Cheflæge til Afdeling for Medicinske Sygdomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Afdeling for Medicinske Sygdomme er ambitiøs og nyskabende og arbejder med at udvikle nye og effektive metoder til at sikre den bedste behandling i de bedste sammenhængende patientforløb.

Der er tale om en lederstilling som giver mulighed for udvikling og innovation. En stilling som kræver en nytænkende og modig leder, der går forrest både i afdelingen, regionalt og nationalt.

Vi søger cheflægen til en af landets største medicinske afdelinger, der med bred og velfunderet ledelseserfaring og med energi og inddragende ledelsesstil vil være med til at udvikle afdelingen i tæt samarbejde med chefsygeplejersken, ledergruppen, medarbejderne, de mange samarbejdspartnere, direktion og den øvrige hospitalsledelse.

Stillingen er ledig til besættelse den 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Om dig Stillingen ønskes besat af en speciallæge. Intern Medicin og et indgående kendskab til det akutmedicinske område er en fordel, men vigtigst af alt er erfaring og lyst til ledelse.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • har pondus og er tydelig, med stærke kommunikative egenskaber og formår at formidle præcist og engageret på alle niveauer og på tværs af faggrupper,
  • har viden og erfaring som kan bidrage til at facilitere forskning,
  • har blik for bredden og kan vægte tværfagligt såvel som tværsektorielt samarbejde højt,
  • har en dynamisk og patientcentreret tilgang til det kliniske arbejde,
  • har vedvarende fokus på den daglige drift, og derved kunne skabe rum for udvikling af patientbehandlingen,
  • er struktureret, vedholdende, engageret og tålmodig, som viser tydelig ledelse og retning – og som er indstillet på ’det lange, seje træk’,
  • er lyttende og har fokus på at skabe god trivsel og godt arbejdsmiljø,
  • kan gå forrest og ’vise vej’ med en strategisk og visionær tilgang med et skarpt blik for udviklingsmuligheder,
  • Har en bred ledelseserfaring og gerne en relevant overbygning/lederuddannelse.

Om afdelingen Afdelingen varetager specialerne geriatri, lungemedicin, endokrinologi og infektionsmedicin, herunder flere med højt specialiserede funktioner. Afdelingen her desuden det lægelige ansvar for modtagelse og behandling af de medicinske patienter på begge matriklers akutmodtagelser.

Ved modtagelsen af medicinske patienter vurderes og behandles disse for et meget bredt og varieret spektrum af medicinske sygdomme. Afdelingen driver desuden en lang række specialeambulatorier, diagnostisk enhed og flere forskningsenheder. Samarbejdet med planområdets ni primære kommuner og praktiserende læger vægtes meget højt, lige som samarbejdet med hospitalets øvrige afdelinger har stor prioritet.

Afdelingen er placeret på hospitalets to matrikler og har omkring 500 ansatte, heraf lidt over 200 plejepersonaler og 170 læger. Årligt har afdelingen omkring 110.000 ambulante besøg og 21.000 udskrivelser. Afdelingen råder over ca. 302 mio.kr. i lønbudget og 25 mio.kr. i driftsbudget.

Der henvises i øvrigt til afdelingens hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse vil som udgangspunkt ske på kontraktvilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer, indgået med Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Yderligere oplysninger om stillingen Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Lisbet Ravn på telefon 40 21 87 78 eller chefsygeplejerske Morten Hougaard på telefon 29 46 99 24

Ansøgningsfrist og proces for ansættelse Ansøgningsfristen er den 6. september. I ansøgningen bedes du til at forholde dig til hver af de syv kompetencer, som lægerollen indeholder. Du sender ansøgningen via annoncelinket her på siden.

Ansættelsessamtaler gennemføres i to runder. Første samtalerunde forventes afholdt den 12. september og anden samtalerunde den 27. september.

Ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, gennemfører en personprofilanalyse. Dette sker elektronisk, og det forventes, at der gives personlig tilbagemelding i uge 37-39.

Den faglige bedømmelse udgør en separat del af ansættelsesprocessen. Formålet med den faglige bedømmelse er at vurdere, om ansøgeren er i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, som de formuleres i stillingsbeskrivelsen for den pågældende stilling, jf. Region Hovedstadens vejledning "Faglig bedømmelse af ansøgere til overlægestillinger" af 12. december 2019.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvisningsmateriale
  • Stillingsbeskrivelse
  • Værdier for ledelse i Region Hovedstaden
  • Hospitalets ambition ”Godt behandlet”
  • Fokusområder for Region Hovedstaden
  • Region Hovedstadens ledelsesgrundlag
  • Region Hovedstadens Hospitalsplan


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1