • Mulighed for at præge udviklingen på udbuds- og indkøbsområdet
  • En central placering med stor kontaktflade til hele organisationen, herunder chefgruppe og direktion
  • En afdeling med engagerede medarbejdere, samt en ledergruppe, hvor vi vil hinanden og den fælles opgave


Om Udbud og Indkøb
Afdelingen Udbud og Indkøb er organisatorisk placeret i kommunens centrale Stab for IT, Personale og Økonomi og er én af 5 afdelinger i staben med reference til Stabschefen.

Aflønning
Ansættelse sker på overenskomstvilkår med aflønning efter aftale om aflønning af chefer med mulighed for tillæg.

Ansøgning og samtaler
Indsend din ansøgning og CV via nedenstående link. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2022. Vi forventer at afholde første samtale i uge 45, og anden samtale i uge 47. Du vil skulle gennemføre en personprofil-test mellem 1. og 2. samtalerunde.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte stabschef Kristina Lambrecht på tlf. 3018 2363.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4